( manfreed | 2016. 09. 25., v – 10:40 )

> atlagfelhasznalok 90%-a nem olvassa el

Tudom. De tudod, aki hülye haljon meg. Az ilyen majd max tanul a saját hibájából, vagy azt sem. De addig is azok, akiknek nem fáj elolvasni egy mondatot és értelmezni legalább van egy extra biztonsági feature.

Egyébként nem értem, hogy egy esztergapad kezelőnek miért nem tartozik a feladatai közé az esztergapad kezelése. Nem tudom hogy néz ki egy ilyen gép, hogy működik, de el tudom képzelni, hogy azt, hogy kigyullad az esztergapad, azt is intelligens módon le kell kezelnie, miért nehéz a munkaköri leírásában szerepeltetni, hogy ha bedug valamit, és kap egy gyanús hibüzenetet, akkor értelmezze? Nem kell neki egyébként más jellegű hibaüzeneteket értelmezni? A kezelő gép nem jelez ilyen-olyan hibákat, mondjuk elromlik a hardver vagy ilyesmi?

> amit persze meg a felsovezetes nem fog jovahagyni

Ha van beleszólása. Ha úgy működik az operációs rendszer, hogy nem engedi használni az eszközt manuális jóváhagyás nélkül, akkor úgy működik, nincs beleszólása. Ez nem valami nagy újdonság, Android se engedi hogy akármelyik gép csak úgy ADB-n utasítgassa, manuális jóváhagyás kell miután rádugtad USB-vel.