( st3v3 | 2021. 01. 18., h – 22:04 )

A tömeg egy hazugságon alapulva lett odacitálva, felhergelve, ennek következményeként volt rendbontás és halál. Az odacitálás egyértelmű, elsősorban Mo Brooks beszédéből a hergelés is egyértelmű. A helyszíni beszámolók alapján a Capitolium előtti hergelés is egyértelmű, legfeljebb az kétséges, hogy ki volt.

benézted. több ugrással vonsz le alátámaszthatatlan ok-okozati következtetéseket pl.

A tömeg egy hazugságon alapulva lett odacitálva

jóformán bármely politikai megmozdulásra ráillik, hiszen a be nem váltott ígéretek konkrét hazugságok :D.

odacitálva

nem kellett "citálni" őket. Fanatizált csoportoknak egyet füttyentesz és megjelennek. Feszültséggel teli elégedetlen embereknek meg aztán pláne; főleg ha úgy érzik leadhatják a feszkót.

Ha nem tűnt volna fel, a Twitter is csak akkor lépett, amikor már nagyon konkrétan gáz volt, ha valamin lehetne "vitatkozni", akkor ez az (nem kellett-e volna előbb közbelépni). + nem mellesleg: a használati feltételek miért vannak?

ha valamin lehetne "vitatkozni": tanulsz tőlük. Cenzori álláshirdetésre is jelentkeztél már? :). Szerintem meg bármin lehet vitatkozni. Más kérdés, hogy van-e értelme. Pláne, ha elvakult szemellenzős tényeket ignoráló szűk látókörű "vita partner"-ek akadnak csak :).

megrándítod a válladat

köszi a vállam jól van és nem rángatódzik :). Nem tudom honnan szedsz elő ilyeneket. Komolyan honnan a fenéből van merszed ilyesmiket állítani véletlenszerű más netezőkről? Legközelebb megtippeled milyen színű a hajam, milyen hosszú és hogy milyen színű zokni van rajtam?