( SzBlackY | 2020. 04. 25., szo – 10:49 )

Mert burkoltan lenácizta a magyar miniszterelnököt.

Nem, nyíltan közölte, hogy a náci németország politikai megoldásait használja: a folyamatos ellenségkép-gyártást (elmúltnyolcév, migráncsok, soros, brüsszel, corona, most megint soros, kezdenek kifogyni az ötletekből, na), aztán erre hivatkozva - visszaélve a korábbi törvényekkel szerzett hatalmával, bármiféle társadalmi, politikai vagy nemzetközi egyeztetést nélkül - folyamatosan még több hatalmat ad magának vagy veszi el a mozgásterét mindenki másnak, akit magára kicsit is veszélyesnek tart (vajon a nagyságrendileg kb. 0 hasznú, pártokat érintő elvonásokat kit fognak jobban érinteni: a kétharmados kormánypártot, amelyik tíz éve ipari mennyiségben lopja ki a közpénzt a haveri köröknek, vagy az ellenzéki pártokat, akik... nem? vajon a KESMA miért attól hangos, hogy KariGeri önmaga, egyszemélyben felelős lassan az ország összes öregekotthonában levő állapotokért, miközben ő dokumentumokkal igazolja folyamatosan, hogy ő időben jelezte a problémákat és az ormány szart rá magasról? vajon... de már régebben is ezt csinálta, mert minden miinden civil szervezetet soros pénzel, tehát a civilszervezetek mind rosszak - persze 2006-ban ugyanez a TASZ még maga volt az igazság bajnoka, amikor felszólaltak a rendőrségi túlkapásokkal kapcsolatban, de 2010 óta mind sátánista sorosista zisdó cigány libsi lett, gondolom...)

Amilyen tájékozott vagy, biztos végighallgattad Rétvári pénteki sajtótájékoztatónak hazudott propagandáját. Megint ott volt az elmúltnyolcévezés, mert mi lenne, ha a 2008-ban bevezetett kórházi napi díjat kellene most fizetniük a koronás betegeknek!!!!négy! Komolyan? Ez a szint, hogy 12 éves sztorit kell felhozni, csak hogy legyen ellenségkép? (miközben lehet, hogy nem olyan állapotban érte volna a járvány az egészségügyet, amilyenben, ha vityáék akkor nem cirkuszolják ki a népszavazást)

Szerk.: ... éééés a mait is azzal kezdték, hogy "de mi adót csökkentettünk, 2008-ban adóemelés volt"... istenem atyám, balfaszok. Különadók, brutális elvonások, és egy mindenre is alkalmatlan "mentőcsomag", amit rengetegen nem tudnak igénybe venni. De nem 2008!!!!négy!

BlackY