( evone | 2017. 08. 23., sze – 11:43 )

mindenki magának dönti el, hogy hogyan akarja élni az életét. te úgy, hogy küzdesz a fejlődés ellen. nincsen ezzel baj, csak gyanús hogy a szeretteid körében is terjeszted ezeket a dolgokat, talán még kényszerítesz is rá pár embert hogy nokia 3310-el járkáljon, és ne használjon paypasst, wifit pláne nem, mert mindez az ördögtől való.

a gond az hogy egy informatikai portálon vagyunk, ahol az emberek 99%-a nem így él, és nem is szeretne így élni. nincs ezzel gond, csak ne próbálnád senkire ráerőltetni ezt az életmódot, meg ne próbáld bizonygatni azt amivel nincs tapasztalatod. (hogy is lenne, te ismerted be hogy nem használod) (pl szerinted paypassal fizetni lassabb mint kp-val szenvedni).

így is tudnak rólad mindent a gyíkemberek amit tudni akarnak, még akkor is ha az semmi, mert le se szarnak téged. akkor meg minek ez a sok korlát? nagyon jó lehet mikor az utcán kérdezgetned hogy mi merre van, hova hogy lehet eljutni, miközben más 0 perc alatt megtalálja a gonosz okostelefonja segítségével hogy merre kell mennie, és ezer más hasznos dolog. aztán valamelyikőtök még azt is felhozta, hogy keres ingyen wifit. na mert az aztán ultra-secure. :D