Keresek egy filmet!

Fórumok

Keresem a következő filmet:

Évekkel ezelőtt láttam a HBO műsorán, két gyerekről szól, közülük az egyik valamilyen betegségben szenved (talán AIDS), a történet lényege, hogy a két barát egy hajón útra kél egy folyón (talán a Mississippi-n).

Valakinek ötlete, hogy mi ennek a címe?

Hozzászólások

Udv!

En is keresek egy filmet, de nagyon keves infom van rola. Ket szokott rab ( egy neger es egy nem neger :) ) valahogy megszoktek a rabszallitorol ( vagy az karambolozott sajnos nem emlekszem ) es a bilincseiktol ugy akartak megszabadulni, hogy a hidrol lelogtak es a vonat szakitotta kette azt. Ha valakinek van otlete ne kimeljen.. koszi

Én keresek 2 filmet, de csak emiatt nem akartam új topicot nyitni.

1.) Az első film elején elmondanak egy városi legendát ami arról szól, hogy valaki meghalt a metrón és senki nem vette észre őt mert végig "ült". A nap végén figyeltek fel rá, amikor már mindenki más leszállt. A film végén aztán az egyik szereplő meghal metrón és mindez megtörténik.

2.) A másik filmben egy macska átváltozik emberré de a macska tulajdonságai megmaradnak (pl.: fél a kutyáktól, állandóan tejet iszik stb.), majd befogadja egy férfi és ellátja őt. Azonban a lánynak dönteni kell arról, hogy ember akar maradni vagy inkább újra macska.
(Azt hiszem ez egy német vagy osztrák film talán.)

1.) megvan! Collateral - A Halál Záloga
"egyből "kicsúszik" a száján egy mondat, ami az egész életét összefoglalja. Azt mondja, olvasta a híreket? Látta a tévében? Egy fickó meghalt a metrón, 6 teljes órát zötykölődött az L.A.-i metró vonalain. Az emberek mellé ültek, elmentek mellette, de senki észre sem vette, hogy halott volt. Tom Cruise úgy fogalmaz, "senkinek sem tűnik fel", és ez egy nagyon komoly filozófia."

Hihi ha mar itt tartunk egy regi filmet en is lattam TV2-n kb. 3-4 eve...

A lenyege hogy van egy Ambrus nevu szerzetes aki elmegy a nagyvarosba felkeresni valakit.
Ez az ambrus egyebkent egy csoppet esetlen gyerek es apro szemproblemai is vannak :)

Nagy polyenok vannak benne, amik nagyon tetszettek de nem tudtam vegignezni :S
Ha evre kellene rakni 90-95 kozotti film lehet. (csak tipp)
valami olyasmi volt a cime, hogy ******* avagy keresztenyseget akarunk.
Ilyen brian elete-feleseg.
Nagyon megkosoznnem ha valaki megtudna mondani mi a pontos cime.

-----
Intel_1,6Ghz_512RAM_Ubuntu__Hardy_Heron_8.04

Én pedig szeretném megvásárolni a Totál káosz (Big trouble) című filmet DVD-n, lehetőleg szinkronnal. Végső esetben akár másolt is érdekel. Nincs meg valakinek?

Ez a film engem is erdekelne.
Altalaban meg szoktam venni a kedvenc filmjeimet(tobb szaz eredeti DVD-m van), de ennyit nem fogok adni egy filmert: http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=1648&VID=R92088309020981388
Mas ha nagyon nagyon kedvenc, raadasul beszerzese: bizonytalan.
------------------
- The Question is: What is mahna mahna?!
- No! The question is: Who Cares!

En is szeretem, nem arrol van szo.
Amugy hivd fel az xpress-t , elegge rugalmasak es segitokeszek szoktak lenni. Sztem siman utananeznek neked hogy mekkora a valsege hogy be tudjak-e szerezni.

------------------
- The Question is: What is mahna mahna?!
- No! The question is: Who Cares!

Én is keresek egy filmet :)
Valamikor '89-'91 között ment a Sky Movie-n, angolul. Afféle amerikai diákfilm. Adott egy lány, amolyan iskolaszépe, aki egy buliba az anyja egyik ruhájában megy el, és adott egy geek-féle kölyök, aki bele van zúgva ebbe a lányba, persze egyoldalúan. A buliban a lány (anyjának) ruháját leöntik valamivel. Elmegy a boltba (ruhát a ruhaboltból :) hogy venne helyette másikat, de cirka 1000 dollár. A geek-kölyök egy teleszkópra gyűjtött 1000 dollárt, amiből megveszi a csajnak a ruhát. A csaj "hálából" járni kezd a kölyökkel, és valahol a film végén borul a bili. Ennyire emlékszem.
Tudja valaki a címét?

------------------------
Debian testing KDE amd64
MSI K8N-Neo-4, Athlon64 3800+, Leadtek 6600GT

Na ebbe én is beszállok.
Keresem a Toto a hős (Toto the hero, Toto le heros) c. filmet, valami magyarítással, bármilyen médiumon. (Ajándékba, és muszáj magyarul. Ámerikából meg tudnám venni, és feliratozhatnám magam, de az már mégiscsak durva lenne :)

nem akartam új filmkereső topicot nyitni(elnézést a topic indítójától).
Az általam keresett film (ha jól emlékszem angol) vígjáték egy középiskoláról, vagyis az ott tanuló negyedévesekről szól, akik valami szánalmas szintet ütnek meg. Az érettségi egyre közeledik, ők természetesen nem foglalkoznak a tanulással, hanem inkább azzal, hogy milyen csínytetteket hajthatnának végre a tanáraik ellen. (ha jól emlékszem, felrobbantják, vagy felgyújtják a sulit -de lehet összekevertem már..) Egy bejegyzésben a hupon fent volt a film címe, de nem találtam, egyébként volt a tv2-n. Talán múlt éven. Van második része, az már érettségi után játszódik, de korántsem annyira szórakoztató mint az első rész. Remélem valakinek eszébe jut a cím.

Debian Lenny

és mikor a hajó eredeti nevének (talán "jószerencse") első két betűje leesett, a jeletése is megváltozott (talán "balsors" lett), ha jól tévedek. jó kis mesefilm volt. ;~))

/mazursky

Love your job but never love your company!
Because you never know when your company stops loving you!

Ha mar igy allunk... :)
En azt a filmet keresem, ami a hideghaboruban kezdodik, egy tudos csalad a haz alatt kialakitott egy atombunkert. Egy legitamadas soran lemennek a bunkerbe, es szerencsetlensegukre pont a hazukra zuhan az egyik lelott repulo - ok persze lenn azt hiszik, hogy ez egy atomtamadas volt - igy szepen leelnek 20 evet a fold alatt. Kozben a csemete felno, es a legjobb tudasuk szerint nevelik - a kulso behatasoktol teljesen elzarva.
Nos, 20 ev utan feljonnek a felszinre - egy 20 ev alatt gyokeresen megvaltozott amerikaba. A tobbit nem meselem, el, mert megnezni jobb - kulonben sem vagyok jo meselo, es nem is emlekszem minden mozzanatra. Ezert is neznem ujra szivesen.
Valakinek otlet?

No, ha ennyi sok memória jön egy helyre, akkor én is keresnék:

Jópár éve nagyjából a második harmadából a filmnek láttam egy jó harminc percet. Lassú tempójú, nyugis film volt, egy iszonyat poros, csöndes amerikai kisváros, western stílusban, de mai időzítéssel. Mindenki nagyon furcsa volt benne, és a főhős marhára nem értett semmit, hogy ki ő, hogy került ide. Olyan fílingje volt az egésznek, mintha meghalt volna, csak nem tudja, és ez a kisváros egy hely a bolyongó lelkeknek. Nagyjából mindenki más tisztában lévőnek tűnt a helyzettel, csak a főhös nem, a többiek meg inkább hallgattak, célozgattak.

Azóta több ilyesmi film is készült, de ennek sehol sem akadtam a nyomára, se címnek, se a szereplőknek, se a történetnek.

beszallok en is:

Szovjet film, annak idejen 1-esen vagy Dunan. a nagy new yorki aramszunet mintajara elmegy moszkvaban az aram, es kicsit burleszkjelleggel a berhazban lakok eletet dolgozza fel naprol napra.

--
B+ - http://pozor.hu

Hi!

Hat, ha mar itt ez a topic, en is irok ket filmet:

Az elsonek nem tudom a cimet, csak annyit, hogy valami regi magyar film. Egy dolog maradt meg bennem, hogy Budapesten meg egy par gyerekbol allo kis csapat es keresnek egy utcat. Talalnak egy rendort es megkerdezik tole, mire a rendor azt valaszolja, hogy BP-nek mar nem tudom pontosan hany ilyen nevu utcaja van.

A masiknak tudom a cimet, csak nem tudom megszerezni. A cime Magasfrekvencia (angolul High Frequency, illetve olaszul Qualcuno in ascolto). Olasz film amugy, de egyszer, ugy 10 eve valamelyik magyar csatornan is ment.

By(t)e
TBS::Antiemes

Egy, pontosabban két film... Az egyik az Egértanya,a mi sajnos joglejárat miatt már nincs forgalomban, a másik pedig a Minden áldott reggel (Tous les matins du monde) -- ez utóbbit talán feliratosan láttam tizenX évvel ezelőtt. Sajnos ez sem érhető el itthon...

Énis keresek egy filmet, szuperlenne ha valaki emlékezne rá illetve megtudná mondani a címét: 10+ éve láttam asszem az M1-en. A kettészelt berlinben játszodik, valami rendőr nyomozós film viszont nem emlékszem pontosan hogy a fal melyik oldalán voltak rendőrnyomozók, asszem a nyugati oldalon. Többször mutatják benne a berlini falat, meg azta helyszint ahol több mint száz embert löttek le amikor megprobáltak átjutni. Jellegzetes zenéje volt plussz az egyik rendőr hosszú bajszot viselt:)

megtaláltam VHSen, de csak egy 10 másodperces darabot belőle, sajnos rá lett véve, úgyhogy a címét még mindig nemtudom. Viszont épp egy olyan jelenet volt, hogy a bajszos az irodában telefonált, lerakta, mosolygott, majd a következő képen berlin nagytotálban, majd egy őrtorony a berlini fal mentén és onnan távolít a kamera kifelé, és a következő képen egy autóban ülnek és haladnak el a fal mellett.

off
nem keresem, hanem ajánlom
Idiocracy - neten érdemes szétnézni szerintem boltban elég esélytelen

No ez bonyolultabb. Mindent tudok, de nem talalom: Az ifju Frankenstein c. filmet keresem, de magyar hanggal (emlekeim szerint ifjukoromban ugy lattam moziban). Talaltam angol/francia/stb nyelvut, sot tobbfele magyar feliratot is, de magyar hanggal nem. Raadasul a netes dvd-boltok is elegge drasztikus aron, de csak feliratos verziot (nem) hirdetnek.

Én egyrészt a Kritikus Pont című filmet, másrészt pedig a Napok romjai _szinkronos_ változatát keresem (dvd-n csak angolt árulnak, holott a ZoneEurope leadta szinkronizáltan, csak én hülye nem vettem fel).
A segítséget előre is köszönöm!

Régesrég volt a Walt Disney-ben ez a sorozat. Egy űrhajós csoportról szólt, akiknek új "földet" kellett keresniük. És az odaútról szólt lényegében a sorozat. Az utolsó részben volt, hogy a "női" számítógép és a legénység legifjabbik tagja, már előre felmérte az új bolgyó légkörét és talán valami szimulált kis filmet is összeállítottak róla.

Vajon mi lehetett a címe? Én valami Föld-es címre emlékszem.
---
BornToBePuli
Software is like sex! It's better when it's free! ;-) -Linus Torvalds-

Régen adták a filmet az MSat tv-n. Talán Mandragóra volt a címe. Több része volt. Egy "robotot" irányítottak benne az emberek. Nem volt valódi robot, csak egy ilyen távolról vezérelhető gépember. Az egyik ürge le is bénult valamiért benne, talán valami harcból kifolyólag. Ki tudja ennek a filmnek a pontos címét?

A Mandragóra szóra rákeresve nem találtam meg.
---
BornToBePuli
Software is like sex! It's better when it's free! ;-) -Linus Torvalds-

Én is keresek. 1976-os kiadású film, a címe Network. Eredeti nyelven megvan. Érdekelne, hogy megjelent-e szinkronizálva is? Ha igen, hozzáférhető-e?

--------------------------------------------------------------
"Tegnap reggel addig röhögtünk a főnök viccén, míg ki nem derült, hogy az a napi feladat."

Sziasztok keresek én is egy filmet, talan az HBO -n volt. Lezuhan egy bolygóra egy ember és egy Ufo (talan Drák a faj neve de nem biztos) mert harcoltak aztán idővel összehaverkodnak és kiderül hogy az ufo terhes es az ember neveli fel, rémlik valakinek a címe?

Kösz

Én is keresek, egy ötvenes évekbeli amerikai filmet, amiben csatát vívott álmában a főhős egy barátja oldalán, vonalas rajzokkal rajzolt, animált figurákkal, amik masíroztak a falon, és konkrétan háborúztak benne. A végén felébred és azt a hírt kapja hogy a barátja aki az életéért küzdött valami betegségben, meghalt. Fura ötvözete volt az animációnak és a filmnek.

No, ha már itten van ez, akkor kérdezek én is. Akinek ez megvan, annak fizetek egy rekesz sört!

10+ éve volt meg nekem kazettán alámondásosan, asszem az eredeti címe "Robot X" volt. A története:

Ha jól emlékszem sivatagban játszódik, olajkúton. Úgy kezdődik, hogy egy motoros megy az új helyére. Innen homály, a végén meg kiderül az emberekről is, hogy robotok és van egy b@romi nagy robot, ami kidönt egy rádiótornyot? az emberszabású rossz robotra, akiről azt hitték, hogy ember és leszakad a lába.

Nah, 10 éve keresem ezt a filmet, akinek megvan, annak komolyan fizetek egy rekesz sört!

Szerk: Volt ez már 15+ éve is...

Üdv: Dgzt

A baromi nagy robotot egy kislány programozta újra az általános mozdulatokra. És nem sivatagi olajkút volt, hanem háború utáni pusztaság. Egy fehér motoron jött egy csávó, valami alkatrészt hozott egy berendezésbe. A telepen volt egy nő, aki nagy parabola antennával közvetítve távoktatással foglalkozott kisgyerekeknek.

A címét nem tudom, valami zs kategóriás régi videófilm volt:)

Na még egy: bátyuska (12-13 éves) nem jön ki túl jól öcsikével (5-6 éves), és elhiteti vele, hogy apu titokban a NASA-nak dolgozik, és ő (mármint a kisöcsi) csak egy robot prototípusa, amit apu fejleszt. Öcsi elhiszi, és világgá megy. Bátyus persze megijed, utánaindul, és mindenféle kalandokba keverednek.

--
Debian - The "What?!" starts not!
http://nyizsa.uni.cc

keresek egy tévéfilm-sorozatot és egy filmet, ami egy tévésorozatban ment.

a sorozat: egy angol (londoni?) társas albérletről szólt, fiatalok laknak együtt, volt benne egy egg nevű fickó, folyton rángatták a kamerát, valami olyasmi volt a címe, hogy amíg még élünk (?) az mtv1-en ment valamikor a kilencvenes évek vége táján.

kb ekkoriban volt egy tematikus sorozata az mtv1-nek, péntek éjjel tabu címmel. az elsők között ment ott egy durva film, csak a végét láttam: két fickó meg egy lány menekülnek(?), aztán a végén az egyiknek levágják a csúnyáját. arra emlékszem még, hogy mindegyik név valami szín volt pl amy blue, john black, ? white, stb.

Hello!

Én egy olyan filmet keresek ami egykor ment egy kereskedelmi tv-ben. 2 részt adott le egymás után valahogy 7 végén.
A történet az volt hogy atomháború tört ki a földön és csak Ausztrália maradt meg. Ez után fogtak egy jelet északról oda mentek tengeralattjáróval de hiába, senki nem élte túl, csak egy napelemes laptop sugárzott. Aztán végül mindenki meghalt a végén, mert a sugárfelhő őket is elérte. Tudja vlaki hogy ez mi?

--
Egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma...
Type cat /vmlinuz > /dev/audio to hear the Voice of God.
http://phoenix_art.extra.hu/
http://blog.omega-research.org/uploads/2007/09/ubuntu-linux-very-friend…
soft

Igen, ez az. Nagyon szépen köszönöm a segítséget. :)

--
Egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma...
Type cat /vmlinuz > /dev/audio to hear the Voice of God.
http://phoenix_art.extra.hu/
http://blog.omega-research.org/uploads/2007/09/ubuntu-linux-very-friend…
soft

Nos en is keresek egy filmet. Sajnos nagyon keves dologra emlekszek belole, mert egesz kis kolyokkent lattam meg:)
A foszereplo pasi valami zenez lehetett, es asszam szamitogeppel allitotta ello a zeneit, de lehet szintetizatorral, nem tudom konkretan. A gepe viszont valahogy ontudatara ebredt, valami elektronikus baleset soran. A pasi ezutan a geppel zenevel tudott kommunikalt. Hangokat jatszott neki a gep meg valaszolt ra szinten zenevel asszem. Vegul a gep ki akarta nyirni a pasit emlekeim szerint.
Lehet valami nagyon gagyi film volt, de tudom, hogy akkor tetszet amikor lattam. Megneznem most ujra, ma fejjel, de semmit nem talalok rola:(

Én is keresek egy filmet. Amire emlékszem.

Színészek/művészek vannak egy szigetre zárva. Egy (az) író úgy írja a művét hogy diktálja egy számítógépnek, ami egy írógép volt
és (néha) tévedett és az író kijavított.

Hát ennyi. Előre is köszönöm.

...és az írógépnek van egy rúdra szerelt mikrofonja, ami forog a pasi után ahogy az mászkál a szobában.
odaégeti a nehezen beszerzett, nem mesterséges tojásból készült rántottát. sosincs pénze, de leleplez egy klónozásos összeesküvést, mire kap egy végtelenített bankkártyát. vagy ez egy másik film? ködlik valami, de a címét nem tudom.

hmm. sok jelenet, vagy éppen csak egy-egy kép, porosodik a gyermekkorból valahol a mélyben, időnként bevillan egy, de még csak felidézni is alig tudom, nem hogy értelmesen elmondani. valamikor, talán még az átkosban, kb óvodásként láttam (láttuk), sose tudjuk meg mi volt az.

Sziasztok. Ha mar feljott ez a topic, en is keresek egy filmet, amit a felesegem meselt el viszont a google nem baratom ebben az esetben. Egy radios gyerekrol szoll, aki eleg szerencsetlen volt s suliban de kesobb nagy radios star lessz, a nok balvanya es valami olyasmi van benne hogy egy noi halgatojat ugy elegiti ki hogy raulteti a hangfalra, es brummog a mikrofonba amitol a hangfal gerjedni es rezegni kezd. (csak meseltek rolla de allitolag jo film) Ha valaki tudja a cimet, ossza meg velem.
--
The worst or stupidest ideas are always the most popular.

Intim részek a magyar címe. Főszerepben Howard Stern amerikai rádiós, saját magát alakítja a filmben. Igen jó film. Lejjebb egy másik felhasználó linkelte az imdb adatlapját.
---
BornToBePuli
Software is like sex! It's better when it's free! ;-) -Linus Torvalds-

Én is keresnék egy sorozatot. Régebben talán az RTL Klubon ment arról szolt hogy volt egy srác és elmentek osztálykirándulásra vagy ilyesmi és bement egy barlangba ahonnan hirtelen átrepült egy alternatív múltba ahol egy un. delej páncélt hordtak amibe egy sárga követ kellett rakni hogy működjön és kilőtt valamiféle energiát és ezzel harcoltak a gonosz ellen:] ez minden amire emlékszem remélem valaki tudja h mi volt ez:D

En is keresnek egy filmet.A film tortenete ,hogy meg tamadjak amerikat az oroszok redalert beutese van a filmnek.Par fiatal gerila harcot csinal az erdobe es ott bujdokolnak.Valaki esetleg tudja melyik filmrol van szo?
--
1 leszel vagy 0 élő vagy hulla!

en pedig egy olyan sorozatot/minisorozatot keresek mar regota, amit a kiralyi tv adott delutanonkent (hetente/kethetente) a 80's vegen/90's elejen valamikor. Urhajos scifi volt, lezuhantak egy bolygora, voltak jok es gonoszak, de sajnos csak par jelenet, aprosag remlik belole. Volt egy olyan benne, hogy mar nagyon fogy az ivovizuk, de a jo'k csoportja talal a bolygon egy elhagyott radioallomast, ahol van valami viztisztito es a rosszak mennek hozzajuk kunyeralni. Masik, hogy talalnak egy lezuhant masik urhajot is, amin van rengeteg pezsgo... Egy olyan is volt benne hogy az egyik rossz fickot a jok csoportjabol egy fiatal srac szemen dob egy kessel :-) Meg olyan is remlik, hogy az egyik rossz ficko megy a mocsarban valahol a bolygon es jonnek ra szunyogok, o meg szidja a "moszkito"-kat..
Hatha valakinek beugrik...

Sziasztok!

Sok filmszakértő egy helyen, ez kell nekem. :)
Ha valaki ismerné esetleg...

A film olyasmiről szól, hogy senki sem ártatlan, mindenkinek van "bűne". Két rendőr fogad, hogyha bárkit találomra kiválasztanak a tömegből, arról tíz percn belül kiderül, hogy bűnös. Ki is választanak egy öltönyös jól szituált embert a tömegből és beviszik kihallgatáasra.
Mondják neki, hogy mindent tudnak nincs értelme tagadni, jobban teszi ha bevallja. És lőn, tényleg bevallja, hogy sikkasztott.

Ismerős valakinek a sztori?

Ha már így feljött.

Talán 2- 3 éve adhatta valamelyik magyar adó, és ha jól emlékszem, egy 6 részes sorozat, bár ez nem biztos, de csak az első részére emlékszem: van néhány űrhajós az űrben, amikor hírtelen felrobban a Föld, és nem marad semmi, ahova vissza tudnának térni. Valahogyan visszajutnak az időben néhány hetet / hónapot, és a céljuk ugye, hogy ezt megakadályozzák. Talán valami Odüsszeia is volt a sorozat címében.

Köszi.

NE NÉZD!
nem szoktam, meg elítélem, meg minden .. trollkodni,
pl ami filmek ebben a topikban említésre kerülnek szubjektív hogy kinek mi tetszik az hogy nekem nem az egy dolog, nem kell egy filmhez odaírnom mert másnak még tetszhet és mivel egyébként röviden oda sem írhatom egyébként mi az ízlésem egyszerűen logikailag is értelmetlen volna ...

de ez egyszerűen borzalmas (wikibe is belenézhetsz, nem ok nélkül fejeződött be a sorozat készítése(!) gyakorlatilag mondat közepén)

a pilot mindig egész más mint a sorozat, szinte kivétel nélkül jó, az még nekem is tetszett, aztán pár részt még megnéztem, aztán tekertem, aztán pár részt már teljesen átugrottam, az utolsónak már rögtön a legvégére tekertem ahol a nagy világmegmentés épp félbeszakad mert a .. azért spoliert még így sem írok:)

nem azért vették le mert botrányos vagy mittomén volt hanem még a reklám előtt elaludtak rajta, még ettől is rosszabb: http://xkcd.com/653/ :)

olyan napokra tényleg érdemes lehet elmenteni amikor nem tudsz aludni és kellene:)

nekem ez jutott eszembe:
http://www.pbfcomics.com/?cid=PBF034-Space_Disaster.jpg

--------------------------------------------------------------------
It has been said that the only standard thing about all UNIX systems
is the message-of-the-day telling users to clean up their files.
-- System V.2 administrator's guide

Itt is egy: egy Z kategóriás sci-fi lehetett, szóval valami játékot játszottak virtuális valóságban, és abba akartak győzni, és a film végén amikor a megmaradt pár ember kijött a virtuális valóságból, akkor az egyik azt hitte, hogy még mindig benne van, és jól kinyírt valakit, hogy ő nyerjen. Meg úgy rémlik, mintha valami fura mászó Half-Life headcrab szerű dolog is lett volna a virtuális valóságban, de már fogalmam sincs milyen szerepet játszott :)

Üdv!

Egy elég régi filmet keresek. Anno még VHS-en láttam. Kb a 80-as évek elején készülhetett. Horror. Már nem nagyon emlékszem rá, de annyit tudok, hogy ilyen lovasokról szólt, akik nem láttak, a hang után mentek és asszem 2 fiatal volt a főszereplő, akik ezek elől menekültek. Van 1 jelenet, amikor a temetőbe vannak, ha jól emlékszem ott is megtámadják őket. Többre sajnos nem emlékszem :(

"Attól, hogy kinyomtatták, még nem szentírás..."

Sziasztok!
Én is keresek egy filmet.
Ezeréve leadta egyetlen egyszer a duna TV azt hiszem, a magyar címe olyasmi volt hogy "Az orosz vadászat sajátosságai" vagy valami ilyesmi, sajnos mindenhol csak angolul találom, de nem akarom elhinni, hogy ez a film (ami egyébként az egyik legjobb!! komédia amit valaha láttam) nincs meg senkinek szinkronnal...
Megvenném, átvenném, letölteném, stb, minden érdekel. :)

angol wikilink

----------------
mepis8-x86_64

Én az "Ifjú Frankenstein" -t keresem - de nekem magyarul/felirattal. sajnos elég sok nyelven meg lehet találni, sőt magyar feliratot is találtam anno, de olyat, hogy ezek egymáshoz illeszkedjenek, no olyat nem :-(

Oke. Csak mintha feljebb irtad volna, hogy csak szinkronos erdekel. En mar nem emlekszem, hogyan lattam, ugy nezem, 1974-es film, en meg vmikor 85-90 kozott lattam, hat tenyleg nem tudom, feliratos volt vagy szinkronos. Ambar, Gene Wilder-nek (asszem, O a foszereplo) nagyon jo magyar szinkronja volt annak idejen, ugyhogy sztem szinkronos volt :)

Valakinek megvan az Addams Family 1. és/vagy 2.?
Van cserealapom bőven, vagy valahogy majdcsak megegyezünk! :-)

Jó ez a téma, kösz a sok jó filmötletet!

Sziasztok!

Nemrégen olvastam Robik Cook - Invázió c. könyvét, és amikor meséltem a feleségemnek, hogy miről szól, azt mondta, hogy ezt már látta a TV-ben. Kiderítettem, hogy valóban, 1997-ben készült egy film Invázió címmel, ami a könyet dolgozta fel. Valaki esetleg nem vette fel? :) Nagyon szeretném megnézni, de sehol sem találom :(

Van 2007-es verzió is, de ez már sokkal messzebb áll a könyvtől, és meg is van.

Nos, en most egy regi sorozatot keresek. Nem tudom mikor keszult, de mivel nagyon regen lattam, gondolom meg annal is regebben.
Egy pasirol szolt, ami valami robot volt igazabol, akit a foldre szamuztek valamiert. Volt a segitsegere egy kis robot fele, ami repulni tudott, es ha jol emlekszek valami kagylo felesegre hasonlitott.
Konkret esemenyekre nem emlekszek, talan csak egyre: Irdatlan nagy menynisegu penzt vett fel egy bank automatabol, persze nem legalisan, aztan amikor rajott, hogy buncselekmenyt kovetett el, akkor visszatette:)

Sziasztok!
Én is keresek egy filmet. Vagy husz eve lattam valamelyik magyar csatornan.
Fantasy jellegu volt es egy elfszeru csavonak tobb lovetu nyilpuskaja volt benne.
Es egy kisebb tarsasagnak kelett valami feladatot elvegeznie.
Ugy emlekszem a cime Az ezust erdo ijjasza volt. De sehol sem talalom a neten, szoval lehet, hogy tevedek.

Csatlakoznék.

HBO-n vetítették még az idén sokat.
Amerikában játszódik, 3 fiatalról szól.
Egyetemi szemeszter kezdődik amikor elosztják a diákokat a kollégiumi szobákban. Két fiúhoz tévedésből egy lányt osztanak be.
A két srácból az egyik meleg a másik nőfaló. A lány beleszeret a meleg fiúba, a nőfaló meg a lányba, a meleg a nőfalóba. :-D Lesz egy szerelmi háromszög, és a végén nyomnak egy gruppent.
Nem ismerős valakinek?
--
Nem az erős, aki sosem esik el, hanem az, aki mindig fel tud állni!

Én is filmet keresek.

Konkrtan valamilyen módon hozzá szeretnék jutni ASAP

Halálos Tavasz (1939) Magyar film

imdb: http://www.imdb.com/title/tt0031400/

Előre is köszi

### ()__))____________)~~~ ###
#"Ha én veletek, ki ellenetek?"
#ASUS eee 900 // Uborka

En a Kalimagdora kedvese c. csehszlovak-nszk filmet keresem, ha esetleg valakinel megvan.

Én egy régi, ha jól emlékszem, Akira Kurosawa filmet keresek évek óta hiába, amit bő tizenéve láttam valamelyik magyar adón (az éjszakai órákban volt egy Kurosawa sorozat, annak egyik része volt emlékeim szerint). A történet egy kutyáról szól (talán egy akita inu volt), kiskutya korában kezdődik, minden nap kimegy a gazdája elé a vasútállomásra, aki egy nap nem jön haza (meghalt..), de ennek ellenére minden nap ezt követően is kimegy, és várja. Gyakorlatilag a hűségről, szeretetről szól.
Ha valaki legalább a címével tudna segíteni....

Én is keresnék egy filmet, hátha látta valaki. Csak egy jelenetre emlékszem, arra is hiányosan.
Szóval a lényeg, hogy egy scifiről van szó ez egészen biztos.
Egy erődítményben vannak páran emberek, talán katonák, úgy rémlik hogy egy nő is van velük, de ez nem biztos. Sötét folyosók, ilyesmi és valamik, sok valami támadja őket . A jelenetben szerepelnek robot géppuskák amik már majdnem kiürülnek amikor abbamarad a roham.
Tehát ülnek és nézik ahogy számol vissza a számláló ahogy fogynak a golyók. Ilyen világító digit kijelzők vannak előttem ahogy visszagondolok, meg földön pattogó töltény hüvelyek, falakon mászkáló idegen lények. Ha jól emlékszem 3 géppuska véd kettő folyosót.

Ami még ide tartozik, hogy nem az Alien 1-4 -ig azokat megnéztem, és nincs benne ez a jelenet, valami más.

Legyetek jók, ha tudtok című filmből is kivágtak egy(?) jelenetet, de az abban szereplő nőt mutatták többször is és valahogy utalt rá a film is. Ezt most jól elmagyaráztam, lényeg, hogy ha újramegnézném eltudnám mondani sokkal érhetőbben is. :-)

---
BornToBePuli
Software is like sex! It's better when it's free! ;-) -Linus Torvalds-

A feleségem keres egy filmet. Az alábbi infók vannak róla:
- kb 1992-ben játszódó film
- 2006 tavaszán ment RTL Klubon
- vígjáték
- egy pasi munkát keres, egy gazdag, magányos, kövér nő alkalmazza mindenesnek
- színházban ülnek, mindenkinek váltömése van, de a pasinak nincs, ezért a saját cipőjét teszi be válltömésnek
- a pasi gyémántkarkötőt vett a nőnek a tőle kapott fizetésből, és valami hasonló szavakkal adta át neki: "magának, magától"

Akinek van tippje, mi lehet a film címe, az ossza meg velem legyen oly kedves!

Hali,

Én tudom mi film címe "Kár a benzinért" fekete-fehér magyar film, régen magyar 1-en láttam de azóta se sehol... nincs valakinek ötlete honnan lehetne beszerezni? meg is venném adott esetbe ...

En is keresek egy filmet:

Mintha 1990 nyaran ment a mozikban, a Total Recall-el egyszerre.
Rendorfilm, annyira emlekszem, hogy a cselekmeny soran ket nagykalapos, amolyan furtos barkoju zsido, buszon vagy vonaton drogot vagy gyemantot szallit. A film a 30-40-es evekban jatszodik le, Ford T tipusu autok kozlekednek az utakon es a nyomozok mint minden rendorfilmben valami sztriptizbarba is ellatogatnak.

Lehet valaki emlekszik a cimere.

--
FeZo

Erröl tud valaki valamit?.Valamikor a 60-70-es években készülhetett sci-fi, és kb arról szól, hogy egy idegen bolygón van egy kutatóbázis, ahol egy tudós él a lányával,(vagy feleségével),és egy robottal.A bázist időnként megtámadják olyan lények, amik tulajdonképpen láthatatlanok,ill csak akkor lesznek láthatóak, ha megsebesülnek.A bázis be van kerítve valami védelmi rendszerrel,illetve robotok is védik.

En egy sorozatot keresek, egy reszt lattam anno rtl klubon, tobbet nem - betiltottak? :)
Szoval:
Adott egy ceg, ahol dolgozik egy neger csoka. A csokat behivja az irodaba a fonok, hogy elvigye a kutyat fodraszhoz (az a barany kinezetu patkany nagysagu kutya). A kutya ugatja a negert folyamatosan, meg is jegyzi, hogy ez a kutya rasszista. A fodraszhoz menve a kutyat az anyos ulesre teszi, aki folyamatosan vicsorog ra, majd mikor a neger lehuzza picit az ablakot, hogy a kutya kapjon egy kis levegot a kutya kiugrik a jarmubol. Termeszetesen megserul, igy el kell vinni orvoshoz. A korhazban mutet utan kijon az orvos, majd mondja, hogy sajnos a kutyanak a feje nagyon megserult, es megkellett muteni. Megmutatja a kutya fejet ami le van borotvalva, majd a seb a feje tetejen egy horogkereszt formaban van osszevarva. A neger ujabb remult pofajat lathatjuk, majd az orvos mikor latja, elmondja, hogy van egy megoldas a problemara, a novert ki is hivja, aki egy ku-klux-klanos fejfedot rak a kutyara.

Valaki esetleg emlekszik, hogy mi volt ez a sorozat?
Olyan 6-7 eve lehetett talan.

-------------------------------
“The 0 in Raid 0 stands for how many files you’re going to get back if something goes wrong” :)

A 80-as években ment amerikai sci-fi sorozat címét keresem, a főszereplőt a Földre száműzik,
egy "repülő tv" kinézetű robot "nevelőtiszttel". Természetesen mivel földönkívüli rendkívüli
tulajdonságai sorban "felhasználásra kerülnek" a sorozatban, de egy epizód végén a morális
tanulság sem maradhat el...
Nem tudom van-e egyáltalán köztetek aki láthatta... :))

Köszi, előre is!

Ez eleg remenytelen, de hatha valaki...

kb 20 eve lathattam, nagyon homalyosak az emlekeim rola, csak par reszlet, jelenet maradt meg:

- valami kutato(?) a foszereplo, valami sivatagos bazison nezi hogy az ottani emberek vere elporladt, meg ilyen mikroszkopos racs nagyitgatas is volt, meg ilyen karanten szeru szobaba harmonikas szkafander-szeru vedoruhaban megy be
- a vegen visszaszamlalas (onmegsemmisito?), egyedul maszik felfele valami letran az epuletben, hogy megallitsa, es kozben idonkent egy noi hang bemondja mennyi ido van hatra

A'rpi

Crichton legjobb könyve (megvan ebookban). Azt nem bírom Crichtonban, hogy tök jó ötletei vannak, de a történetek felénél egyszerűen abbahagyja az ötletek előhozását, meg az érdekes megoldásokat, és átvált a legpancserebb ponyva megoldásokra. Eddig az összes könyvénél a fejemet fogtam, hogy hogy lehet ennyire béna megoldást írni egy ilyen jól kezdődő sztorinak.... (Préda, Gömb, Átprogramozott ember stb....)
Csaba

En valami sorozatot keresek, sci-fi, Disney delutan kereteben ment viszont csak arra emlekszem belole hogy gyerekek voltak az urhajoban. Valaki?

Szerk: rossz helyre ment ugyhogy atirtam.

Sziasztok én 3 filmet keresek :)

1; Valamilyen (francia??) vígjáték, talán a tv2 adta le 4-5 éve egy vasárnap este. 5-6 fiatal srácról szól, akik valamilyen sporteseményre, talán olimpiára indulnak, és a film gyakorlatilag a kalandos útjukat mutatja be. A film címében azt hiszem szerepel a "sport" szó.

2; Valamilyen sci-fi(taán vígjáték is) 10-15 éve láthattam, arról szólt, hogy a földön atomtámadás volt, az emberek a föld alatt élnek, és a nők átvették az irányítást. (Persze a végén azt hiszem kiderül, hogy nem is volt atomtámadás)

3; Valami gagyi magyar sci-fi/mese sorozat(nem a xénia láz :)), kb 20 éve ment a tv-ben.

Köszi.
----------------------------
http://jailhouse.blogozz.com

Nekem csak apró emlékfoszlányok vannak belőle, csak arra emlékszem, hogy gyerekként teljesen lenyűgözött a látványvilág, és a CGI(:)) ha megtalálom valahol, akkor feltétlenül megnézem ismét. de sehol sem találtam még egyelőre .. :(

----------------------------
http://jailhouse.blogozz.com

Én is keresek egy filmet. Nem sok részlet van meg belőle. A lényeg, hogy valaki úgy örökölhetett ha jól emlékszem 400M $, ha el tud költeni 40$M dollárt ellőtte rövid idő alatt. A csattanóra emlékszem még, a végén valami jéghegyet vettek, mert az aki nem értette, hogy miért költ az ismerőse csak úgy 40M $-t félretett egy kicsit, hogy ne adósodjon el.
Köszi.

Keresek egy nem régi filmet talán 2009-es valami betegség van benne, halnak meg az emberek és ilyen fehér szájmaszkot
viselnek amire smilet rajzolnak.

Kösz

Csak a trailert láttam belőle abban még az volt hogy autóval mennek (talán 2 lány és 2 fickó) mikor megállnak találnak egy beteget és az egyik csajnak az arcára csapodik a vér, a fickó meg mondja neki h nem jöhet tovább velük mert valszeg fertőzött lett. A trailerben még valami olyasmiket mondanak hogy a túlélés szabályai: ne vegyél levegőt, ne állj meg és akkor esetleg túlélheted valami hasonló :)

Kösz

a 'tavolkeleti arcok' (elsosorban japanok) nem 'mostanaban' es nem csak repulon, hanem otthon, japanban is jarnak idonkent maszkban, ez ott egyaltalan nem szokatlan. mondjuk amilyen embertelen tomeg van naluk a tomegkozlekedesi eszkozokon, nem is csoda, ha nem mindenkinek tetszik, hogy a masik fuleben van az orra...

repulon egyszer lattam eddig maszkost, az is feher volt, a h1n1 hype kitoresekor (mondjuk Kanadaba menet tortent, ahol akkorra mar azert volt par halott is, szoval valamilyen szinten indokolhato)

Fentebb a maszk víselését tartottad szánalmasnak, nem a hype-t. Ha a hype-ot tartod szánalmasnak, akkor nem ismered a távol kelet szokásait. IMHO nagyon is hasznos dolog a maszk itthon is. Nem a hini miatt. Úgy általában véve hasznos. Lehet, hogy neked a kézmosás is szánalmas.
--
unix -- több, mint kód. filozófia.
Life is feudal

Kézmosás dolog előtt is nagyon hasznos lenne nyilvános wcén, ha könyökkaros (kórházi) csaptelep lenne, ha normális szárító lenne, ha könyökkel nyitható ajtó lenne, és nem isten tudja ki (milyen hordozó) által összefogdosott csaptelepek és kilincsek, nedves törülközők lennének.

Nálunk osztogattak az olcsó maszkokat jobbra-balra, igaz, hogy nem lehetett benne lélegezni, mert előbb utóbb "bepárásodott", és mászott befelé a szájba, orrba, gumis része vágta az ember arcát oldalt, fülét, és így a homlokon vagy torkon viselte állandóan mindenki...
--
http://opensolaris.org/os/project/indiana/
http://www.opera.com/browser/

Mikrobiológia gyakorlaton anno csináltunk egy olyat, hogy kitenyésztettük a kezünkön lakó bizonyos bacikat simán (kézmosás nélkül), vízzel mosva, szappannal mosva, meg folyékony szappant használva. Tippeld meg, melyik mintából jött le a legtöbb baci...
De igazad van, fentebb nem fogalmaztam pontosan. Azt tartom szánalmasnak, hogy (vélhetően) a H1N1 hype hatására egyesek képesek szájmaszkban flangálni a reptéren. Azt gondolom, hogy
1- ha valaki ennyire fél, akkor maradjon otthon
2- ha valaki komolyan gondolja, hogy a reptéren nagyobb a valószínűsége, hogy cseppfertőzéssel elkap valamit, akkor nem kell a H1N1 hype-ra várni, akkor hordjon mindig maszkot
3- szerintem semmi sem támasztja alá, hogy a reptéren nagyobb az esélyed H1N1-et kapni, mint más közösségi térben, ezért nem érdemes reptérre korlátozni a szájmaszk viselését, mindenhol azt kell használni
E három pont alapján a reptéren való szájmaszk viselést a H1N1 hype teljesen fölösleges kivetülésének tartom, egy olyan reakciónak, amely a hype mögött létező valós tényektől már annyira elszakadt, hogy az nálam már a szánalmas kategóriába került. Az, hogy az előző kommentemben speciálisan az ázsiai arcokat említettem, az nem a xenofóbia megnyilvánulása volt, hanem mindössze abból a tényből fakadt, hogy a saját, egyébként nyilvánvalóan nem reprezentatív mintámban az összes archoz, melyen szájmaszkot láttam (a reptéren), ferde szem tartozott, ergo ázsiainak kategorizáltam.
Remélem így már mindez kellően PC neked is. Offtopikot befejeztem, beszéljünk inkább a filmekről.
Csaba

"erintem semmi sem támasztja alá, hogy a reptéren nagyobb az esélyed H1N1-et kapni, mint más közösségi térben, ezért nem érdemes reptérre korlátozni a szájmaszk viselését, mindenhol azt kell használni"

honnan tudod hogy nem azt teszi? mint mar volt rola szo, japanban nem szokatlan hogy valaki mindenhol szajmaszkban jar, ebbe beletartozhat a repter is

Én nagyon pontosan tudom, hogy mit keresek. Egy (azt hiszem) magyar filmecskét, pár perc az egész, Microcircus.qt (igen, QuickTime-forma) volt a címe, és egy kéz pár ujjára volt ha jól rémlik csíkos "zokni" húzva, és azok az ujjak táncoltak. Pár áve még irgalmatlan mennyiségű (fals) találat volt, ma már gyakorlatilag semmi. Sajnos az előadó(k?) nevére nem emlékszem, de úgy rémlik, magyar(ok) volt(ak).

Eszembe jutott, hogy nekem is van itt keresnivalóm...

Hajdan a királyi tévé csehszlovák filmeket vetített hétvégente (pl. a Ki akarja megölni Jessie-t c. örökbecsűt). Ebben a sorozatban szerepelt az a film is, amelynek hőse sikkasztásba fog, és nem tudja abbahagyni. Úgy mossa tisztára a pénzt, hogy "megtalálja", amiért mindig kap 10%-ot. A film végén bekattan, és egy toronyból dobálja ki a bankókat.

Van vkinek ötlete, hogy mi volt ez a film?
Köszi!

Gyermekkoromban (18 éve kb) ment egy sorozat. Hét törvényen kívül harcolt a törvényen kívüliek ellen. Volt benne egy kést dobáló jóember talán Wargez, és egy erős csóka talán Prometeus. Nem merek megesküdni rá de talán a Disney filmdélutánban ment. Valakinek rémlik.

Korban a vadnyugaton játszódott.

Egy idős papi mesél valakinek az életére, de eléggé meseszerű, a végén meghal és a temetésén kiderül, hogy minden igaz volt, mert akikkel találkozott életében (fura lények, emberek, stb.) ott voltak és siratták.
Valaki emlékszik rá?

Hellosztok!

Keresek egy olyan filmet, ami arról szól, hogy egy fazon elmeséli az életét Egyes szám első személyben. Hogy habzsolja a csajokat, asszem zenéket szerkesztett, stb. 2004-2007 között csinálták, és tévében 16 vagy 18as karikával vetítették. Sajnos konkrétabb dolgok nem jutnak eszembe.

Valakinek valami ötlete?
---------------------------
Oszt jónapot!

Sziasztok!

2 éve keresem eredménytelenül ezt a filmet: http://us.imdb.com/title/tt0140273/
Nincs meg valakinek az itteni elvetemültek között? :)
Egy nagyon hosszú szenvedést oldozna fel vele. ;)
Köszi

[szerk]
Hátha így könnyebb felismerni:
(forrás: http://www.filmunio.hu/object.3cb811c7-f299-416a-a32c-8a2dc1c9a6dd.ivy)

1984-ben Huttyán egy üveg sörrel a kezében álldogál az öcsödi kocsma előtt. Rendőrők lépnek hozzá, feljelentik "közterületen való tiltott italozásért". Huttyánnak nincs ezer forintja, hogy a büntetést kifizesse, inkább börtönbe vonul napi húsz forintért. A börtönben rosszul lesz, hiába kér orvosi segítséget; 57 éves korában meghal. Így lett vége annak a karriernek, ami el sem kezdődött.. Huttyán egyik fia, Géza egész nap tolószékből nézi a tévét. Semmi egyebet nem csinál, ez az egyetlen kapcsolata a világgal. 1996 tavaszán azt látja, hogy Los Angelesben átadják a Grammy-díjakat, s ezek között World Music kategüriában a Deep Forest nyerte el az Oscar díjjal egyenértékű zenei kitüntetést. Azt is bemondták a tévében, hogy a Huttyán énekével készült CD és kazetta több, mint 1 millió példányban kelt el világszerte. Amikor Géza meghallja Huttyán éneklését, sírva fakad:"... azt hittem, hogy apá él valahol..." Valamikor valaki tehát ellopta a Huttyán dalát. És most Huttyán özvegye, meg a fiai útra kelnek, hogy kiderítsék az igazságot. Egy kölcsönkért busszal, valami élelemmel elindulnak a tenger felé, Párizsig meg sem állnak...

[/szerk]

Én azt keresem, amiben volt szó regressziós hipnózisról, Bosch-festményről, elrabolt nőkről. Volt benne egy jelenet, a főhős meglát egy fura kisfiút az erdőben, kergeti, kiérnek egy tópartra, a tó felett egy baszottnagy UFO lebeg. A film lényege az volt, hogy a kísérletekből egy idegen-ember hibridet akarnak előállítani az idegenek, mert a világuk haldoklik, és ahová költöznének, ott nem lennének képesek életben maradni az emberi dns nélkül. Vagy valami ilyesmi:)

Nem X-aktás film volt, hanem valami korábbi/más.

---
Ó, hogy a hatalmas Kublaj kán üssön rajtad, és a házad népén!

Sziasztok!

Barátnőm keres már régóta egy filmet, de sehol nem találja és a címére sem emlékszik. Ezt írta róla:


Csehszlovák film, kb 70'-es években készülhetett (de nem biztos). Egy Welsz nevű
kutyáról szól, aki kölyökkorában egy rendőrhöz kerül és annak
családjához (a kisfiú Honza, a többiek nevére nem emlékszem). Kb 3-4
részben adták le a tv-ben. Az első rész a születéséről szól, ahol a
kutya szemszögéből követhetjük végig az eseményeket (halljuk a kutya
gondolatait, egészen az utolsó részig). Van egy rész ahol Honza és a
pajtásai valami szakadékhoz mennek, amibe Wels beleesik, és ki kell
szabadítani. Van egy síelős rész, ahol egy csapat gyerek reked fent a
hóban, mert az egyikük lába eltörik. A hegyimentők ekkor Wels
segítségével találják meg őket. Van egy rész, ahol Wels gazdáját
leütik, és ekkor a kutya hoz segítséget.

Nem tudjátok, hogy mi lehet ez?

Előre is köszi,
M.

Nehogy azt hidd. Én pl. évek óta keresek egy Csehszlovák ifjúsági filmet, ami nálunk "Hogyan filmezik Rozmaringot" címmel futott a tévébe. Ez egy kétrészes film volt, ami egy kislányról szól, aki a történet szerint főszerepet kap a "Kis kopasz" című filmben. A film a válogatásról, próbafelvételekről, és magáról a forgatásról szól, ahol ugye a traumát az okozza, hogy a szerep kedvéért tényleg le kell borotváltatnia a fejét.

A probléma ott van, hogy a Cseh filmeknek jó hazai szokás szerint, egészen más címet adtak, mint az eredeti, így ha az ember nem ismeri legalább a rendezőt, vagy egy színészt név szerint, halott dolog megtalálni a filmet.

Valszeg mostani film lesz.
Foszereplo egy ficko es mindig repat eszik akcio kozbe. Megment majdnem egy anyukat egy ferfitol, de menekules kozbe fejbelovk a csajt igy a baba ramarad. Elviszi egy kurvahoz de az elsore nem vallalja. Aztan megis mert megmenti. A film tele van lehetetlen akciokkal. Aki tudja a cimet ne tartsa magaba.

Ha villanyt oltasz a sötétnek
És halkan kicipzározod őt
És magadba rakod a régi semmit
A megszokott soha el nem jövőt

http://szolarenergia.hu

En is keresnek egy filmet. '98-2003 kozott keszult, a 16-18. szazadi Franciaorszagban jatszodik (talan Parizsban), talan valami titokzatos gyilkossagokat nyomoznak.

Nem emlekszem sokra belole csak az elozetest lattam...:^(

----------------------
"ONE OF THESE DAYS I'M GOING TO CUT YOU INTO LITTLE PIECES!!!$E$%#$#%^*^"

Hello!

Keresek egy Woody Allen filmet, amiben Woody Allen láthatatlan lesz, elhomályosodik. Melyik ez?

köszi!

Én is keresek egy filmet, viszont nagyon kevés dologra emlékszem belőle. A filmet 1980-1990 közé tenném, műfaja pedig science fiction.
A sztoriból annyira emlékszem, hogy van egy kissrác, aki meg van győződve róla, hogy a szülei idegenek, de senki nem hisz neki. Majd követi az ősöket egy barlangba (vagy UFO-ba), ahol kiderül, hogy mégis azok, méghozzá hatalmas "gombóc" formájú lények, nagy fogakkal, és egy mozdulattal bekebeleznek egy embert. Sok idegen van, és szerintem át akarják venni a hatalmat a földön (vagy fel akarnak mindenkit zabálni, erre már nem emlékszem). Szerintem a srác kap segítőket is, szintén gyerekek személyében.
Google nem segített. :(
1000 köszönet a helyes megfejtésért.

Amit en keresek most:
Sci-fi filmrol van szo. Egy nagy toronyhazban jatszodik, ahol mindent egy szuperszamitogep iranyit es felugyel. Egy nap aztan a gep ontudatara ebred, valami kovetkezteben es atveszi az uralmat az epulet felett.
Sajnos csak ennyire emlekszem belole. Remelem tudtok segiteni. Koszi!

Nem, ez egy másik, arra is emlékszem amit te írsz. Ebben valami hacker beállítottságú csávó kerül új melóhelyre, amit a nagy gép irányít. A csávó állandóan belepiszkál a gépekbe, zenelejátszót gyárt az asztali munkaállomásából meg ilyenek. Ezek miatt a fő gépen futó IDS szépen fokozatosan egyre gyanúsabbnak találja és végül elkezd aktívan vadászni rá az épület minden hardverével. A végén látványosan felrobbannak az épületben a liftek, mintha tele lennének gázolajjal.
UPDATE: meglett - The Tower http://www.imdb.com/title/tt0108371/plotsummary, és a másik - meglepő módon :) The Tower címmel: http://www.imdb.com/title/tt0764666/.

Bár most utóbb belegondolva a leírásod kb. illik egy másikra is: De Lift (http://www.imdb.com/title/tt0087622/), ez egy holland kis költségvetésű horrorfilm volt, már ezért megéri megnézni. Valami egészen elvetemült misztikus kisérletet folytatnak valami élő-gép hibriddel, amit egy liftvezérlőbe építenek be (ne akarj értelmet keresni benne). Ez a cucc öntudatra ébred és elkezdi ölni az embereket. A főszereplő egy szerencsétlen liftszerelő aki minderről mit sem tudva belekeveredik ebbe az egészbe.
---
Internet Memetikai Tanszék

Én egy régi rajzfilmet keresek. Inkább felnőtteknek, mint gyerekeknek készült. Macskák háborúznak benne és nagyon véres. Vannak benne kék cicák is (azthiszem ők a gonoszok). Nem sok emlékem van a dologról. Minden segítséget kösznök.

Szerk.: A sztorija az volt, hogy a fajtatiszta cicák (kékvérűek) gyilkolászták a kóbor/"keverék"/házi macsekokat. (A karmukkal feltépték a hasukat, és hasonló szadista módon öldökölték egymást.) Egy nagy fehér perzsa cica volt a gonoszok vezére. Ha valakinek ilyesmi rémálmai voltak, az vsz. látta ezt a rajzfilmet. :)

Keresem ezt a filmet:
Egy amerikai kiképzőtábor (talán második világháborús), egy kegyetlen kiképzővel. Az egyik srác begolyózik, és egyik hajnalban öngyilkos lesz.

Valaki?

--
Ricsi

Ismét keresnék egy filmet. Ma reggel a hírekben beszéltek egy nagyon drága bélyegről és erről ugrott be egy film.
A filmben van egy különleges bélyeg azon van egy hajó a hajón áll egy ember alak, és valahogy ezzel a bélyeggel lehet utazni. Talán több részből álló sorozat volt és mintha ausztrál lett volna.
Sajnos csak ennyire emlékszem.

Többen próbáltak arra célozni, hogy ez a topic nem arra való, hogy torrent/rapidshare linket kéregess, hanem hogy a kérdező által leírt tartalomból a jobb memóriájú emberek megmondják a feledékeny társaiknak, hogy mi volt a film címe.

Értem én hogy nem lehet kapni, de egy kis google, és máris számodra is kiderülne, hogy a MOKÉP hozta forgalomba. Náluk kellene érdeklődni, talán nagyobb sikerrel járnál.

lassan már egy új forumot kellene nyitni, mert ez kezd sok oldalassá válni.

Valaki tudna segiteni hogy a Phillip Noyce altal rendezett Silver cimu filmet honnan tudnam letolteni?

üdv!
Keresek 1 filmet! Szeptember 11-én néztem a Camponában a Kaptár: Afterlife-ot és előtte a filmelőzeteseknél mutattak 1 animációs filmet, ha jól emlékszem madarakról szól és mintha valami olyasmi lett volna benne, hogy a kis madár megpróbál repülni, de nem nagyon sikerül neki. Sajna többre nem emlékszem csak még arra, hogy elég vicces volt kb. az előzetes felétől mindenki röhögött :D
Valaki meg tudná mondani, hogy mi a címe ?

"Attól, hogy kinyomtatták, még nem szentírás..."

Vegulis az altalad linkelt video alatt ott van egy honapja kiemelve mint a feltolto commentje ...

De jo fej leszek es bemasolom ide:

Zystus
1 month ago
What movie is that!? Looks hella legit!

@Zystus

Goemon (2009)

RAvEcREAToR23 1 month ago

------------------
http://www.youtube.com/watch?v=Sf8cM7f6P2I

üdv!
Keresek egy filmet én is! Elég érdekes a története:

Egy ember amikor kiszáll a kocsijából elütik. Ő, mintha mise történt volna felkel és közli a körülötte álló emberekkel, hogy semmi baja. Az emberek nem hallják őt. Mintha ott sem lenne. Ekkor lenéz a földre és ott látja magát holtan. Jönnek a mentők, elviszik a testét, ő meg ott marad az élők és a holtak között.

Ez nem horrorfilm, inkább kicsit humoros kalandfilm. Az emberünk lelke ezután járja a világot és mindenféle vicces dolgot kipróbál, és örül annak, hogy láthatatlan. Meglesi a nőket öltözés közben és vicces csínytevéseket csinál a volt kollégáival. A családját azt hiszem egy tévébe bújva értesíti.

Később találkozik egy emberrel, akivel tud beszélni. Ő is ilyen élők és holtak között megrekedt személy. Ő mondja el, hogy néhány napja van minderre, utána mennie kell.

Ennyire emlékszem. Zseniális film, ha valaki tudná a címét megköszönném.
[Figyelem: Ez nem a Láthatatlan című horrorfilm, ahol hasonló dolgok történtek. Ez egy humoros kalandfilm.
köszönöm!

Én is keresek egy filmet: nem sokra emlékszem belőle, kb. 2003 körül játszhatták az HBO-n, és valószínűleg dráma a műfaj.
A történet az, hogy egy kisfiú egy romos ház tövébe leül és visszautazik az időben, és egy háborúban találja magát, ahol egy kislánnyal összebarátkozik, akinek a családja befogadja. Aztán a kisfiú visszakerül a saját idejébe, és összetalálkozik azzal a lánnyal, aki addigra már öreg néni.
Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni!

Én is keresek egy filmet: Egy magánnyomozó bemegy a rendőrségre és bejelent egy gyilkosságot. Őt mérgezték meg és az utolsó 24-órájáról szól a film. Azt hiszem... Köszi!

Filmes műveltségetekben bízva én is előállok a kérésemmel. Engem kimondottan csak a film címe érdekel, mivel már közel három éve keresem.

műfajilag vígjáték:

A fickó (főhősünk, aki itt most egy szerencsétlen magánnyomozó) egy striptease bárban találkozik élete szerelmével (hogy újra e, azt nem tudom). Hazaviszi, de a csaj eszméletét veszti, ő erre hát nincs mit tenni el kell ásni -mert mi a leghülyébb megoldás ugye-, berakja a kocsi csomagtartójába(úgy emlékszem történik egy kis baleset..), majd amikor ki akarja szedni, az ajtó nem nyílik, így szét kell lőnie a zárat.. És valójában így öli meg a csajt. Hát tudom, ez a sztori így nem vicces, de ha pontosabban, élvezhetően le tudnám írni akkor már tudnám a címét.

egy ismerős megírta mailben: Kiss,Kiss,Bang,Bang

-
Debian Squeeze

Egy kb 2004-ben keszult akcio filmrol van szo, amiben a fohosunk valamifele bergyilkost jatszik (legalabbis sok embert ol meg a filmben).

Egy jelenet nagyon megmaradt bennem, amikor ugy tunteti el a hullat, hogy egy temetoben talalkozik kesobbi aldozataval es mar majdnem megadja magat a fohosunk, de a vegen lelovi a gonoszt, aki igy beleesik egy masnapi temetesre elokeszitett sirgodorbe... A fohos csak radobal egy kis foldet es a hulla orokre ott lapul a masnap eltemetett koporso alatt...

Kicsit felélesztem a topicot.

Valamikor régen láttam TV-ben egy filmet, tippre olyan 1995 körül készülhetett. Volt két fiatal srác (barátok vagy testvérek, már nem emlékszem) legyenek A és B. Egy építkezésen dolgoztak és egyik nap feladatot cseréltek valamiért. Aznap egy munkahelyi balesetben A meghalt (azt hiszem megrázta az áram), de szellemként ott maradt B közelében. Bosszús volt, mert B-nek kellett volna meghalni. B folytatta tovább az életét és beleszeretett A barátnőjébe. A, szellemforámban valahogyan áramot vezetett a kilincsbe bosszúból, hogy megölje B-t, de a lányt rázta meg az áram.
Ekkor jött az egyetlen párbeszéd, amire emlékszem a filmből, valami angyalféle mondta B-nek:
- Két be nem tervezett hullajelölt.
- Hogyhogy kettő?
- Hát a lány, meg a gyerek.
- Milyen gyerek?
- A tiéd. Tegnap csináltad.

A film végére már nem emlékszem. Ha esetleg valaki ráismerne, egy cím elég volna.

Hálás köszönet előre is!

Sziasztok!

Én is keresek egy filmet, nem sok mindenre emlékszem belőle. Annyi bizonyos, hogy valami horror volt. Ha jól rémlik valami kísérletben létrehoztak egy lényt (szörnyet), amely kiszabadult. Annyit tudok még, hogy ennek a lénynek több soros fogsora volt :)

Hátha emlékszik még valaki...aki látta...
Köszi

Nem egy talpas capafeleseg volt amit a film vegen becsalnak egy izebe amiben csokkentik/novelika nyomast es kibsszak az ablakat es a nyomaskulonbseg miatt szetfroccsen..? Mert ha igen, nem tudom a cimet! :^)

----------------------
"ONE OF THESE DAYS I'M GOING TO CUT YOU INTO LITTLE PIECES!!!$E$%#$#%^*^"

Sziasztok!

Keresnék egy filmet, nagyon régen láttam kb 95-97.
Nagyon kevés dologra emlékszem belőle:
- Jövőben játszódik, vagy egy idegen bolygón.
- Robotok, meg kiborgok vannak benne.
- Emlékezetes rész: egy nagy asztalnál ül a társaság, és beszélgetnek, hogy van közöttük egy kiborg, és azon agyalnak, hogy hogyan derítsék ki, melyikőjük az. Ha jól emlékszem akkor vagy egy injekciót kell beadni magukba, vagy késsel vágják meg magukat, de a lényeg, hogy a kiborgnak nem fáj a sérülés, vagy nem hat rá az injekció.

Remélem valakinek beugrik valami :)
Köszi előre is...

-----------------------------------------------------------
"... Nem az számít, hogy mennyire vagy jó gitáros hanem, hogy mennyire vagy király." - Slash

Valamikor a nyolcvanas években magyar moziban láttam egy japán akciófilmet. Nindzsák, szamurájok, hihetetlen akrobatikus mutatványok estébé. A sztori szerint egy akkori modern iskolában elalszik az egyik diák és a film az álma (a szamurájok idejébe mennek vissza), a szereplők pedig az osztálytársai. Egy bazi nagy ágyú rémlik, a szerepe nem tudom már, hogy mi volt, terepszínű nindzsák, mintha katonai ellátóból vették volna a ruhaanyagot, egy fickó, aki a tenyerébe tett pengét összemorzsolja. A végén pedig látványos csihi-puhi már a modern korban. Van itt egy-két arc, aki már élt akkor is és biztosan járt moziba. Nem rémlik valakinek a film?
--
unix -- több, mint kód. filozófia.
Life is feudal

Sziasztok!

A filmről, amit keresek, nem sok emlékem van, mert kb. 10 évesen láttam. Ha jól rémlik magyar film volt, de a szereplőkre sem emlékszem. A sztori a következő: Fekete-fehéren indul a film, a szereplők elmennek valamilyen házba, az egyik véletlenül megkoppintja az egyik falat, és felfedezi, hogy valami üreg van mögötte. Kibontják a falat, és kiderül, hogy valami középkori várnak a pincéjébe vezet az üreg. Lemennek a pincébe, és találnak csontvázakat, és egy levelet. Elkezdik olvasni a levelet, innen lesz színes a film, és visszaugrunk a középkorba,és a levél tartalma lesz a sztori fő vonala. Ennyire emlékszem, de nagyon hálás lennék egy helyes megoldásért:)

Talán a 90-es évek elején adta a tévé ezt a filmet és kíváncsi vagyok rá, szívesen megnézném újra, de a következőekre is alig emlékszem:

- talán egyetlen férfi szereplője van,
- a világvégén játszódik valahol a földön (valami havas hegyvidéken),
- azt hiszem valamilyen átjátszó állomáson.
- Elkap valamilyen infókat, amiket nagy nehez összerak. Az elkapott adatok, információk miatt a srác is veszélybe kerül.

szerintem nem földönkívüliekkel megy a kommunikáció, hanem inkább hidegháborus dolog.

tudom ez nem sok infó, de hátha beugrik valakinek. köszi

Sziasztok!

Keresek egy filmet. :P Annyit tudok róla, hogy pár éve volt a tv-ben, német? film és VW Golf GTI van benne. Három gonosz fekete golf üldözi a jót (talán piros vagy fehér). Az üldözötteknek nem szabad megállniuk, mert felrobbannak?. Esetleg nem tudja valamelyikőtök a film címét?

Előre is köszönöm.
dionusos

Most láttam ezt a művet: http://www.imdb.com/title/tt0844708/

Ehhez hasonló filmek érdekelnének. Legyen benne meztelenség, erőszak, vér, kegyetlenség, tini lányokkal való brutális elbánás (mint a fenti műben). Viszont fontos, hogy izgalmas, feszült hangulata is legyen. Tehát a történetre is adjanak!

(Ne tartsatok aberált állatnak, ez csak a film igényem:) )

Szerb film? Eszmeletlen aberralt (de egyebkent erdekes) mu. Szerintem az altalad felsorolt pontokban (meztelenség, erőszak, vér, kegyetlenség, tini lányokkal való brutális elbánás) nehez tulszarnyalni.
http://www.imdb.com/title/tt1273235/

--
Ha hulyeseget akarnek hallgatni, venne'k TV-t. - Gabucino

Orvos látott már? :)
Lehet nem kóros, de nem árt az óvatosság! :)

"Szerintem az altalad felsorolt pontokban (meztelenség, erőszak, vér, kegyetlenség, tini lányokkal való brutális elbánás) nehez tulszarnyalni."

Dehogynem.
Majd ha lesznek tini lányaid, a pokolba kívánod az ilyen
degenerált barmokat és az első teherbíró valamire felakasztanád.
Kibeleznéd, stb, stb ....

Akik ilyen "művészi látomások"-kal telítettek, nem egészséges emberek!
De azok sem, akik érdeklődnek. :P

Én egy Sade márki játékaihoz hasonló filmet keresek.
Azt tudom, hogy sok szexuális jelenet volt benne és valamikor a középkorban játszódott (ha jól emlékszem). A végén volt egy olyan jelenet ahol egy mezőn vagy valahol mindenki szexelt mindenkivel.
Hasonló volt a Parfüm jelenetéhez. Csak itt kissé ködös vagy füstös volt, mintha hajnal lett volna. Csak a végére emlékszem, már kb 2 éve játszották valamelyik adón.
_________________________________________________________
Thanks Michael
"nem azzal van a baj, hanem azzal, hogy mit szeretnék, arról nincsen fogalmam." By vasy05
Macbook & MAC OS X 10.5.8.

Sziasztok!

Keresek egy régebbi ('95-2000) misztikus/kaland sorozatot, de sajnos eddig nem sok sikerrel. Ami rémlik belőle:

- MTV 1-en ment, ez majdnem 100% és eléggé B+ kategóriás ( talán francia/kanadai/stb? )
- bevezető: pár fiatal kirándul egy sziklás helyre, aztán az elektromos vezetékek és a sziklák mágnesessége miatt áttkerülnek egy másik világba
- ez a másik világ (?) eléggé középkori kinézetű
- egy szereplőre konkrétan emlékszem: egy vöröshajú (?) nő a másik világból, akin egy mellény(?) volt, benne kövek (ezeket lehetett feltölteni), amelyek segítségével aztán egy energiagömböt tudott a kezei közül kilőni

homályosan ennyi dereng, hátha valakinek rémlik esetleg... köszi!

---
() ascii ribbon campaign - against html e-mail
/\ www.asciiribbon.org - against proprietary attachments

igenigen, emlekszem, nekem ugy remlik hogy valami lengyel vagy ilyesmi volt, es szerintem egyaltalan nem volt rossz, de a cimere sajnos en sem emlekszem :(

MOD:rakerestem a polish science fiction series-re, es alighanem megtalaltam: http://en.wikipedia.org/wiki/Spellbinder_(TV_series)
-
Slackware current / OSX Snow Leopard

Szintén keresek egy filmet és már 1 órája gondolkozom a címén és nem jut eszembe :)

sci-fi amúgy, jövőben játszódik

Rövid story, Adott 1 család, beteg kisfiú, hibernált állapotban vagy valami. Szülők úgy döntenek hogy "bérelnek" egy gyereket, aki egy android.
A beteg kisfiú meggyógyul idő közben és az android gyereket pedig sorsára hagyják.

Végülis róla szól a film maga.

Annyira idegesít hogy nem ugrik be a cím :)

Volt egy vígjáték, és volt egy mellékszereplő, egy flúgosabb pasi, és volt egy "csodaszere", egy spray és mindenre azt használta, bármije fájt. Ez melyik filmben volt?

Én is ide jutottam.
Meg kell venni, mert klasszikus, de addig is nem tud valaki egy Rocky horror picture show letöltési linket? A közeli boltok nem tartják... De meg kellene már nézni. Újra. Ezer éve láttam, alig emlékszem rá. Ezt is tuti meg fogom venni, mint annyi más filmet, de most kíváncsibb vagyok mint türelmesebb...
Ha valaki tud Debrecenben boltot ahol van, azt szivesebben fogadom mert a warez igazából távol áll tőlem.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- - -> Kérjük a humoros aláírást itt elhelyezni. <- - -

Roppant érdekes, de én nem egy, hanem 2 db filmet keresek, egyiknek sem tom a címét.

1.
vagy 20 éve láttam egy filmet, melyben amazonasi lapátkerekes hajóval elindulnak azt hiszem gyémántokat keresni, majd amikor jönnek a civilizáció felé, a helyiek megvámolják az egyik csapatot, és mivel egyikük csempészni akart, így húskampón végezte.
A film végén persze a tapasztalt öreg viszi a pálmát, övé a kincs, a hajó, meg néhány tonna nő. A film zenéje is baromi jó, még mindig a fejemben van. A címét nem tudom, annak idején még alábeszélt VHS kazettán volt meg

2.
nemrég volt egy olyan délszláv háborús film, melyben a főarc lopott egy kamiont, majd elindult vele Dubrovnik felé, persze a kamion véletlenül tele volt fegyverekkel.
Nemsokára Dubrovnikba mennék, gondoltam kéne ez az oktatófilm, persze nem vagyok kamiontolvaj...

---
--- A gond akkor van, ha látszólag minden működik. ---
---

Sziasztok

Igaz tortenet alapjan, keszult filmeket keresek! A nagy kedvencem Papillon.

Egy par: Elcserélt életek, Hivatlanok, A rettegés háza, Életben maradtak,Ellenállók, A Csíkos Pizsamás Fiú, Schindler listája, Született július 4-én, A diadal, 127 óra

Udv

Itt van egy par:
http://www.imdb.com/list/Y9ERofLS34E/
Nemelyikben van par torteneti tevedes (pl. a Stirling hidi csata a ret kozepen), de mint film elmegy.

Egyebkent ha a Schindler listaja belefer a felsorolasodba, akkor mar az Inglorius Basterds is jo, vagy - meg egy picit lazabban ertelmezve - a ket Csillagok Haboruja trilogia.

--
Always remember you’re unique, just like everyone else.

Kissé más jellegű filmet keresek, ezt:

http://kereso.nava.hu/document/show/id/355790
http://old.hirado.hu/videotar/?id=667
http://www.tvarchivum.hu/?id=201123

Ennek is a fotólopásról szóló részét. Anno leszedtem és feltettem a youtube-ra, tartva attól, hogy esetleg eltűnik a netről a műsor. Most megharagudtam a youtube-ra, és töröltem a regisztrációmat, viszont így egy nappal később azért azt az egy videócskát megmenteném még. Viszont sehonnét se tudom letölteni. És ha jól tippelem a NAVA pontban se fogják nekem ideadni, és lelopni is macerás lenne ott. Egész véletlenül nincs meg valakinek?

Én egy régi (20-30 éves) sorozatot keresek, de sajnos nem sokra emlékszem belőle.
Az alap sztori az, hogy egy másik bolygóról (vagy galaxisról) a Földre száműznek egy harcost büntetésből, és itt egy „szem” követi mindenhová. A „szem” amolyan „szójárása”, hogy „negatív kisugárzás, nem jó”.
Beugrik így valakinek esetleg?

- rezso -

Nalunk a foszereplo neve (Jesse) alatt futott a sorozat.

Ha jol emlekszem, valami eszmeletlen eros ficko volt a foszereplo. A nevet meg onnan kapta, hogy amikor szamuztek, valami benzinkutrol lopott maganak ruhat, es azon ez a nev szerepelt.

--
Always remember you’re unique, just like everyone else.

A vasarnapi Disney-osszeallitasban adtak le, es megtartottak (illetve magyarra forditottak) az eredeti cimet: "Nehez napok egy Fold nevu bolygon", ez az amit eggyel arrebb linkelt a hup-tars
egyebkent eleg sokan keresik ezt a sorozatot, egy-ket havonta felbukkan valamelyik filmes/sorozatos topicban
a neve valoban a benzinkuton talalt ruharol van :)
-
Slackware current / OSX Snow Leopard

Én most egy elég régi filmet keresek. Azt hittem emlékszek a címére, de mivel nem találok semmit róla, úgylátszik mégsem jól emlékszek.
Szóval ez a cím rémlik: A fekete erőd

A történetből szinte semmi nem maradt meg, csak ilyen kis lények mint az Ewokok (StarWars mackó szerű lényei). Meg valami erőd, ami ha jól emlékszek a film végen felszáll az űrbe.
Felnőtteket, vagy talán gyerekeket is elfognak benne és fából összetákolt szekéren viszik őket, valahova...

Ez minden, amit fel tudok idézni belőle, de szívesen megnézném újra, mert tudom, hogy szerettem azt a filmet :)

Keresem a következő sci-fi filmet.

Nagyon halványan a következő rémlik (tv2-n volt), h egy űrhajón vannak talán többen is meghaltak a legénység közül (koránt sem biztos), valami szellemféleség is van a hajóban. Valami szerkezet segítségével (de lehet valami panel levételével) a falba/falon keresztül tudnak nézni és ott talán feltudtak venni maszkot/beszélni tudtak a szellemmel vagy valami hasonló.
Nem a Halálhajó, az tuti. Ha valakinek rémlik valami hasonló film az mondja nyugodtan utána nézek majd. :)

Kb 10 éve láttam egy filmet az HBO-n.
Csak a vége maradt meg bennem:
A srác, mintha repülő szőnyeggel menne a csaj ablaka elé, de később látszik, hogy egy darus kocsi, vagy emelőkosaras kocsi van a szőnyeg alatt, és így viszi a csajt a városban.
Ennyiből rémlik valakinek esetleg?

Sziasztok!

Keresek egy filmet, csak egy jelenetre emlékszem belőle:

Egy őszhajú, világos öltönyös, kalapos, fickó magyarázza egy fiatalabb fickőnak, hogy a halott anyját fel tudja támasztani nem tudom mennyi pénzért de ha egy picit többet áldozna rá akkor nem csak vegetálna hanem bizonyos dolgokat tudna csinálni is (vagy vmi ilyesmi). Az őszhajú fickó asszem egy ceruzával megpiszkálja a muter agyvelejét, hogy bemutassa a fiatalabb fickónak, hogy az állaga olyan mint a szivacs (asszem). A jelenetben a muter nem látszik csak annyi, hogy az őszhajú fickó és a fiatalabb fickó egy fekete autó csomagtartójánál állnak és az őszhajú fickó magyaráz a fiatalabbnak. Az autó vmi 40-es évekbeli ha jól emlékszem de mindenképpen vmikor 1930 és 1960 közöttinek néz ki. Nem esküdnék meg rá de asszem a film is kb ebben az időben játszódik.

Ha már itt tartunk én is keresek ,de nem filmet ,hanem sorozatot.

RTL vagy TV2 adták még nagyon rég... szerintem épp,hogy ezen nőttem fel.
Volt valamilyen Daniel Lambert százados, volt valami kulcstartója(három szín volt rajta... spec. dolgokat tudott..),meg bánkártyája ami beszélt ... és vissza kellett küldenie a rossz embereket a múltba vagy a jövőbe...:D

valakinek rémlik?

Sziasztok!

Keresek egy reklámfilmet:

A '90-es évek elején mehetett és egy "chips maker-t" reklámoztak benne. Bemutatták milyen egyszerű vele chipset készíteni, stb. de a jelenet amiért keresem az az amikor az "utca emberének" elújságolják, hogy ilyen van (egy kb. 50-es, szakadt, kövér, 4 napos borostás fickónak) akkor az ember elkerekedett szemekkel azt mondja, hogy ő (a "riporter") lesz az első ember akit meghív egy chips vacsorára ha mutat neki egy ilyen gépet.

Ha vkinek megvan könyörgöm töltse fel vhova, szerintem ő lehetne a következő Szalacsi Sándor.

Elég sok film előkerült már itt, hátha:
A film repülőgépek (egy repülőgép?) tervezéséről szólt, sajnos nem sok dologra emékszem belőle:
-A delta szárny (tehát hogy a szárny egyben van a vízszintes vezérsíkkal) volt benne a forradalmi ötlet
-Szerepelt benne egy programozó csaj, aki megemlíti, hogy akkoriban a programozás 0-ák és 1-esek sorbarakásából állt.
-Volt egy pilóta, aki korábban utált mérnökökkel együtt dolgozni. Az egyik fő problémája az volt, hogy nem érezte a szimulátorban a gép/környezet visszahatását a kezelőszervekre. Ez a csapat (talán az előbb említett csaj?) megoldotta ezt.

Olyan 8-10 évesen láthattam, szóval lehet, hogy nagyon nem fogtam meg a lényegét, és rosszul emlékszem a dolgokra. De azon filmek közé tartozik, amik a mérnöki szakma felé toltak, ezért keresem. (A másik ilyen a From the Earth to the Moon minisorozat volt)

Sziasztok.
Én is keresek egy filmet.
Tegnap megnéztem Az Olasz meló c filmet , és egyből beugrott egy részlet egy filmből,amit nagyon rég láttam. A témája ennek is aranyrablás, rendesen ki van tervelve, páncélkocsikat robbantanak fel ,a csatornából.Az egyik rabló feltalál egy csatornafedél emelőt, ami egyúttal periszkóp is, megemelik a fedelet és úgy nézik mikor jön a konvoj,majd amikor pont felettük van,akkor egy kis játékpisztollyal egy mágneses bombát lőnek fel a páncélkocsik aljára, és úgy robbantják fel őket.Majd a csatornán keresztül lépnek meg.
Ennyire emlékszem a címre sajnos nem.
Esetleg valakinek beugrik a címe?
~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~
Zenwalk - Full featured GNU Linux Operating System

Szerintem ez a Bizalmi állásban (The Alpha Caper) című 1973-as film lesz.

http://www.imdb.com/title/tt0069693/

Itt meg a teljes film, nézz bele, hátha erről van szó:

http://www.youtube.com/watch?v=5CLcDd_Qoag

Egyébként maga az Olasz meló is egy remake:

http://www.imdb.com/title/tt0064505/

--------------------------

Csak a viták elkerülése végett. Ha nem használok ékezetet, mobiltelefonról írok.

Mostanában megy a Spektrumon a Film Mánia reklámja, ki ismeri azokat a filmeket melyeket abban mutatnak be?
Egy pasas valaki másiknak a fejébe húz egy táblát, majd kiüti, meg annak a haverját is, van egy fura hölgy akire kardokkal rontanak, egy kislány két pisztollyal,fekete kabátban piros kalapban, illetve a végén a vidám kisbaba. Az talán a Nicsak, ki beszél még?

Két filmet is keresnék, mindkettőt TV-ben láttam (jó)pár éve. Nem egyszerű mert nem sokra emlékszem belőlük.

Az első film:
egy fiatal csaj a főszereplő, valami rendőrnő,aki egy fura küzdősportot űz, egy kis marokba fogható bottal, (google szerint a holmi neve koga, de a filmben nem tudom minek hívják) gyilkoság(ok)gal kapcsolatban gyanúba keveredik, de nem tudom végül meggyanúsítják-e, a film végét szerintem nem is láttam.

A második:
valamiféle droggal kapcsolatos nyomozásról szól, A férfi főszereplő maga is kemény drogos, nem tudom rendőr-e vagy magánnyomozó, állítása szerint azért szedi a pirulákat, mert akikkel meg kel küzenie azok is nagyon kemények.
Két jelenetre emlékszem:
Valamelyik gyanusított, vagy tanú nappalijának a kellős közepén áll a wc-csésze, mikor meglepődnek rajt, csak anyit mond: Mit csodálkoznak mondtam hogy egyedül élek.
És a film vége felé a betépett főhős valami sinautó (vagy golfkocsi?) félével nekiront egy lezárt ajtónak, de be se horpasztja, csak esik egyet.

Néhány jelenetre emlékszem:
- A film elején egy kastély udvarán beszélget 2-3 szerepló. A kastély tornyából rájuk lőnek, de nem találnak el senkit. Utóbb kiderül, hogy a toronyban egy távcsőbe rejtették a puskát és időzítve, vagy távirányítva sütötték azt el.
- Néhányan golfoznak. A labda egy homokos részre esik. Amikor a játékos elüti, az ütés némi homokot elsodor, és egy hulla keze kerül elő.
- Egy neves, ámde béna nyomozó és egy mulyaarcú, ám eszes közrendőr nyomoz.

------------------------------------------------
A legtöbb ember azt hiszi, csak a gyomra üres...

Sziasztok,

az alábbi filmet keresem, hátha valaki tudja a cimet. Egy családba bekerülő srác és egy rendőrnő története. A srác bekerül a családba (ami kamu mint később kiderül), gy gyémántrablást terveznek egy hotelben. Közben a rendőrnő is beépül a rendszerbe. A csattanó a végén hogy egy kisgyerek viszi el a táskát amiben a gyémántok vannak, a végén a rendőrnő hoppon marad.

Kb 4-5 éves film lehet.

Ötlet?

Film megvan, Dragon Eyes (Sárkány szemek). Szinésznő nevét keresem, aki kikötözte az egyik korrupt rendőrt, akit Mister V megfenyeget és majdnem lelő. Szőke, (látszólag) tetovált csajról van szó. Cecilia Carcamo lenne (aki valóságban nem tetovált)?

"Keresek egy fim címet. Annyit tudok róla, hogy valószínű új film, egy családról szól, akik 3 gyereket nevelnek, de sohasem hagyhatják el a házat, még a kertbe is veszélyes a szülők szerint kimenni, csak az apa jár ki a külvilágba dolgozni és van egy szociális munkás, aki a nagyobb fiú szexuális igényeit elégíti ki. A macskák a legnagyobb ellenségeik. Tudja esetleg valaki, h melyik ez a film?" Előre is köszönöm!

Szerintem ez a Dogtooth / Kynodontas (2009)

http://www.imdb.com/title/tt1379182/?ref_=fn_al_tt_1

http://smokingbarrels.blog.hu/2012/05/30/bruse_dogtooth_2009

Viszont ha jól tudom, ez már egy újraforgatott verziója egy hetvenes évekbeli filmnek.

--------------------------

Csak a viták elkerülése végett. Ha nem használok ékezetet, mobiltelefonról írok.

Tudom, hogy mit keresek, csak nem találom.
A '80-as évek elején viszonylagos rendszerességgel sugárzott az M1 agyas thrillereket. Ezek közül az egyik (magyar) címe "Fogadjunk!" volt.
Az alapsztori az, hogy adott egy unatkozó pénzeszsák, időnként egy-egy embert raboltat el a testőreivel, a fogolynak pénzt ad, és addig hagyja élni, amíg mindenféle elmebeteg házi fogadásokon el nem apad a "kölcsön".
Aztán egyszer emberére akad.

Adta ezt mostanában valamelyik adó? Tudja valaki az eredeti símét? Érdemes egyáltalán keresnem?

Köszi a segítséget!

Ezt így nehéz lesz megtalálni. Kiindulva abból amit írtál (nyolcvanas évek eleje, agyas thriller), szerintem ez nem önálló mozifilm volt, hanem egy epizód, Roald Dahl Tales of the Unexpected (Meghökkentő mesék) című tévéfilm sorozatából.

http://www.imdb.com/title/tt0075592/

Tekintettel arra, hogy ez a sorozat 1979-től készült 1988-ig, és a nyolcvanas évek eleje mondjuk tartott 1984-ig, kb. öt évadod kéne tartalom szempontjából átnézni az IMDB-n, pláne, ha a magyar cím nem az angol cím tükörfordítása.

--------------------------

Csak a viták elkerülése végett. Ha nem használok ékezetet, mobiltelefonról írok.

Koszi a tippet, de Dahl darabjait hajdan láttam, azóta olvastam és hallgattam is (http://bookline.hu/product/home!execute.action?_v=Roald_Dahl_Meghokkent…), nem közülük való. Nem 25 perces filmről van szó, de valószínűleg nem is másfél órásról, hanem inkább a sztenderd 50 perces estiről.

A tippem egyébként az volt, hogy a szintén brit Thriller szériákhoz tartozott (http://www.markmcm.co.uk/blacknun/thriller/episodes.html), de nem, bár a sugárzása időben közel esett azokhoz.***

Valószínűleg aki látta, annak a zanzából beugrott volna, de még 1-2 részlet, ami beugrik:

* A fogvatartott "játékos" az egyik reggelinél elkapja a "házigazda" fejét - nem engedi, hogy lenézzen -, aztán neki szegezi, hogy
- Fogadjunk 10000-be, hogy nem tudja, milyen színű cipő van a lábán!
És nyer.

* Úszik a medencében a fogoly, a medence mellett a pénzeszsák és a két gorillája. Aszondja a zsák:
- Fogadjunk, hogy (megnevezi az egyik gorillát) tovább bírja víz alatt, mint ön!
A gorilla kénytelen bemerítkezni, lebuknak mindketten, és amikor a gorilla kidugná a fejét, a főnök int a gorillakollégának, aki addig víz alatt tartja a pajtást, amíg nem biztos a munkaadó győzelme.

* A fogoly szétver egy közönséges rádiót, és az alkatrészeket úgy rendezi, mintha a maradék "volna valami". A megfelelő pillanatban bejelenti, hogy jelzett a zsaruknak a kütyüvel. A házigazda kétkedik, de biztosan nem tudhatja, hogy ez most blöff vagy nyílt kártyás játék.

*** Így végiggondolva, a Hitchcock-sorozattal, az Oscar-díjas filmek sorozatával, a BBC Shakespeare-összesével... 5-6 év alatt láthattunk annyi megnézésre érdemes filmet másfél csatornán, mint most hetvenen.

Most, hogy holnap évfordulót ülnék, még egyszer átnéztem a Thriller szériák tartalmát (nem csak a címeket, a zanzákat is), és megvan a bingó.
Nem csoda, hogy egyikünk sem találta, mert a Fogadjunk! eredetiben "Where the Action Is"...

Kitettem a dropboxba a torrentet, amely a 3-4. szériát tartalmazza; a keresett darab a 4. egyik epizódja: https://db.tt/PUdDFrXf

Feliratot csak lengyelül találtam, ezért a Hungarian-only, de
nálam nagyobb linkbúvár kollégáknak ezt a nem éppen forró nyomot tudom adni: http://iszdb.hu/?szinkron=16814

Hali keresek egy filmet!

Van egy cég akik olyan gépeket készítenek, amik atomerőműben, meg vízgazd. szervezetnél irányító rendszer.
Hálózatban vannak kötve. A cégnek volt egy alkalmazottja akit kirúgtak, és a fickó otthon heckerkedik és a cégvezető fiával titokban haverok. és a cégvezető fia egy floppy-n bejuttatja a virust a céghez, ami átveszi a hatalmat. és jönnek a katasztrófák... a virus mindig valami hülye zenét játszik alkalomszerűen...

tudja valaki a címét?

No, én is keresek egy filmet.

Francia film, vicces. Számomra ismeretlen színészek játszanak benne.

Csak néhány jelenetre emlékszem belőle, pl. egy sok sávos autóút felüljáróján valami történik egy teherautóval és a szállított tenger gyümölcsei az útra borulnak.
Az arra járók meg kiugranak az autókból, és szedik fel a halat, polipot, miegymást, viszik haza.

A történet nagy része egy társasházban játszódik, van egy szereplő, középkorú fehér pasi, azt hiszem, ügyvéd vagy orvos vagy ilyesmi. Van egy titokban tartott néger barátnője, aki feljön hozzá. De valaki más is jön (egy pár), akik valahogy meglátják a fekete csajt a másik szobában elvonulni. És amikor visszajön az ügyvéd, akkor mondják neki, hogy láttunk egy fekete lányt (une noire). Ő meg tetteti, hogy fogalma nincs miről beszélnek.

Valamelyik szereplőnek (lehet, hogy ez is az ügyvéd), van egy helyes kis kocsija (azt hiszem, piros sportkocsi). Cabriolet, és valami bőr (szerű) anyagból van a teteje.
No egyszer ott parkol az autó, a tető be van csukva, a házból meg valami okos a pipájából kiveri az elhasznált hamut, ami jól ráesik a kocsi tetejére. Persze parázslik és szép lassan átégeti magát a tetőn.

Ezek alapján hátha :-)

Az biztos, hogy nem 2004 után láttam a filmet, szóval 2005-ben és később készített filmek nem játszanak.

Sorozat egyik részét keresem. Talán az "Esküdt ellenségek: Bűnös szándék" egyik része vagy nem.
Fiatal (egyetemista?) Nők tűnnek el, később holtan kerülnek elő. Vizsgálatok szerint kloroform-al bódították el és azzal tartották folyamatosan kábán őket. Orvosi beavatkozásokat is észrevesznek, mint gerinccsapolás vagy az egyikőjüknek a vádliját vágták ki vagy mi. Idővel találnak egy életben maradt áldozatot, de a koponyáját fúrták meg és agyi sérülés miatt alig tud beszélni. Nyomozás során egy visszahúzódó, csöndes férfira terelődik a gyanú.

Sziasztok!
Keresek egy filmet, aminek nem jut eszembe a címe.
Van benne bosszúállás, hőség, börtön.
A főhős a végén úgy áll bosszút az ellenségén, hogy csinál egy útelterelést, az útba pedig ás egy nagy gödröt, amibe beleesik az ellensége autóstól.
Előre is köszönöm, ha valakinek ennyiből beugrana a film címe.

A nyolcvanas években láttam még azt az akciófilmet, amikor egy fogadás(?) miatt egy autó végigmenekül fél Amerikán egy műanyag cápával az autó tetején. A seriff feladata ezt a cápát megszerezni. Ha valaki tudja, a címét, árulja el:)
Köszönöm.

Tippre 80 években készült film lehet, mert még gyerekként láttam utoljára.
Nem sokra emlékszem, de ami rémlik:
Egy pasiról szól, aki ha minden igaz zenész. Vesz egy számítógépet. Nem tudom miért, talán azon akar zenét komponálni. De olyan is rémlik, hogy lakásautomatizálást is ráköt a gépre, vagy valami biztonsági rendszert...
Aztán történik egy baleset a géppel, talán villámcsapás és a gép öntudatra ébred. Tudnak egymással kommunikálni, de lehet nem beszéddel, csak zenei hangokkal? A gép aztán ki akarja nyírni a pasit.

Akkor már nekem is volna 1 kérdésem: mivel csak 1 mozzanatra emlékszem a filmből, nem volt értelmes találat.

'80-as évek, kis feltaláló gyerkőc mindenféle apró élretrekeltett játékrobot mászkál a lakásban a padlón (jó hülye leírás tudom)

Na és a mozzanat, ami megmaradt a végéről: a holdba gravíroz valami üzenetet egy lézerrel
--

Sajnos egyik sem nyert. Biztos nem 90-es évek közepe-vége, inkább 80-as vége, 90-es eleje. Egy feltaláló kissrác volt a főszereplő ha jól emlékszem.

A Holdba gravírozás a belvárosi magasemeletes lakás ablakából/kiugró teraszáról a film végén este az kb. az egyetlen biztos jelenet. A kis mászkáló robotok még a másik, amire halványan emlékszem.

Én most több filmet keresek. Nem is konkrétakat, hanem jó sci-fi, 3D animeokat.
Olyan minőségűeket mint pl. az Appleseed, Final Fantasy, Vexille, Resident evil, Harlock: Space Pirate ...
Tudtok-e még hasonlókat?

Van egy film, amiből nagyon kevés emlékem van, de az talán lehet támpont:

Sci-fi, fiatalok szerepeltek benne. Talán feltaláltak valami időgépet.
Konkrétan annyi maradt meg, hogy visszamentek az időben egy fesztiválra, ahol az Imagine Dragons - Radioactive számára buliztak. Meg talán még ilyen-olyan rendezvényre elugrottak.

Ennyiből ismerős valakinek a film? :)

Én azt a filmet keresném, amiben két férfi elviszi valami nagy, kövér gengszternek (talán a főnökük?) hitelkártyáját és féltett kocsiját is,
össze-vissza vásárolgatnak a hitelkártyára, a kocsit meg jól összepiszkolják, talán szét is törik...
utána egyikőjük (talán Danny DeVito, vagy hozzá nagyon hasonló színész játszotta) elviszi a balhét és mindenki azt hiszi, hogy megölték;
végül, ketten megrendezik a másik férfi látszat-öngyilkosságát is, ám gázrobbanás lesz az egészből, ami kettejükön kívül megöli a teljes bűnszervezetet. :-)

Valami vígjáték lehet... valaki emlékszik a filmre, és a címére?

Kedves Antiemes!
Én is nagyon szeretném megtalálni a Magasfrekvenciát magyarul, de sajnos csak egy angol verziót sikerült felkutatni, felirat nélkül. Neked magyarul van meg?

Keresek egy kabare reszletet (lehet, hogy csak habganyag), amelyikben az epitkezeshez a Moszkva teren keres valaki melosokat. Ebben elhangzik a kovetkezo parbeszed-reszlet is:

- Es liftet tudsz?

-Tudok!!!  ....Mi az?!?

Szerkesztve: 2020. 05. 07., cs – 21:15

Keresek egy szocialista animációs sorozatot. Nagyon rövid 1-2 perces kisfilmek voltak ha jól emlékszem barna háttérrel, és kizárólag vonalrajzokból állt. Egy nagy orrú figura küzdelmei voltak. A képernyőn nagyjából a horizont és a figura volt egyetlen vonalból, semmi több. Akárhogy kerestem, nem sikerült megtalálnom kik az alkotók, mi a cím. Sacc valami csehszlovák animáció lehetett, de nem emlékszem.

Erről hirtelen eszembe jutott, hogy már régóta vadászom, de még nem sikerült megszerezni Dargay Attila: Ne hagyd magad emberke című klasszikusát. Ha valaki látta/látja valahol elérhetően, szóljon. [szerk, utóbbi közben megoldódott]

Szerkesztve: 2020. 07. 29., sze – 17:11

Délszláv háború alatt játszódó nem nagy költségvetésű film. Az elején egy kislány járja a várost azzal, hogy "sütinap van". Az apja bevonul katonának, a kislányt pedig elküldi buszon más, biztonságos országban lakó anyjához. De a buszt lefoglalják szabadcsapatok, így a kislány elég kalandos úton jut el végül az anyjához. Érdekes rendezői módszer benne, hogy a külföldön "hülyén beszélik a magyart (szinkronban)" de azért még felismerhetően és ez a filmbeli "idegen nyelv". 

Szerintem az HBO-n láttam évekkel ezelőtt.

A délszláv háborúra jellemző gerilla harcosként bokorágakkal álcázta magát általában a háborúban. Illetve ezekről a harci taktikákról beszélget korábban a lányával. Innen a név. Nincs nevesítve különben egyik ország sem a filmben, de elég egyértelműen a délszláv háborúban játszódik. A háborús ország forgatási helyszíne is Horvátország.  

Azóta megvan. Persze a triviális helyen :)  https://hbogo.hu/filmek/a-nap-amikor-az-apam-bokorra-valtozott

Azért utáltam meg évekkel ezelőtt a HBO Go-t mert Android boxon nem volt hajlandó vezetékes ethernet kapcsolattal működni. Csak ezért az app-ért át kellett váltani mindig wifire. Ráadásul a képminőség is elég borzalmas volt. Kb az 1cd-s divx avi korszakot idézte.

Azóta már lehet javult a helyzet a HBO go-nál.

Valószínűleg 90-es évekbeli film. Képernyőn meg tudják jeleníteni az álmokat, az egyik szereplő meglepődve nézi vissza így az nagyanyját (vagy valamelyik régen meghalt rokonát) azt mondja már el is felejtette hogyan nézett ki de az álmában mégis ott volt. 

Később egy sivatagban utazik a társaság és elütnek egy bennszülöttet véletlenül. A törzs egységesen kékes színű ruhát hord. A törzs vezetője mutogat valamit, amit a társaság úgy értelmez, hogy ott kell maradnia valamelyiküknek biztosítékként még jön a rendőrség vagy békebíró vagy hasonló. Az egyik nő ott marad közülük, és ők elindulnak a városba. De a törzsfőnök valójában mást mutogatott nekik, ahogy távoznak a hátsó ablakból látják, hogy a törzs tagjai késeket rántanak és megölik a társukat. Valójában a szemet szemért elvet mutogatta el nekik a törzsfőnök. 

Az biztos, hogy nem az Until the end of the world 1991-es film az. 

Szerkesztve: 2020. 11. 04., sze – 13:29

kb  '80-as évekbeli scifi. A film végén egy sziklás sivatagszerű terepen talán két automatizált tank lövöldöz egymásra és a film egyik szereplője a közelébe settenkedik az ellenfél tankjának, hogy átprogramozza/kikapcsolja vagy ilyesmi, a tank hátulján egy panelen matat valamit. Nagyon régen volt, csak ennyi van meg. Valaki?

Sziasztok!  

Keresem már egy hete ezt a filmet de nem találom. a Story hogy van egy férfi akinek van egy fiat és beteg. De a műtéthez sok dohány kell. Van olyan lehetőség hogy a faszi eladhatja a testét kap sok dohányt de egy idő múlva érte jönnek az ún. begyűjtők.  Ám a fia meghal mire megkapja a pénzt és innen indul a bonyodalom.... 

Szevasztok fiatalok! :)

Régi magyar film. Esztergályosként dolgozó hősünk készít egy forgácsoló kést, amivel növelhető a termelékenység. Tehát valahol a sztahanovista brigádversenyek környékén játhatunk. Azonban a kés nagy sebességnél mindig eltörik. Érkezik a gyárba egy orosz jómunkásember, aki segíteni akar. Kiderül, hogy akkor törik el a kés, amikor a műhelyben bekapcsol valaki egy gépet, ami rezgéseket okoz (ezt talán egy vödör vízzel érzékeltetik a filmben).

Régóta keresem, hátha valakinek ez alapján beugrik. Köszi!

Szerkesztve: 2022. 02. 19., szo – 14:31

Magyar film valamikor a Rákosi rendszer alatt vagy 56 után játszódik. Egy budapestre rendelt szovjet magas rangú katonatiszt osztja a szocialista igét tört magyarsággal. Nem a Mansfeld film. Abban nem sokat beszél a szovjet delegált csak fordítják neki a bírósági tárgyalást oroszra. De valami hasonló témájú film ez is. 

Keresek egy filmet. 90-es években adhatták le. Egy régi belvárosi társasház útjában áll egy ingatlan fejlesztőnek, le akarja bontani. Az ott lakók ellenzik. Hosszas huzavona után dózer lesz a vége, de addigra az ott lakók összebarátkoznak valami különös (világító?) repkedő szentjánosbogarakkal/pillangókkal, akik a dózer után másnapra újraépítették nekik a házat.

Emlékszik valaki ilyesmire?

Sziasztok!

Talan 2000 koruli, vagy kicsivel utana keszult. Magyar, legalabbis reszben biztosan. 3D animacios film egy urutazo es dagadt? macskaja. Valaki es valaki, leszallnak a Foldre, ahol az utolso elo emberrel talalkoznak, a tortenet szerint valoszinusitheto, hogy a Nap voros oriassa novese idejen.

 

Ha tudja valaki a cimet, megkoszonnem.

 

LF

U-dash

Egy beszélgetés során előkerült egy film, csak a címe nem ugrott be senkinek... Egy srác egy egyetemi büfében(?) dolgozik, és el akar jutni egy űrutazásra,pályázat útján - de nem jön neki össze - pénze meg nincs rá. Egy csaj meg fizetős jeggyel megy, a srác ráveszi, hogy hozzátartozóként elkísérhesse ameddig lehet, utána meg kalandos módon felszökik a hajóra, aztán mindenféle kalandok után a csaj mégsem marad az őt a távoli bolygón váró barátja mellett, hanem visszaindul a földre - mire a srác megint csak "felszökve" a hajóra vele tart.

van nehany szo, ahol a 2. alak mar annyira ritka hogy ki is esett a redukcio soran, pedig letezo es mas jelenteso szo:

6352798 mar [(6275619, 'már'), (74776, 'mar')
4305824 vagy [(4283209, 'vagy'), (22542, 'vágy')
4272363 el [(4102940, 'el'), (169235, 'él')
2897175 ugy [(2687239, 'úgy'), (115988, 'ügy')
951327 ennek [(949968, 'ennek'), (1065, 'ennék'), (235, 'énnek')
905106 eves [(891166, 'éves'), (8590, 'evés')
785259 tudom [(784255, 'tudom'), (870, 'tüdőm')
751650 valo [(720486, 'való'), (17870, 'váló')
734599 szamara [(731460, 'számára'), (2851, 'szamara')

kicsit varialok meg rajta...

Sziasztok,

 

Keresek egy filmet:

Retro magyar gyerekfilm, amiben azt mutatták be, hogy ki kel korábban? Visszafelé pörgetik az órát és nézik, hogy melyik szakma képviselője mikor kel, mikor kezdi a napot. Az újságos, a nyomdász, a pék, a fuvaros, stb.

 

Előre is köszi!

Szerkesztve: 2022. 09. 14., sze – 09:00

Duplikált!

Sziasztok, én igazából egy NCIS epizódot keresek. Valahol belefutottam, ment épp tévén.. Az a jelenet, hogy gyorsan el  kéne tűnni egy helyszínről, és segítséget hozni Gibbs-nek, de csak Mr. Palmer mehet, és Doki kocsijával kellene elindulnia. De a kocsi - mint Doki is - old timer..  Ugyanis botváltós, kuplungos.. Amerikában, a harmadik évezred elején.. :D

Szerkesztve: 2023. 07. 09., v – 18:26

Sziasztok, kergetnék egy filmet. Ami meg van belőle: rendszerváltáskori ÁFÉSZ vendéglátós férfi aki átveszi maszekba az éttermet. Az üzlet egyre jobban fut, panelből budára költözik, családi válság. Talán 90' években készült. Hátha valakinek.
Előre is köszönöm.