( Chain-Q | 2018. 03. 01., cs – 13:54 )

Java is kb. Mavennel kezdett el igazán használható lenni.

A minap össze kellett raknom egy közepes Java projekt függőségi chainjét, kézzel, mert szeretetre méltó módon az sose jutott el hozzám csak a forrás... Leftpad deluxe, felgyújtanám, ha érted amire gondolok.

Friss FF-ba bekerült CSS motor fejlesztéséről olvastam

Az FF Quantumba pont nem akartam belefolyni. Minden wakeup utan ha felebred, akkor 10-bol 8x elfelejti frissiteni a komplett GUI-t, ha force kilovom akkor meg bentmarad egy rakas processz, ami not answering, de megeszi a CPU-t. Fearless. (OS X)

TL;DR: De van, csak nem a "klasszikus" C++ stílusban.

TL;DR: nincs - "If a language must have inheritance to be an object-oriented language, then Rust is not. There is no way to define a struct that inherits the parent struct’s fields and method implementations."

Igen, egy structba lehet metodusokat rakni, jaj de jo, C-ben is van fuggvenypointer, aminek atadom a self-et elso parameterkent. Nyilvan barmilyen nyelven lehet OOP filozofiaval kodot irni, meg assemblyben is, es meg oroklest is lehet csinalni kezzel, hiszen valahogy csak implementaljak a magas szintu nyelvek is, hiszen a CPU csak pointerekrol tud, kb... De ettol meg a nyelvet nem hivnak OOP-nek.

-=- Mire a programozó: "Na és szerintetek ki csinálta a káoszt?" -=-