( sj | 2011. 09. 02., p – 13:42 )

lentebb mar leirtam, de ugy tunik, ennek megertese meghaladja a tehetsegesebb versenyzok szintjet, hogy senkire nem akarom raeroltetni a meggyozodesemet. Van egy forum, ahol beszelgetunk a kulonbozo felmerulo dolgokrol. Mar akivel lehet, ugy ertem, akik egyaltalan kepesek felfogni, hogy egyaltalan mirol van eppen szo.

Neked ez (na meg alattad pontscho bajtarsnak) ez szemmel lathatoan nem megy, ezert ereztem szukseget, hogy szabjaragosan, amolyan okitsuk a hulye gyerekeket stilusban is elmagyarazzam. Felre ne erts, nem kell velem egyeterteni, ez nem feltele egy beszelgetesnek. Mert arrol volt szo, hogy bedobtam egy pszichologiai fogalmat, amit a kis okos ellenzoje (biztos legalabb annyira kompetens, mint Maslow vagy Eriksson voltak, LOL) megszakertette, es az jott ki nala, hogy hat ezek kerem, hulyek. Na erre adtam a jelenseg igazolasat egy egeszen masik iranybol, ami nalad (mert hogy a magad nemeben, kb. ekkora szakerto lehetsz - nyilvan nagyon megertetted, mirol volt szo, LOL) ugy csapodott le, hogy hitterites jon.

Pontscho meg annyival meg rajtad is tultesz, hogy a szemellenzos vilagkepebol adodan egy teljesen offtopik szal ugy jott at neki, hogy 'sj kifogyott az ervekbol'. Kb. ez a szint* lehet az, amikor az ember nem csak atveszi, de meg buszken ala is irja a sajat diliflepnijet...

*:erre a gabucsino femjelezte ellen-hup anti-fitnesz-klubra gondolok

Viktor az eletrol es a halalrol