Aliexpress tablet 10ezer alatt

https://www.aliexpress.us/item/1005007662892554.html

Ezek rendes kialakult tabletek? hogy egy klasszikussal éljek. Ha már csak annyit tudnak, hogy egy KODI elmegy rajtuk meg egy böngésző és egyébként se Google Play, se Android update, úgyis megéri! 

Furcsa, hogy a 11" -es tablet CPU: MTK6797 még a 8"-nél CPU: Dimensity 900. Az utóbbi 2021-es az előbbi viszont 2016-os SoC és az biztosan nem támogat 5G-t.

Hozzászólások

Szerkesztve: 2024. 10. 11., p – 15:51

Ezek ezzel a specifikációval tuti kamuk. Ha valami 2/32 vagy 64 cucc lenne. De ha kapsz is valamit, ha berendelsz egy ilyet, akkor biztos ilyesmi lesz (vagy rosszabb) valami megpatkolt/újabbnak maszkolt ősi droiddal, ami behazudja a specifikációkat.

Na ennél már elhinném, hogy talán ezt is kapom (a specifikáció meg a targetálás végett, hogy für kinder, tehát bohóckodni jó lehet):

2024 New RAM 2GB DDR3+16GB 7 INCH DTM7 Android 9.0 Tablet For Kids Quad Core 1024 x 600 IPS Screen WIFI Quad Core Dual Camera - AliExpress 7

Ha fele sem igaz a specifikációnak panaszlapot lehet indítani az Aliexpressen és végén vissza kell adnia az eladónak az árat. Ha nem kell összetörni a tabletet van egy ingyenes KODI a konyhában vagy egy képernyő a kapuhoz. Ezekre a feladatokra valószínűleg alkalmas. Vagy erre sem? 

Nem tudom, nekem eddig még sikerült, ha megfelelően alá tudod támasztani fotókkal/videóval. Talán 1-2 alkalom volt, amikor azt mondták, hogy nem valid.

Más kérdés, hogy vásárlás előtt érdemes nézni az eladó megbízhatóságát. Jellemzően olyanoktól igyekszek vásárolni, akik már legalább 1-2 éve mennek, meghagyom másnak a tesztelést. A linkelt termék eladója szeptember elején regisztrált, szóval innen én még nem rendelnék.

Ezek ipari hulladékok. Ahogy fentebb is írták tuti kamu, akárcsak a 2 TB pendrive-ok 10 dollálért.

Aláírás _Franko_ miatt törölve. 
Jákub egy .
neut @

"1 pcs shell"

Ez csak a tok, nem a tablet.

"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

Szerkesztve: 2024. 10. 11., p – 16:57

5000 eladás és három hozzászólás. hasonlitsd össze másik oldalakkal. 2000+eladás 1700 hozzászólás. Kamu.
Tapasztalat: Ha a posta nem hozza, visszakapod a pénzt. Ha átvetted már szinte semmi esélyed, az eladóval kell vitáznod. 
Ennyiből érdenmesebb a temu. Ott korrektek.

Nézd meg ezt legalul, ezt nem tudták eltüntetni:

 

Vásárlói kérdések és válaszok (184)

  • Tolvajok Vettem egyet és kaptam egy fedelet és

  • Biztosan így van, szerintem nem a táblagép

  • Tiszta átverések sok termékkel, és az Aliexpress kezet mos, és tényleg gondoskodik arról, hogy valóban az legyen, amit kérnek, nehogy a szemétbe dobják a pénzüket.

Aliexpress == Vad kelet, ahol a fehér embert meg lehet kopasztani.

Kínai barátaink totál másképp állnak hozzá az üzlethez, a szabályokhoz ha sápadt arcúakról van szó.

Példának: egy nagyon régi melóhelyem sok terméket kínából rendelt, nagyobb sok milliós cuccokat, konténerestül. A kínai postázott egy halom biankó számlát, pecsételve, stb. Írj rá amit akarsz.

Mondjuk ennél rosszabb az volt amikor számlát küldtek egy excel fájlban.

Ott kvázi minden az állam kezében van, így vagy úgy. Aliexpress ugyanez, csak egy kicsit szebb fóliába van csomagolva.

Az visszatérő dolog, hogy az ilyen helyeken keverik az 5G-t az 5 Ghz-es wifivel.