( Hiena | 2021. 03. 04., cs – 23:05 )

Javaslom, hogy a vakcinaútlevelet 9x13cm-es, 100oldalas, kötésnél perforált formátumban, puha papírra nyomtassák, hogy az újabb és újabb antitest rezisztens (lásd: P.1 és B.1.351) mutációk megjelenésekor az oltott személy kitéphesse a korábbi oltásának a lapját kitéphesse és kitörölhesse vele a fenekét.

Ahogy már lassan egy éve emlegetem, nem kell ész nélkül nyomni a gázt. A tapasztalat (lásd: spanyol nátha), hogy egy ilyen típusú járvány kifutása 3 év körül van. Ez van, ki kell bírni, meg kell várni, míg stabilizálódik annyira kórokozó és immunizálódik annyira a társadalom, hogy kezelhető legyen a kérdés. Mindaddig, míg ekkora a variabilitása az oltás legfeljebb az egészségügy tehermentesítésére jó.

Hiába oltanak le valakit, ha ezzel a potenciális intenzíves hullajelöltből, egy szúrás és papír segítségével szuperterjesztőt csinálnak. Ugyanis, lehet, hogy az oltása megakadályozza egy variáns terjedését és csökkenti az elhalálozási kockázatot öt másik esetében, de az előjogok generálásával és a védekezési szabályok alóli mentesítéssel, egy megbetegedés esetén, pont ezek az emberek válnak elsődleges terjesztővé. Értem én, hogy a társadalom egy részének jelentős seggfájást okoznak a korlátozások, de amíg le nem cseng ez a mizéria addig meg kell ülnie az embereknek a seggükön.