( TCH | 2020. 11. 19., cs – 10:40 )

Semmiféle logikai bakugrás nem volt ott, csak te akartad belemagyarázni: ezer példát (blogposztot, fórumot, bugticketet) hoztam arra, hogy a júzereknek tele a tökük azzal, amit a Mozilla csinál és ezért dezertáltak. Természetesen végig szelektíven reagáltál mindenre, mert ha nem reagálsz valamilyen forrásra, vagy érvre, akkor az nem is létezik, igaz? Hozzak ezernél több panaszt tartalmazó topicot. Hoztam. Nem reagáltál rá.
És ugye itt is csak pusztán azért álltál neki baromságokat összehordani rólam, hogy nekem tök mindegy mit csinál a Mozilla az nekem nem jó, mert nem véded a Mozillát. FYI: Ha a Mozilla nem azt csinálná, amit az általam belinkelt és általad le se szart cikkben bebizonyít a figura, nekem semmi bajom nem lenne velük. Ha hirtelen előállnának azzal, hogy visszaállnak a XUL-ra, visszaadják az ALSA backendet és a GTK2-es frontendet, vagy adnak Qt-s, vagy bármilyen másik frontendet (nekem úgy is jó, csak legyen alternatíva a GTK3-ra), beszüntetik a kémkedést, a folyamatos butítást és ismét azon lesznek, hogy ez a browser a poweruserek paradicsoma legyen, akkor én arra annyit mondanék, hogy Mozilla FTW. Szóval nem az van, hogy bármit is csinál a mozzarella, az nekem nem jó, hanem olyan dolgokat csinál, ami nem jó.
A te gondolatmenetedben van logikai bakugrás, nem az enyémben.

És mielőtt megint nekiállnál belemagyarázni, nem ezzel az opcióval van baj; ezzel a HTTPS-Only-val, mint opcióval semmi baj nincs. Addig amíg opció. Ha kötelező lesz, az lesz a baj.