( hajbazer | 2018. 01. 04., cs – 17:14 )

Teszteltem X1250-es driver-rel és remélem, hogy nem próbálod nekem beadni, hogy netán egy szar videókártyadriver miatt tölti 15 másodpercet a LibreOffice a velejéig bloated komponenseit.

Ne haragudj, de nekem semmi hátrányom nem származott még abból, hogy a rendszerem nem támogatott. Az XP egy kiforrott, stabil rendszer, 13 év fejlesztési tapasztalata van mögötte. Nekem pedig sokkal fontosabb, hogy az alkalmazások ne lassulgassanak idővel (frissítéssel, GTK3 és Qt5 szélsőséges idealista bloatware bejövetelével), vagy hogy ne húzzák ki évente-kétévente alólam a talajt a tablet- és touchscreen-idealista, Linux világot is felülfertőző és elrákosító "fejlesztések", használhatatlanná téve a jól bejáratott módszereimet.

Az a baj, hogy egyik oldalon nyüszítesz a 30%-odért, a másik oldalon meg elhiteted velem, hogy a sokkal durvább, fejlesztői lustaságnak és idealizmusnak köszönhető lassulás elfogadható. Magyarul, hogy a több kevesebb. Engem az érdekel, hogyha én benyomok egy Word-öt, az azonnal induljon, 10 év múlva is, ugyanezen a gépen és nem minden évben egy másodperccel később.