( evone | 2021. 08. 23., h – 12:03 )

miért olyan nehéz elfogadni, hogy rengeteg ember van akinek már ma is tökéletesen megfelel az elektromos autózás? miért olyan nehéz elfogadni, hogy vannak akiknek nem abból áll minden egyes napjuk, hogy felkelnek és elmennek németországba pályán 150-200al, aztán vissza? 

nem értem miért mennek oda az emberek minden egyes elektromos autó alá posztolni hogy SZAR, mert NEKIK nem felel meg. én tökéletesen megértem, hogy vannak olyan felhasználási szokások ahol ma még kényelmetlen (jajúristen, meg kell állni 20 percre, most milesz...)

fejlődik majd és jobb lesz, majd el lehet vele menni 2000km-t egyhuzamban 200al is, addig is kurva unalmas már a milliomodjára benyögött elektromos fűnyírózás, meg a AKURVANAJYJÁTANNAKAKIEZTKITALÁLTAMERAPANELBENNEMTOMTÖLTENI.

nem azzal van a bajom most sem, hogy valakinek nem felel meg. tudja mindenki hogy vannak akiknek nem felel meg egyelőre. csak unalmas már. vagy szerinted még mindig hihetetlen vicces friss üdítő poénok/fikázások ezek? 

úgy gondolod ha egy fotelhuszár jöhet elmondhatja a véleményét, leszarozhat mindent ami neki nem felel meg akkor én róla nem alkothatok véleményt? :D