( aga_et | 2018. 10. 22., h – 10:45 )

Nos, a sok fenti hülyeséget olvasva valahogy senkinek nem merült fel a legkisebb eldugott agyában sem az európai Jolla nevű cég a SailfishOS-szel ami ugyanúgy kér licencet az oprendszeréért, bár keveset, és szintén futhatnak rajta a nagyonhiányolt androidos cuccok bármikor. Van saját store-ja, meg ott van az Fdroid, Aptoide, az oroszok szarja is ha kell, és totál GGL mentesen tud futni ha kell gyárilag, probléma nélkül.

Ilyen mértékben szidni az EU-t, csak és kizárólag a profitot érdeklő multicégek ellenében tényleg olyan mintha a jelenleg épp a hajléktalanokat bűnözőként kezelő „országvezető” kft-nek hinnénk. Persze van itt olyan hozzászóló is, a főnököt is ideértve.

Nem vagyok EU fan, viszont ebben az esetben nem tudom őket hibáztatni, mert ez egy fenyegetőzés, és erőlködés feléjük. Az adócsaló multi nemhogy visszakozna, még keménykedik. Csak emlékezzünk, Al Capone sem abba bukott bele, hogy megölt, megöletett egy rakat embert, hanem az adócsalás miatt, úgyhogy lehetne befognia az adattolvaj gógelnek.

☆☼♫♪♫♪☼☆
AGA@