( Zahy | 2017. 07. 24., h – 15:54 )

(Mivel ezt a részt nem válaszoltad meg, gyanítom te sem tudsz infókat az időpontokról.)

> Ez aztán biztos megállná a helyét egy biróságon, hogy te azt feltételezted, hogy hétvégén ott ülnek és feldolgozzák a visszajelzéseket.

Hát valami elvárható gondosság vagy micsoda ötlött fel. Amúgy ha egy országban tervezhető bevételnek tekintjük a közlekedési szabálysértésekből befolyó bírságot; ha egy országban az adóhivatalnak van joga azt mondani, hogy márpedig szerinte valami nem életszerű, és ezen feltételek alapján állapít meg dolgokat, aminek súlyos anyagi következménye van; ha egy országban a jog ismeri a ráutaló magatartás fogalmát; vagy épp elhangzik, hogy valaki(k)nek állampolgári joga hülyének lenni; no akkor én meg hadd feltételezzem már (más szóval hadd legyek már ennyire naiv hülye), hogy egy BKK/BKV méretű konglomerátum nem a devnullba küldi a hivatalos címre érkező leveleket, és ha épp élesít egy szolgáltatást, akkor igenis van aki a visszajelzéseket és a rendszer működését az élesítés utáni egy-két napban (hétben) a postás-nézzen-rá-a-levelesládára szintnél jobban figyel a rendszerre. (*)

Viszont közben ez is szembejött:

https://444.hu/2017/07/24/rossz-mailcimre-irt-a-hacker-mondta-a-bkk-vez…

Azaz a hivatalosnak nem nevezhető BKK-vezérigazgatói nyilatkozat szerint a bkk@bkk.hu -ra kellett volna küldeni a levelet ha érdemi elbírálást várunk; sajnos azonban a két címzett közül az egyik a bkk@bkk.hu volt. Cziki.

(*) Újra átgondoltam, és rájöttem, hogy az általam felsoroltak pont hogy az ellenkezőjét jelentik: itt nem működik a józan ész, így pont ezek miatt nem várható el semmi. Elnézést, hogy egy rövid időre azt hittem, vannak még normális (szak)emberek Magyarországon.

=====
tl;dr
Egy-két mondatban leírnátok, hogy lehet ellopni egy bitcoin-t?