( evone | 2017. 12. 13., sze – 09:55 )

vagy picsogsz tovább a hupon, és azon kívül nem érsz el semmit, hogy mindenki neked megy, vagy teszel valamit azért amiben hiszel. sehol nem írtam, hogy úgyis el fogsz bukni, nem tudom hol láttál ilyet leírva.

készíts akkor egy mindenki számára hasznos szoftvert amit a végletekig optimalizálsz, és mindenki gépén gyorsan és stabilan működik. akkor legalább elmondhatod, hogy te az elveid szerint élsz maximálisan. mert a világot nem biztos, hogy egyedül meg fogod tudni változtatni, főleg nem ilyen módszerekkel.

azért nagyon vicces vagy, hogy pl. a kevesebb fogyasztást, kisebb környezet szennyezést ignorálod teljes mértékben. fentebb leírtam, hogy valszeg 100x nagyobb teljesítményű gépem van, mégsem fogyasztok vele 20 wattnál többet. nem sok értelme van így az itt folytatott hadjáratodnak szvsz.

ha másért nem, legalább a jobb teljesítmény és kevesebb fogyasztásért nem kéne ezt a régi gép dolgot erőltetned. nem értem, miért lenne jobb neked ha hirtelen mindenki elkezdene pentium 3as őskövületeket használni ezáltal megnőne a világ energia felhasználása... szerintem ha erre nem tudsz értelmesen válaszolni, akkor csak egy troll vagy.