( uid_2783 | 2013. 01. 04., p – 09:44 )

Mi van akkor, ha windows nélkül vennék masinát? Akkor is nézegetnem kell ezt a secureboot baromságot?
Lefogadom hogy gyökeres Magyar a tanácsadójuk, ha ilyen módon "akarnak" piacot megtartani.
Teszem azt vásárolnék új lapot/masinát, de le nem szarom a win8ready dolgokat, mert nem azt szánom rá, akkor nekem plusz köröket kell futkozni, hogy milyen lapot is vegyek?
Eleddig ha kellett új alaplap, akkor a tapasztalatoknak megfelelően választottam márkát, azon belül pedig funkció(k)nak megfelelő típust. Ezek szerint nemsokára át kell nyálazni minden lap dokuját, hogy melyiknél van akadékba a secureboot, és melyiknél lehet kikapcsolni/netán nem is raknak hozzá?

Jelenlegi formájában -amit itt olvastam róla- szarnak találom, ha pl a multiboot lehetőségeket nézem. Ha csak windows kerülne az új masinára, akkor sem elfogadható, legfeljebb eltűrhető eszköznek titulálnám.
Szerintem -szándékosan- átestek a ló túloldalára, ennyi erővel fizettethetnének éves liszenszeket a jelenlegi "örök" helyett, ha már egyszer fokozzuk a hülyeséget.
Megnézném, mi történne velük ha a PC gyártók kezdenének el mutatni új irányvonalat a hardverek terén, amolyan "figyelj komám, 640kB konvencionális memória 20 éve nem elég senkinek sem" szerű üzenetekkel megtűzdelve.

Idéznék a papírkutyákból: "szeretem a nevetést, a tréfát, a viccet, de most qrvára nem ez a szituáció..."

--
compaq n610c
"...és micsoda zajt csapott!"