( jevgenyij | 2016. 04. 03., v – 23:09 )

- A Microsoft részvényeseknek milyen haszna származott a Nokiára eltapsolt 7.6 milliárdból, amit később nullára le kellett írniuk?
Plusz a korábbi MS-Nokia tandem alatt elégetett dollárkötegek sem gazdagították a részvényeseket.

- Xbox One egy másik pénznyelő szörnyeteg amiről eladási adatok évek óta nincsenek. A Nokiás kaland kétségkívül rosszabbul sült el.

- A unixos Office lehetősége már a múlt. Imho vették volna SUN, SGI, IBM Power munkaállomásokra ha lett volna. Ezek áruk miatt nem konkuráltak az olcsó PC-vel.

- Ciki ha még valahol IE6-ot kénytelenek használni. A következő ransomware-re gépenként kifizetett százezrek után talán elgondolkoznak azon érdemes-e fejlesztésre is költeni.
A webet viszont mára abszolút elbukta a Microsoft

- A WP7 konkrétan Windows CE alapon működött. Némi hackaléssel el lehetett indítani rajta a Windows Mobile alkalmazásokat. Iparban, boltok raktáraiban használt kézi Win CE eszközökhöz nem volt sok köze.

- Bármi is áll a Skype bénázás mögött az arra eltapsolt 8.5 milliárd szintén nem szolgálta a részvényesek érdekeit

- :)

Az Android sápolás lecsengőben van A kínai kormány és a Nokia utolsó napjaiban a Nokia X-szel beleköpött a Microsoft szabadalmi levesébe.

Egyetértek veled abban, hogy a Microsoft mindig is egy nagyobb cél érdekében áldozta fel az aktuálisan elérhető profit egy részét. De mostanában ez a nagy cél, a dominancia megtartása, már egyre távolabb kerül. Sőt ma már nem realitás.
Az Apple részvények eladását pedig valóban bánhatják. :)

Normális HUP-ot használok!