( cherockee | 2018. 10. 11., cs – 11:33 )

A túl sokan vannak az értelmesebb beszélgetésekben nem egyszerűen arról szól, hogy "még egy is sok ezekből", hanem arról, hogy "bázd tehénszarral tüzelnek, az meg szín tiszta metánt füstöl, az meg sokkal rosszabb, mint 3 limuzin". Hogy így van-e, nem tudom, de egész hihetően mondják.

De ugyan így felvetés, és nem láttam még cáfolatát, hogy az állattartás, a húsipar fenntarthatatlan ennyi emberre, egyél zöldet, esetleg sáskát is hozzá. De gondolom ezt se minden texasi akarja, hát még a magyar gulyás, helyette marad a gyártósoros csirke (hogy becsempésztem a nem-párhuzamos nevét, mi? még az AI se találja meg! ezt szűrd ki zuckerberg!).

Az értelmes vita hiányában marad a tippelgetés, hogy mind megdöglünk-e, vagy azok a csodálatos tudósok esetleg tévednek, de mivel erre még nem volt példa, induljon a pánik.

Volt pár hónapja egy cikk, hogy japánban találtak egy műanyag evő baktériumot, valami szeméttelepen ette a 7up-os üveget. Aztán volt a srác, aki kitalált valami módszert a tengerfelszín szemétmentesítésére, vagy talán nem is csak a felszínére. És pár hete volt egy cikk, hogy kanadai kutatók (nem BRITT!!!4!!) növesztettek egy anyagot, ami kivonja a levegűbő a céndioxidot. Én inkább bennük bízok, ha tudósokra kell fogadni, a már eljött új papságból.