( hajbazer | 2021. 06. 06., v – 11:44 )

16GiB a határ nálad, illetve az, amennyit fellapátolsz rá. Nálam ilyen határ nincs.

Nálad is van határ, csak a reklámokban bemutatott gondtalan álomvilágokon felbuzdulva, vagy csak azért, hogy a te életmódodat sikeresebbnek™, optimálisabbnak™ mutasd be, elfeded magad elől. Korlátoz például az akku-töltöttség, a napi 6-8 óra zenehallgatással még biztos ki tudod húzni, de napi 10-11 óránál már lehet, hogy bajban lennél. Az én Nokia C2-01-emmel napi 6-8 órát zenét hallgatva 4-5 naponta kéne töltenem egy fele-harmad akkora akkumulátort. A tiedet naponta, ha nagyon spórolsz kétnaponta kell. Jól látszik ebből is, mekkora bloat. Emellett, ha nincs korlátlan mobilneted, akkor korlátoz az adatmennyiség is, hogy egy hónapban mennyi zenét tudsz meghallgatni az illuzionális végtelenből. Tehát mind az akkumulátor, mind a 16 GB enyhébb korlát az én esetemben az átlagos havi mobilinternetekhez képest (4-8 GB), a meghallgatható zeneszámok mennyiségét tekintve.

Tehát ha én egy youtube-dl-lel és egy mellé rakott scripttel megcsinálom azt, hogy ha felrakom a Nokia C2-01-et tölteni, akkor automatikusan frissítse is a zenegyűjteményt hasonló számokkal, mint amiket már meghallgattam, illetve új számokal, akkor ugyanott tartunk. Persze erőforráspazarlás, Spotify-havielőfizetés, valamint a potenciális lehallgatásom, a nyomkövetésem, illetve a privát szférámon való további élősködés [1] [2] nélkül.

De, utánanéztem, és eldöntöttem, hogy nem fogok másolgatásokkal szarakodni.

Ha te csak szarakodva tudsz másolni, az sajnálatos, de nem ez nem a Spotify erénye.

azaz önkényesen azt mondod, hogy akinek szerinted sok pénze van, annak kevesebbet ér számodra a munkája.

Nem a munkája ér kevesebbet, hanem kevésbé van szüksége az én pénzemre a megélhetéséhez. Mivel a két azonos népszerűségű száma megjelenése közötti időszakban való megélhetéséhez szükséges pénze már sokszorosan megvan neki abban a pillanatban, amikor én azt a számot meghallottam.

nézz utána, hogy abból kik részesülnek...

Minek, ha te majd úgyis megint megmondod és azt kell elfogadnom abszolút igazságnak.

ha bárki olyat merészel leírni, amineked nem fér bele a világképedbe, akkor jönnek a tapló jelzőid...

Én a Red Hat-ot ekéztem, aztán jöttek a használói™ és elfogadói™, akik úgy protektorkodtak a Red Hat mellett, mintha ott dolgoznának. Végül az egész átment flame-be, amit végül az én javaslatomra vittünk volna át egy dedikált flame topikba, de fősodratúék továbbra is folytatták inkább ott a flame-et, Lócsemege Mérnök Úr (a topik eredeti nyitója) pedig elismerte, hogy hiba volt elkezdeni velem flame-elni. Én egyrészt létrehoztam a külön flame topikot, amit Lócsemege Mérnök Úrnak már rég meg kellett volna tennie, másrészt megígértem, hogy 1) a Red Hat-tal kapcsolatos kritikáimról többet nem írok abba a topikba 2) ha nem érkezik a személyemet ócsárló, sértő megjegyzés, akkor egyáltalán nem fogok többet írni abba a topikba. Betartottam? Igen.