( RaptoR | 2021. 01. 13., sze – 20:48 )

Az a 10-100 mondjuk egy-két nagyságrenddel legalább több és abban tévedsz, hogy félreértenék. Ők nem félreértik, hanem az ő felfogásukban a "harcolj pokolian" üzenet Trumptól pontosan azt jelenti, ami történt.

 

Ha mondjuk csak egy sima tüntetés lett volna, ahonnét aztán mindenki szépen hazamegy, akkor se mondhatta volna el Trump a véleményét? Csak azért, mert úgy tűnik, hogy hazugság?

Évek óta tolja a bullshitet a gyűlésein, senki sem akadályozta meg benne. Tudtommal egyik ilyen gyűlés után sem történt hasonló eset. Ha múlt héten is csak békés tüntetés lett volna, akkor nem tiltotta le volna a Twitter. Miért tette volna? Most azonban közvetlen erőszakot szült a hazudozása, ami nem maradhatott következmények nélkül.

 

Honnét tudod, hogyha mondjuk Trump szépen átadja a hatalmat, ahogy azt illik, attól még ugyezek az ostoba emberek nem csinálják meg ugyanezt, vagy valami ehhez hasonlót.

Erre valóban megvan az esély, de egészen más egy feltüzelt fanatikus tömeg, akiknek az utolsó percben mondja azt a vezér, hogy "harcoljatok, vagy elvész az ország", mint egy random pár fanatikus, akik megpróbálnak betörni az épületbe. Jó pár szerencsétlen valszeg csak emiatt vett részt benne, de egyébként meggondolták volna kétszer is, hogy csak azért utazzanak el a fővárosba, hogy betörjenek a törvényhozás épületébe miközben hitelesítik a választási eredményt. Így leírva elég nagy ökörségnek tűnik egy ilyen terv, nem?