( uid_21365 | 2020. 03. 05., cs – 15:41 )

Általában se nagyon szoktam eljárkálni ide meg oda, nekem mint írónak azaz alkotónak jobban megfelel ha otthon gunnyasztok, tudod akkor van időm meg alkalmam írni. De ezt csak mellékesen jegyzem meg.

A lényeg az hogy járványveszély idején még az amúgy szokásos eljárkálásaimat is igyekeznék a minimumra szorítani, de KÜLÖNÖSEN ha ilyen irányú felkérést kapok bárhonnan, bármilyen szervtől, ami bármiféle formában is a „felettesemnek”, „főnökömnek” tekinthető!

Holott én nem is efféle egészségügyi szakon tanulok. Ha valaki azon tanul, sokszorosan nagyobb a felelőssége, egyszerűen mert alapból messze több hozzáértést tételezünk fel róla. Hiszen ilyen szakmát tanul, vagy nem?

És NEM, én határozottan NEM HISZEK a magyar kormánynak!

Mély meggyőződésem hogy sokkal több a fertőzött mint hirdetik. Miért is higgyek fideszéknek, a választásokat is elcsalták... Orbánéknak én nemhogy semmit nem hiszek el de amit mondanak annak még az ellenkezőjét se!

Egyetlen esetben lehet igaz amit állítanak: ha direkt nem tesztelnek egy rakás illetőt, akit egyébként illene tesztelniük... Hogy így járnak el, akadnak is erre utaló jelek. Ez azonban struccpolitika a szememben.

Visszatérve a diákra meg az egyetemre: azon lehet vitázni, van-e ilyen kötelezettsége és/vagy joga az egyetemnek hogy karantént rendeljen el vagy erre kérje a hallgatókat, és az is lehet hogy a magyar kormány dolga lett volna ez nem az egyetemé, így a kormány ebben bűnös hogy nem tette meg. Ez lehet. Mindez azonban semmiben se kisebbíti a szememben a diák egyéni felelősségét. Illetve felelőtlenségét.