( trey | 2015. 10. 29., cs – 08:24 )

Nem tudom, hogy milyen károsult vagy, de kérlek ne próbáld a személyes problémáidat belevetíteni abba, amiről ez a szál szól. Ez a szál azokról az emberekről szól, akik illegális gazdasági bevándorlók __és__ nem jó nekik az, amit _Németországban_ kaptak.

Nem szoktam ilyenekkel foglalkozni, de egy idő után az embernek elege lesz abból, hogy a képmutató, manipulált osztrák, német média elmondja a magyarokat mindennek, miközben ugyanazokat a dolgokat teszi (most már egymásnak is ugrottak, amíg itt nem volt lezárva a határ mi voltunk a bűnbakok, de most már megtalálták maguknak egymást szerencsére) és a végén kiderül, hogy az ő nagy fogadtatásuk, meg a Willkommenskultur ellenére ezeknek az embereknek ez nem jó.

A német, osztrák kettősbeszéd már bántja az én fülemet is. A trógereket haza kell küldeni. Aki meg valóban segítségre szorul, annak segítsenek. Bár nem hiszem, hogy azt Németországban kell megoldani.

Ne csinálj bel- és aktuálpolitikát ebből, mert felesleges. Az ország jelentős része a felmérések szerint üdvözölte a magyar határzárat.

Ha a német öregasszony mindenképpen olcsó munkaerőt és fiatalítást akar, az az ő dolga. De akkor azt ne erőltesse ránk.

Ez itt nem politika, hanem ez már önérzet, becsületbeli ügy.

--
trey @ gépház