( uid_2813 | 2013. 05. 17., p – 22:52 )

Hat nemtudom, nekem a te tenyekkent feltuntetett meglatasaid tunnek gyanusnak es legbolkapottnak. A 14 napos limitre nem talaltam semmit neten, igy valami hiteles linket szivesen fogadnek.
A max 6 program futhat a hatterben is kicsit erdekes, mert azok nem futnak a hatterben... Amikor elvaltasz roluk van egy kis ideje a proginak hogy mentse az allapotat, mert ezutan egy alvo allapotba kerul amibol vagy visszavalt majd a user(es futhat tovabb mintha misem tortent volna), vagy ha szuksege van a rendszernek memoriara akkor siman kitakaritja onnan(Tombstoned). Utobbi esetben amikor visszavaltasz a progira, akkor az elvaltaskor lementett adatokat felhasznalva kell ujraepitenie az allapotat.
De semmikeppen sem futnak a hatterben azok az appok amiket a Task Switcher-ben latsz. Megvannak a megfelelo es tamogatott eszkozei a programoknak hogy a hatterben periodikusan lefusson egy kodreszlet, de nem csak annak a par appnak(WP8-ban emeltek meg 5-rol 7-re ha jol emlekszem) amit legutoljara futtattal es latsz a TS-ben.

Nehany olvasnivalo ha erdekel:
-Background agents for Windows Phone
-App activation and deactivation for Windows Phone
-Fast app resume for Windows Phone 8