( hrgy84 | 2013. 04. 28., v – 23:01 )

Csak ket dologba kotnek bele: miert lenne valaki antiszocialis, ha egesz nap a gepet bamulja? A gepen keresztul lehet mas emberekkel is kapcsolatot tartani, beszelgetni, baratkozni, es ez mar boven az ellentetje annak, amit az "antiszocialis" jelent. Menet kozben meg lehet persze tanulni, dolgozni, etc.
Nem hiszem el, hogy te nem neztel mar fel a twitterre/facebookra/hupra mikozben valami hosszunak a veget vartad. Az antiszocialis emberek celtalanul nem mennek kozossegbe.

Egyebkent pedig nekem peldaul a munkam a hobbim. Ezt igy most mindenki elott bevallom.

Ami a pozitivumokat illeti: en peldaul a ket legjobb baratomat az IT-nek koszonhetem (IRL vagyunk a legjobb baratok, nem neten), tovabba van egy csomo tovabbi ertekes kapcsolatom, akiket a munkam soran ismertem meg. Ez szerintem megfizethetetlen, es nem hiszem, hogy en vagyok az egyeduli ezzel.

Amugy meg mi szamit megbecsult szakmanak? Az orvos? Haha. A konyvelo? Hahaha. Az ugyved? Talan, esetleg, de abbol se mindegy, melyik.

Minden munkanak van elonye es hatranya. Aki az IT-t valasztja, az valoszinuleg azert valasztja, mert szereti is, ha nem szereti, fenysebesseggel ki is bukik. Ezt tenyleg csak hivatasszeruen lehet csinalni, mert a lagymatag hozzaallast a szakma nem viseli el.
--

Ki oda vagyik, hol szall a galamb, elszalasztja a kincset itt alant.