( jakubovics | 2021. 10. 09., szo – 19:18 )

tankos példa?

Ezen a felvételen 3db harcieszközt loptak el, de a TV székháznál is volt molotovkoktéllal felgyújtott rendőrautó, vízágyú stb. Tudom szelektív a memória, és most csak azt mondjátok, hogy úgy kezdődött minden, hogy Gyurcsány kilövette a szemeteket, pedig nem. Minden úgy kezdődött hogy a jobboldal utcai csoportosan felfegyverkezve rendbontásokba kezdett. Többek között az én szabályosan parkoló autómat is felgyújtották a söpredékek, akiket szervezetten szállítottak Budapestre nap mint nap. Akki akkoriban kénytelen volt a városban közlekedni, még minden másnap délelőtt érezte a paprikaspray szagát.

Ilyen hisztérikus jeleneteket nap mint lehetet látni. Pedig ha rendőrség lezárta területet, akkor normális ember befogja a pofáját és nem ugrál! (A jobbos nyugger a Hádás zakójában ahogy megőrűl, az különösen vicces.)

2006-ban valóban hibázott a rendőrség, és pedig abban hogy az első pillanattól fogva keményen kellett volna fellépni, úgy ahogy megteszik Párizsban, Brüsszelben, Berlinben is. Itt meg néhány megkésett gumilövedék miatt megy a hiszti még 15 év után is, ez egy vicc kategória. Az öreget meg aki a tankot elvitte, ott helyben agyon kellett volna lőni, de tudom ez itt nem amerika, itt az állampolgárnak joga van hülyének lenni.