( Dhat | 2020. 09. 05., szo – 09:11 )

Na végre kezd a beszélgetés olyannak lenni aminek az elején kellett volna, örülök, hogy leszálltál az überkognitív lóról:

Tehát a bodolai ezt mondta:

"... nem kötök olyan szerződést a haverokkal, aminek a fele visszajön, amit az indexen belül is meg lehetett tenni, ha valaki úgy akarta ..."

És a bodolai nem hülye, média1-nek adott másfél órás interjúban, ha ez a fél mondat kimarad akkor nem történik semmi. De nem maradt ki, tudatosan üzent valakinek valamiért, ezt észre kell venni. És ezt nem cáfolta senki. Azt mondta a szerkesztőknek: figy. fiúk, menjetek ha akartok, de legyetek kussban mert tudok én valamit ami nektek kellemetlen lehet. És sokan elmentek, csendben maradtak, megalapítottak valami más oldalt egy olyan kft-vel indultak amit a kirúgás előtt alapítottak.

És ez a dull azt is mondta, hogy nem volt rajtuk politikai nyomás, folyamatosan láthattuk az indexen az politikai újságírás legalját, a fikatúra vegzatúra igénytelenkedést, ebbe politikailag nem szólt bele senki..... még. A dull bepánikolt és elment, vitte a sleppet is, csendben ... ( csak 1 db tüncikézés volt ).

Az nem kérdés, hogy a tulajdonosi szerkezet átalakult, az általad is említett kusza struktúrából átláthatóbb lett, de nem volt politikai nyomás a szerkesztőségen.

Továbbra is fenntartom, hogy pénzügyi okai voltak a távozásnak, amit politikainak tüntettek fel a szerkesztők, hogy arcvesztés nélkül elmehessenek.