( denesb | 2019. 12. 11., sze – 16:17 )

Olvastam nem egy olyan listát amit te emlegetsz. Olvastam olyan listákat is amik a SysVInit vagy $RANDOM_INIT_SYSTEM hibáit taglalta vég nélkül.

Kétféle szoftver van: amire az emberek panaszkodnak és amit nem használ senki. Minden szoftverben vannak hibák. Az, hogy valakinek nem működik semmilyen szinten nem vonja kétségbe az illető szoftver létjogosultságát.

Amikor egy szoftverről eldöntöm, hogy jó vagy nem a saját használatom alapján teszem azt.

 

Az, hogy a legnagyobb Linux Disztó, a Debian megszavazta a systemd-t szerintem relevásabb szavazás mint random weboldalak által rendezettek a neten és az én szememben azt bizonyítja, hogy a többségnek megfelel a systemd.

Ez az egész elmélet arról, hogy ez a "förmedvény" hogy tudta "megfertőzni" a Linux világot, propagandával, agymosással, emberek kiebrudalásával és az agyatlan, manipulálható, nem gondolkozó tömegekkel arra emlékeztet amikor egy csoport nem bírja elviselni a vereséget és mivel képtelen elismerni, hogy a másik félnek igaza lehet, úgy magyarázza az egészet, hogy a másik felet agyatlan manipulálható csőcseléknek állítja be, akiket megfertőzött a "förmedvény" kitalálója, maga a gonosz, aki ellen csak ők a felébredettek akik egyedül látják az igazságot, küzdenek.