( uid_4656 | 2013. 03. 11., h – 17:23 )

Egyébként tényleg lehetne más miatt szidni a Windows 8-at rendesen...

Hibák, amelyekbe belefutottam:

- a default power management opciók mellett a laptopom lassan elmegy hibernate állapotig, ebből pedig nem hajlandó felkelni (Dell Vostro 3360 - lett rá Dell-es fix, de idegesítő volt, mivel a power gomb nem működött és az aksit sem lehetett kivenni...)

- USB3 kezelés nem annyira stabil még, az USB buszon csücsülő ujjlenyomatolvasót néha elfeleti a Windows 8, ahogy a rádugott billentyűzetet is (megoldás még nincs, workaroundként a reboot rendberakja a dolgokat)

- hálózatkezelés kapcsán mókoltak valamit, így a wireshark működéséhez "néha" (még nem sakkoztam ki, hogy mikor) újra kell indítani valamelyik service-t (npf vagy nfp vagy hasonlónevű)

További hiányosság, hogy bár lehet, hogy a csempés alkalmazások nagyon jók, de az biztos, hogy kevés olyan van belőlük, ami nekem kellene. Pl. keressetek egy használható ssh klienst csempéset. Vagy bármilyen fájlkezelőt, mégcsak az se kell, hogy használható legyen. Torrentkliens. Csináljatok screenshotot értelmes módon a csempe egy részéről. Ezek _még_ nincsenek. Ha lesznek, az jó, de ebben őszintén szólva annyira nem bízom...