( uid_7086 | 2014. 01. 19., v – 11:35 )

Na, akkor kicsit hosszabban: korábban írtam, hogy pár évvel nyugdíj előtt volt egy infarktusa, akkor derült ki a cukra is. Ergo egyes eleve nem lehetett, mert az fiatalokban jelentkezik.

Te írtad, hogy szerinted (is) gyógyítható a cukorbetegség, ami kapitális baromság. Nincs rá gyógymód, az állapotot lehet szinten tartani, valamelyest javítani, de maga a betegség marad a tudomány jelen állása szerint.

Sehol, senkit nem okoltam azért, mert engem nem tudnak meggyógyítani, csak azokat a barmokat hülyézem következetesen, akik megmagyarázzák, hogy minden cukros azért beteg, mert "szemetet eszik, iszik".
Te is lehetsz cukorbeteg akkor is, ha csupa, általad egészségesnek hitt szemetet tömsz magadba.

Szóval az egész hozzászólásodból süt a félműveltség, a write only üzemmód, nagyképűség és ostobaság.

Kísértetiesen emlékeztetsz egy ú.n. orvosra, aki arra is képtelen volt, hogy észrevegye: harmincévesnél idősebb embereknél nem igazán jellemző az egyes típus, simán lehetne tablettával + diétával kezelni a bajt... ennek köszönhetően két alkalommal is kis híján újra kórházba kerültem vészesen alacsony vércukor szint miatt (egyszer épp biciklin ültem... 1.2-t mértem, mikor feltűnt, hogy gáz van). Még szerencse, hogy végül találtam olyan orvost, aki értette is a dolgát.