( evone | 2017. 09. 15., p – 19:21 )

A Swipe Up to Home pont gyorsabb mint a Home gombozás, ez látszik a videókon is, de mind1. Ujjlenyomat olvasó kit érdekel a Face ID mellett? Biztonságosabb, nincs ezzel semmi baj. Mikor a Touch ID jött be, akkor meg azon ment a fika, minek az, baromság stb... aztán most kivették, most ezen megy a rinya.

A FaceID appok lezárása is jó, vásárlásra (akár paypass terminál, akár app store), valamint igen, a telefon felnyitására.

Komolyan nem értem miért olyan nagy gond nektek, hogyha az Apple beletesz valami fasságot. Az androidot miért nem állunk le fikázni a gömbpanoráma fotók miatt? 2x használtuk nexus 4-en és utána ennyi volt. Vagy pl a Fappy Bird eaester egg?

Hogy sarkítsam a példád és tükröt mutassak: "Kiadtak egy telefont amivel csak Flappy Birdözni lehet!!444"

Kurvára nem kötelező használni az Animojit, én sem fogom, nem nekem csinálták... én csak azt mondom hogy a technológia maga ami mögötte dolgozik az nagyon fasza.

Akármi mást is demózhattak volna természetesen, de akármit demóznak valakinek biztosan fájni fog. Nyilván bemutathatták volna, hogy hogyan kell VPN-re csatlakozni, meg custom IP címeet megadni más-más Wi-Fi hálózatokhoz, csak kurvára senkit nem érdekelne.