( Vaddiszno | 2010. 09. 03., p – 12:03 )

Egészen mulatságos látni a nagy igyekezetet, hogy a kisebb mint tenyérnyi kijelzőkön akarnak játékélményt nyújtani. Ez a fejvesztőnek jó, mert nagyobb bevételt könyvel el a sok mulya felhasználótól, aki letölti (megveszi) és előadások közben játszik vele. Minimum egy projektor kell, hogy lásd rendesen, nem beszélve az ujjaidról, amik a fél képernyőt eltakarják, nem beszélve az irányítás durvaságáról.
Persze nincs ezzel semmi baj, nem baj nekem, hogy jól néz ki, nem baj nekem, ha a fejlesztő dolgozik és jól keres, az sem, hogy a sok-sok láma user-gamer pénzt ad érte, örülök, hogy ilyenek vannak, de közelében nincs egy pcs játék élményének. És amíg ekkora a képernyő nem is lesz. Mondjuk elég furán fog kinézni egy telefon 22 collos képernyővel, nagy zseb kell majd hozzá. Persze jöhetnek más technológiák, de az nem ebben az évtizedben, 15 évben.
Az ms meg elmehet... az xbox játékosokkal lehet multiban játszani a wp7-en, azonkívül, hogy "aha, érdekes, hogy működik", az ég világon semmi értelme nincs, hacsak nem veszíteni akarsz folyamatosan.
Erre b..ták el megint az időt msnél.

Gratulálok a tévedhetetlen statisztikához, hogy mennyi wp7 telefon van már.
3 hónap múlva kérlek megint csinálj statisztikát a wp7 és az ios 5.0ás telefonokról.

Egy tenyérnyi képernyőnek hiába lesz 1920x1080as felbontása, és hiába vetítik ki 5x3 méteres vászonra a telefont, a user akkor is csakpárcentiszerpárcentiben látja.
Továbbra is azt mondom: játszogató platform. 4. generációs pacman. Ami persze lehet élvezetes és szép, de egy cod mobilon nevetséges próbálkozás.

Tigris : nem érdemes vele vitatkozni, úgyis a magét hajtogatja. Én sem fogok :)