( blackluck | 2014. 10. 26., v – 13:47 )

Nem abban az ertelemben erinti, hogy melyik tartalmakhoz fersz hozza (bar az is egy lehetoseg akar az ado kezelesere), hanem inkabb hogy kik engedhetik meg maguknak ezt a plusz terhet.
Manapsag szinte minden abba az internet iranyaba halad, kissebb vagy nagobb formaban arra epul es profital belole. Az a cel hogy minden haztartasban legyen szelassavu internet hozzaferes, gyors es mindenhol mukodo mobilnetek, helyette ez az ado azt eri el, hogy tegyuk fel lesz felso hatara (700-1000Ft) akkor aki eddig 2000-3000Ft korul fizetett egy alap internetert hogy legyen az konnyen lehet inkabb lemondja, mert szolgaltatok at fogjak haritani.
De nezzuk, mint iparagi kerdest. Magyarorszagnak nincs nagy terulete, nepessege vagy sok/ritka banyaszhato nyersanyaga amire lehetne epiteni a gazdasagot. Mezogazdasagra lehetne, de nem akarodzik, azon kivul marad mondjuk kultura, kereskedelem, turizmus, de eleg sovanyak ezek, bankrendszerrol ne is beszeljunk.
Vagy a szellemi tudas es szakertelem, amibol az informatika a leginkabb szeleskoru es legtobb lehetoseggel bir viszont az egyik fo alapja az internet.