( VincentV | 2019. 03. 08., p – 12:42 )

"Szóval kérdeznék: egy puccos étteremben nem lehet jóllakni???"

A Michelin csillag nem a puccosságtól függ, illetve egy étterem nem attól jó hogy puccos, vagy hogy olyan "Jocó kedvence" bőségtálat ad hogy a füleden jön ki. Egyébként simán jól lehet lakni ezeken a helyeken is, annak függvényében hogy milyen menüsort eszel. A "default"-ot választva nem fogsz éhesen távozni, de ez általában drága. Az olcsóbb menük pedig rövidebbek, az jobbára azért van, hogy lehessen kipróbálni az adott helyet a 3 órás szeánsz nélkül is.

Egyébként Debrecenben javaslom az Ikont, csillagja nincs, de abban a ligában játszik. Bőségtálat nem fogsz ott sem kapni óriási pulykával, de ha érdekel a gasztronómia, akkor egy jó élménnyel fogsz gazdagodni.

Egyébként én a (jó) éttermeknél azt látom, hogy kezdik levetkőzni ezt a mű seggnyalást amit a Rolexnél is előadnak, mert manapság már inkább ciki mint jó. Fél éve voltam egy helyen aminek van csillaga, és egyáltalán nem volt puccos, a pincérek is természetesen viselkedtek, nem voltak se tolakodóak, se karótnyeltek. Ha valamit utálok, akkor az az, ha megpróbálják éreztetni velem, hogy ez most nagyon prémium, szerintem ez inkább a portékának a feladata.