( saxus | 2013. 01. 08., k – 03:06 )

"Ha a Google enged a kínaiaknak és cenzúráz, akkor fúj gonosz rossz gúgli, megalkuvó, opportunisdta, kiszolgálja a diktatúrát"

Tehát egyes esetekben szerinted jogos a jogsértés és egy állam belső szabályozásának figyelmen kívül hagyása? Kinek van joga eldönteni, hogy melyik vállalat mit hagyhat figyelmen kívül?

"Mindenesetre totál nem érdekelnek a locsogásaid."

Ahhoz képest szinte soha nem bírod megállni, hogy a "legundirítóbb trollok" alá oda ne eressz valami tl;dr locsogást.

"A legtöbb érvemre meg ennyit se tudtál válaszolni"

Miért kellene válaszolnom? Nem vagyok az MS ügyvédje, hogy bármire is válaszolnom kellene. Szoftverszabadalmak kapcsán pl. szerintem már párszor én is kijelentettem, hogy vicc az egész. (Bár ez valószínűleg elkerülte a figyelmed, mert én már csak egy ilyen "hótthülye" vagyok.)

"Hol van ebben az esetben a Google részéről vicc-szabvánnyal való visszaélés?"

Lássuk csak... odatolja mindenhova a Webkites motorját (egy olyan platformhoz - gyk.: web - , ahol hosszú-hosszú-hosszú-hosszú évek óta megy a küzdés a téren, hogy legyen szabvány és azt nagyjából támogassa már mindenki), aztán most hirtelen, hogy elég nagy súlya lett a piacon a Chromenak, nem a - többek között a Google által is pátyolgatott - HTML5 a mérvadó, hanem a Webkit. Hogy is van ez? :)

Másrészt meg a HTML5 kapcsán is nem egy morgás volt amiatt, hogy mindenki nyakra főre tolja be a saját bővítményeit pl. a CSS-be, amit utána megpróbál a szabvány részévé tenni. Lehet nézelődni a -webkit, -mozilla és egyéb CSS tulajdonság prefixek körül.

----------------
Lvl86 Troll, "hobbifejlesztő" - Think Wishfully™