"Google János" és "Google Tibor" segíti mostantól a magyar webmesterek munkáját

Pár nappal ezelőtt elindult a Google Csoportokon a Hungarian Webmaster Help Group, azaz a Google Webmester Súgócsoport. Néhány napja két magyar Google alkalmazott segíti a webmestereket a feltérképezés, indexelés, rangsorolás, webmestereszközök témakörében.

Google Webmaster Help Groups Team

Google Tibor és Google János annak a képen látható Webmaster Help Groups Team-nek a tagja, amely éppen a napokban bővült ki héber, török és magyar csoportokkal.

A csoport itt.

Hozzászólások

az a szöszke hátul középen ki?

linux v2.6.22.15 + madwifi v0.9.3.3-mal itt
debian gnu/linux @ linux-2.6.22.15-pancs1

Guglitibi minden héten addressel 3 feature requestet? :-)
It doesn't matter if you like my song as long as you can hear me sing

ugy nez ki ez a kep, mint valami idiota sorozat reklamkepe

-. . - -... ... -..

Kicsit igényesebb volt a fotós az átlagnál és nem vakuzta széjjel az egészet. Nagyon jól eltalálta az expozíciót és valszeg állványról fotózott. Az obija széles látószögnél eléggé torzít, de ez nem a fotós hibája.
Sose gondoltam, hogy zavaró, ha valaki igényesen fényképez...

nem vakuzta széjjel az igaz, de hamár olyan igényes, a plafonra villanthatott volna egyet, az jót tett volna a hátsó sor arcainak, kereshetett volna jobb helyet, hogy ne égjen ki sehol az ablak, és ne is tükröződjön. Az állvány abszolút kérdéses, (lásd: ablakkeret függőlegessége) és ha jó fotós akkor olyan objektívet használ, úgy választja meg a környezetet hogy torzítson ha akarja, ne torzítson ha nem akarja, meg ilyesmik.
Szóval szerintem nem profi csinálta, sokkal inkább valóban a bal szélső fickó, de igazából ez teljesen lényegtelen, manapság azt hiszem stílus profi helyen is amatőr stílusban csinálni dolgokat akár direkt, mert ezzel egy oldott, vidám, természetes hangulatot sugároznak, hogy ők mekkora haverok, és mekkora buli az egész.
Pláne lehet hogy ez még igaz is :-))

-----------------------------
Debian Etch desktop
Ubuntu Gutsy server

Az en johiszemu tippem, h ket vagy tobb studiovakuval csinalta, rajtuk ernyovel. Nem kizart, hogy a plafonra is villantott egy harmadik vakuval. A labdakat nezzetek es az arnyekokat. Persze hogy torzit a latoszog miatt, kozel volt a fal, megsem bonthattak ki egy felvetel miatt. Nem egy mestermunka, de a celnak megfelel.

Ui.: Pesszimista verzio: allvanyrol keszult, "termeszetes szobavilagitas" mellett -esetleg vakuval deritve-, 'majd a Geza megcsinalja' alapon. Igy veszik el a kenyerunket. :) (Szemely szerint fenykepesz volnek...)

Hat en amatorkent ugyan, de ugy nezem, csak a plafonon volt vilagitas (lasd arnyekok), sok kis halogenes lampara tippelnek. Ezek tukrozodnek a labdakon is, es foleg jobb oldalt hatul a falon latszik a vetulete. Meg aztan a hatso ill. szelso emberek arcabol alig latszik valami, mintha valami kis vakuval villlantottak volna csak rajuk a geprol, vagy meg az se, csak kozepre meg jutott a lampakbol.

En meg allvanyt se mondanak, inkabb valami asztalra/polcra tehettek le a gepet, azert lett kicsit ferde az egesz.
Sot en megkockaztatom, hogy sima kompakt geppel keszult, nem profi technikaval.

Valahogy nehez elkepzelni, hogy ez a sok geek ott ult orakig amig a sok studiovakut stb felallitottak, beallitgattak, csinaltak vagy 10 kepet es ez lett a legjobb...

A'rpi

ps: vki aki ottvolt mostmar elarulhatna a helyes megfejtest :)

Segíccsé má' Tibi, e! :))

--
Sokan nincsenek tudatában annak, / hogy egyszer mindenki meghal. / Akik ráébrednek erre, / azonnal abbahagyják az ellenségeskedést.

Hehe, ha jól sejtem, Google Tibor a hátsó sorban jobbról a harmadik. De mi a poén abban, hogy félig hülye neveket adnak maguknak? (Mert persze a keresztnév sem igazi.) Vagy valamiről lemaradtam?...

hehe, a szőke hátul Google Anyu :P

Végigolvasva az eddigi hozzászólásokat határozottan úgy érzem, hogy sikerült a leglényegesebb pontokat kiemelni... :-)

---
Science for fun...