( BaT | 2010. 07. 04., v – 14:58 )

"A mozilla aztan firefox mar akkor pluginokat tamogatott meg lapkezelest meg sorolhatnam, amikor az IE egy txt nezegeto volt, a safari kb pont ugyan annyit ert mint ma a google pedig orult ha kereseseket kiszolgalt. Most valoban nem tamogat dolgokat, amiket kene, ez teny, de ez nem azt jelenti hogy a "propagandát nyomják"."

ROTFL

A mozilla, ebben a formában 1998-ban indult, míg az első ie release 1995-ös. Ha a netscapere gondolsz, az 1994-es, így egy évvel valóban ráver az ie-re, de igazság szerint mindkét böngészőnek volt elődje, annak most már nem néznék utána, hogy valójban melyik előd volt előbb.

A netscapebe a plugin támogatás a 2-es verzióba került be, ami 1995-ben jelent meg. A tabbed browsing a netscapebe 2002-ben került be a mozillából portolva, azt nem találom, hogy a mozillába mikor került be. Tehát ha korrektek akarunk lenni, a 2002-es állapotokat érdemes összehasonlítani, amikor a mozillából az 1.0 verzió jelent meg, míg az ie-ből a 6-os volt elérhető, firefox még nem volt sehol. Ekkoriban már rég az ie részesedése volt magasabb, és enyhe csúsztatásnak érzem az ie ezen verzióját txt nézegetőnek nevezni.

--
Don't be an Ubuntard!