( uid_395 | 2017. 11. 13., h – 20:19 )

""ráadásul kivárni azt a 10+ másodpercet""
- "türelem rizsát terem. annak a szervernek nem a huposok és egyéb látogatók villámgyors kiszolgálása az alapvető feladata. nyilván ha majd a blackPanther mögé is beáll valami milliárdos, majd itt is lesz 8-10 szerver."

Az a 10+ másodperc nem esetleg abból származik hogy rögzítve van az hogy ki merre kattingat az oldalon ? ... Érdekes mikor felugrott a balhé, akkor hirtelen megszűnt a 10ms "lag". Amikor elült a balhé, akkor valahogy visszajött a 10ms+ lag...

Hagyjuk már a "milliárdos" beáll mögé szöveget.. baszki ennyire nem lehetsz szakmaiatlan .... még Te sem bthomyka. Egy egyszerűbb olcsóbb VPS kiszolgálná az egész bP* -ot cakkpakk... De ha nagyon akarunk, akkor be lehet ruházni egy ~fél millás szerverbe + egy kis költségbe hogy berakjátok valahova a szervert fizikálisan havi ~20ezerért. (mondtam valamit, de nem hiszem hogy több lenne) Ehhez kell a milliárdos ?

S nem, nem kell nekem kiselőadást tartani majd abból hogy "mekkkkkora terhelés éri a szervereiteket" meg a stb. Tudod... tevékenykedtem már ilyen projektben nem egyszer nem kétszer... Ott valahogy nem volt 10ms+++ lag egyik projektnél sem. Meg millllliárdos támogató sem. Bár Soros Gyuri bejelentkezett, de elhajtottuk!... (neem, nem az UHUra gondolok itt, mielőtt felhoznád, hogy de azt egy cég fizette...)

Előbbire mondjátok hogy próbálja ki, azt ha esetleg elakad, akkor még megnézni se tud sehol semmit (max a facebookon tud kérdezni, ahol elkülditek a k.rva anyjába hogy nem képes dokumentációt olvasni, ami mellesleg reghez kötött, de regelni csak bP alól lehet... WIN! )....

Bravó.