( TCH | 2020. 01. 17., p - 13:50 )

> És nem, én nem próbáltam semmit se cáfolni, mindössze annyit írtam le, hogy halvány fogalmad sincs arról, hogy mennyibe kerül nekik ezt a szemetet előállítani. Mert nincs.

Neked sem. Azt viszont bárki beláthatja, hogy a szereplők és alkalmazottak bérén spórolva le lehet faragni a műsor költségeit. Erre pedig adtam forrást. Azt is beláthatja az ember, hogyha olyan rohadt drága lenne ezeknek a műsoroknak az előállítása, akkor nem lenne az rtl-nek többmilliárdos profitja. És erre is adtam forrást.

> Linkeld és idézd kérlek, hogy hol tettem ezt.

"Egyébként is konkrétum nélkül vagdalkozol itt a nagy rtl elleni harcodban ezzel a témával..."
Ez mi, ha nem sírás, ld. még "vagdalkozás", "nagy rtl elleni harc"... Mert kritizálni merem? Ráadásul még bakot is lőttél, mert ott voltak a konkrétumok...na arra toltad az áldozathibáztatást, ld. lejjebb. Szóval? Mit fáj neked, hogy valaki szerint az rtl disznóságokat csinál? Mi okod van arra, hogy nekitámadj az illetőnek?

> A 2. mondatnak nincs semmi értelme, továbbá várom arra is a linket és az idézetek, hogy én hol személyeskedtem.

Akit meg zavar és nem szól érte, az meg micsoda is?
Vagyis én szar ember vagyok, mert szerintem szar ember, aki kijátszik egy törvényt. A következő körben meg is erősítetted, hogy beszóltál:
Itt szarozol egy csomó embert, aki a reteknél dolgozik, aztán felsírsz, ha neked is beszólnak? xD
Ez mi, ha nem személyeskedés? Az meg pláne, hogy még meg is akarod magyarázni, pláne mivel ezzel is bakot lőttél, lévén ahogy mondtam, egyszer sem a melósokat szidtam, hanem a felelősöket. Te viszont engem. Szóval? Mit fáj neked, hogy valaki szerint az rtl disznóságokat csinál? Mi okod van arra, hogy nekitámadj az illetőnek?

> Linkeld és idézd kérlek, hogy hol tettem ezt.

Nem olvastam végig minden linket. Ablogpost egyik kommentjének egyik mondatával maximálisan egyetértek: "Amúgy el tudom képzelni hogy az utolsó betűig true story, de 11 év kellett vele előállni?"
Tehát elfogadod, hogy igaz, de akkor is ő a hülye, mert 11 évig hallgatott? Ez mi, ha nem áldozathibáztatás?

Úgyhogy egyelőre csak te hazudoztál énrólam, ld. konkrétumok nélküli vagdalkozás, ill. burkolt leszarozás. Mondom, neked kell az a tükör.

(Amúgy most mi van? Mégsem tettél ignore-ra?)