( hunluki | 2021. 09. 07., k – 08:43 )

Ez azért erősen túlzás és amúgy onnan indultunk, hogy a gaming laptop esetén nincs thermal throttling. Építed azért rendesen a szalmabábokat...

Megteszed kérlek azt, hogy mutatsz néhány olyan gamer laptopot amiben nincs throttling? És utána ezeken belül pedig felsorolod azokat amikben nem butított mobil cpu/gpu van? Nem kötekedésképp, de ezt maximum úgy tudom elképzelni hogy vagy súlyban/méretben már kvázi asztali géphez áll közelebb mint egy laptophoz, vagy olyan hangja lesz a hűtésének ami nehezen illik bele az elfogadható szintbe.

Azt a vonalat engedjük el hogy mások az igényeink, ezt elfogadtam, okés, nekem mást jelent a hordozható gép mint másoknak.

Ettől függetlenül a gémer laptop akkor sem lesz egy optimális megoldás mert vagy a teljesítményen, vagy a hordozhatóságon vesztesz rajta. Egy gémer cucc teljesítményorientált (ugye PCMR, aki buta grafikával is beéri az console peasant), a laptop meg hordozhatósága miatt laptop. Benne van a nevében, LAPtop. Ha nem asztalra teszed elég hamar megsüti a nemesebb részeidet egy ilyen szörny.