( TCH | 2021. 09. 23., cs – 16:49 )

Azt lásd, hogy a mainstream hazudik a nagy cégek érdekében. Azt lásd, hogy mindenkit megkennek, vagy nevetségessé tesznek, ellehetetlenítenek, tönkretesznek, aki ellent mer mondani nekik. Azt lásd, hogy át vagy baszva. Nem, nem azzal, hogy X oltás nem jó a KV Y variánsára, hanem azzal, hogy nem is akarják felszámolni a járványt, mert sokkal profitábilisabb az, ha évente hatszor oltatják az egész bolygót, valamint, hogy szépen csendben elszedik az összes jogunkat járvány elleni védekezés címszó alatt. (Korábban ugyanez ment pl. terrorizmus elleni védekezés címszó alatt; szerinted egy akkora hadigépezetnek, mint az USA, hogy nem sikerült húsz év alatt sem térdrekényszerítenie pár kalasnyikovos kecskepásztort?) Nem vagy ember, csak humánerőforrás, nincs jogod sem a véleményedhez, sem a magánszférádhoz, de még az egészségedhez sem. Mindezek járulékos veszteségnek számítanak a nagy cégek profitjának oltárán.

Tudom. Konteó. Minden is konteó.

Sz*rk: (Megint alámszerkesztettél.) Booster-oltás, persze. Frissítik a víruskeresőt, mi? (Valamelyik ritkadinka farturkász-zugfirkász fújságírónak a fejéből pattant ki ez az egetverően ostoba hasonlat.)
Ha egy vírus ilyen szinten mutálódik, akkor nem érsz semmit ellene az oltásokkal. Az influenzaoltások hatékonysága sem túl fényes.