A pótlásról ...

Béla elfelejtette csatolni a panaszos levelei mellé a válasz nélkül maradt előzményeket (amik a SPAM folder-be mentek, de rákeresve a címére szépen előbukkantak), de én megtettem. ^ Jogászunk szerint a leveleinek tartalma (anyázás, felkeresésre utaló fenyegetés stb.) bőven kimeríti a zaklatás tényállását, feljelentést javasol. Béla mostani és jövőbeli leveleinek nyitottam egy külön folder-t megfelelő szabállyal ... nehogy kipurgálja a GMail a SPAM folderből :)

Hozzászólások

Mit szeretne amugy elerni? Az oke, hogy ezek utan mar ertelemszeruen nem fogod megadni neki, de mi lenne a celja?

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?

Szerintem egy HUP accot akart (lásd kép), de a "Pattogj te cigány, legyen meg estére mert mérges leszek!" valahogy nem gyorsította meg a folyamatot ... Nem is értem miért ... :D

Nyilván, nem lett meg estére, mert maga a levele is a SPAM-ban végezte. Hát, meg kéne tanulni rendesen kérni!

Nem vagyok haragtartó, nyugodtan megpróbálhatja most majd glazserbozso54@proton.me címről, de arra kérem, hogy jó helyre küldje, a szabályoknak megfelelően :D :D :D

trey @ gépház

Ez jo!

Azt hittem valaki irt valamit a hupra, amit magara vett, es toroltetni akarta (esetleg a hozzaszoloval). Esetleg nem tetszik a Switcheseknek, hogy a Telex es Reddit mellett itt is megjelent a hir.

Erre kiderul, hogy csak "az osszeadas nem ment neki". :)

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?

Csökkenteni a magányát, csak nem tudja kifejezni érzéseit. Annyi biztos, hogy szeretne domináns, potens egyednek mutatkozni, miközben fenntartja a rejtélyesség látszatát az anonim mail-el. Ez egy, bonyolultan megkoreografált, érzelmektől és izzó hormonoktól átjàrt, digitális násztánc, hogy felfigyeljenek rá.

Valójában, egy csodálatos barátság kezdetét látjuk...

"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

Valójában, egy csodálatos barátság kezdetét látjuk...

Nem biztos, mert jelezték, hogy az imént írt egy 20 soros szánom-bánom levelet, amit egy "kurva anyád"-dal zárt és amiben valami olyasmit hebegett, hogy nem folytatná a kommunikációt, amit nem értek, mert eddig is kb. a mailer daemon-nal társalgott max 🤭

A leveleiben a feladót igazán kijavthatná, hogy egyezzen az aláírással, csak, hogy ha feljelentésre kerül a sor mégis, akkor helyes név szerepeljen a beadványban.

😄

trey @ gépház

Nem anonim, kiadja a proton is, tuta is ha jogsegélyen keresztül a svájci/német hatóság igényli. Más kérdés, hogy ez egy folyamat, aminek a kezdetről a mail szolgáltató értesít, hogy megkereste őket a hatóság mert ilyen eljárást indítottak, vagyis mindent törölhetsz mire oda jutnak hogy bármihez hozzáférjenek. Ezért általában hatóságok nem is konkrét levelezést kérnek, hanem fiókadatokat pl. a biztonsági email címet szokták igényelni, ami már lehet helyi, isp stb. azzal könnyebben megvan a felhasználó. Onnan tudom, hogy egy katalán szeparatistát így azonosított be a spanyol ügyészség, és olvastam róla.

Oh, ez csak a beetető fázis, most a puha oldalát akarja megmutatni, hogy ő nem egy rosszfiú, hanem egy érző, sérült lélek, aki elragadtattak az érzései és a kezeletlen altesti fájdalmai. A levél zárásánál, azonban  kilóg a lóláb. Javaslom, hogyha személyes találkozóra kerül a sor, akkor csak óvatosan az alkoholfogyasztással, mert az ilyen ember nem támad szemből és kitelik tőle a gina használata. Ajánlatos vinni egy gardedámot, arra az esetre, ha eldurvulnának a dolgok és erőszakossá válna. Ha viszont sikerül vele szót értened, netalán még a kémia is működne köztetek és komolyra fordulna a dolog, akkor mindenképpen védekezzél, mert nem tudhatod, milyen betegségeket hordoz ez az ember!

Jut eszembe, ha accot akart, sikerült neki megoldania a matek feladatot?

"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

Jut eszembe, ha accot akart, sikerült neki megoldania a matek feladatot?

Nyilván nem, de ez csak hetekkel később derült ki, mert mint említettem, a SPAM folder-t hízlalta csak 😆

Az azért elgondolkodtató, hogy az első levél valamikor tavaly ősszel ment ki tőle  és egy év alatt nem tudta feldolgozni a sztorit. Itt valami nagyobb probléma van. 😏

trey @ gépház

Nem veszed ezt egy kicsit túl komolyan? Pláne ilyen "pattanj cigány" stílussal nem kéne foglalkozni...Már google is kukázza, Te meg képes vagy felülbírálni, meg szabályt csinálni rá. Olybá' tünik mintha ragaszkodnál hozzá. Dédelgetnéd h feljelenthető állapotba fejlődjön. Kell ez Neked? 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Én nem vettem sehogy (eleve ezért baszta fel magát :), de mit tehetek azzal, hogy ez a jóképességű egy 20 taggal rendelkező csoportot kezdett rendszeresen spammelni a cégünknél? Magának kereste.

Egy idő után ráuntak a napi jelentésére, hogy miről blogolok, kérték, hogy tiltsam ki. Majd, miután kérdezték, hogy mi állhat a háttérben, 100%-ig biztos voltam benne, hogy valami HUP-rajongó, megfuttattam egy keresést, erre kijöttek a jókívánságai. Ment a cégvezetésnek, hogy tényleg HUP-related, azok átküldték a cégjogásznak, aki azt javasolta, hogy jelentsem fel.

Tanulság:

  • Ne áss másnak vermet, nem esel bele.
  • Hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát

🤷‍♂️

Soha nem jelentettem még fel senkit, de most lehet, hogy majd megteszik tőlem függetlenül. Céges szinten.

PS: végig jeleztem a blogomban (amit gyakran olvas) burkoltan, hogy be kéne fejezni, de hát, van, aki semmiből sem tanul. Lehet ezt folytatni még, de minden egyes lépése csak egy újabb lap lesz az aktájában ellene.

PS2: ha valakit ócsárolsz, akkor gondoskodj róla, hogy a leveleid nem céges szervereken keresztül jutnak el a másik félhez, mert lehet, hogy onnantól kezdve már az nem személyes, hanem céges ügy (is) lesz.

trey @ gépház

Ha csak a fejlécek/címek stílusából ítélek, akkor nehéz lesz: dögölj meg -> kurvanyád -> de azért egy accot kérek :D

Egy huszast rátennék, hogy a mondanivaló is így hullámzik, a stílussal együtt. Úgy meg nehéz lesz.

Ui erre nem fogadnék, de egy olyan tag kései agymenéseire emlékeztetnek, akinek a nickje b-vel kezdődött.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Szerinted ez tényleg HUP acc-ról szólt? :D

A HWSW-nek küldött sirámban pontosan meg van fogalmazva az ok, hogy miről szólt ez a kisstílű támadás :D

Jaja, ott "Péter" (nevezzük így) néven, a feladó tothpeter762@proton.me (a nevek szándékosan megváltoztatva) :D :D :D :D

Jaja, nem ugyanaz :D :D :D Ne fáradj :D

trey @ gépház

A személyes ellenszenvet és a jelzett tahóság fennforgásának szükségességét, - ebben az esetben, - kicsit kevésnek érzem. Persze hacsak, nem értékesítettél jó pénzért az ukrán maffia valamelyik itt székelő entitásának, egy nagy értékűnek beállított Rolex hamisítványt... :)

Bocs, de az, hogy ez meddig tart, az nem rajtam múlik. Eleve, nem én kezdtem.

Viszont itt jelzem, hogy nagyon kitartó és konok tudok lenni (HUP 25 éves, napi szinten frissítve, ugye?) szóval végig tudok és akarok verni akár olyan sztorit is, hogy az ország másik végébe járok bíróságra, csak a 🍿 miatt.

De, pénzem is van arra, hogy akár nagy összegű jutalmat írjak ki arra, hogy ha valaki nagyon nem bír magával és azt hiszi, hogy egy gagyi proton.me mögül mindent lehet.

Szóval, rajta! Rajtam ne múljon a móka! 🤭

trey @ gépház

pénzem is van arra, hogy akár nagy összegű jutalmat írjak ki

 

Trey, a keresztapa xD

 

Fogd ki kocsis nyerges lovadat, mond Döbrögi, jobb e'
Mind a tízénél, mondjad, hogy száz arany, aki
Elfoghatja! - Szorítsd! Maga a hintóra felugrik,
És kíváncsi szemét düllyesztve mereszti utánnok,
Hogy fogják már el Matyit.

Aláírás _Franko_ miatt törölve. 
Jákub egy .
neut @

Kin mulik akkor? Valaki kerte hogy "tedd fel a kezed" te elsetalhatsz (okos enged elve) vagy felteheted a kezed es indul a moka (feljelentosdi meg a tobbi ami meg elojott).
Szoval nekem ugy tunik nalad a labda, amit kerulgetsz. Lesz rola szavazas?

Mármint úgy érted, hogy az itteni dokumentálása a dolgoknak a "továbbmenés"? Nem, ez jó okkal történik a nyilvánosság előtt.

A továbbmenés az lenne, ha fel is jelenteném. Mivel ma állítólag írt egy levelet, amiben már nincs anyám örömlány létére utaló írás és az van benne, hogy ok, békén hagy (lol, mintha valami nagy szívességet tenne ezzel :D) és nem kell neki a balhé (hát minek csinált akkor?), a részemről lezárt a téma.

De az nem jelenti azt, hogy itt több komment ide, ehhez a bejegyzéshez, ami még ez előtt született, nem fog születni.

trey @ gépház

Már kivel? Én egy levelet nem váltottam vele ezen alteregói alatt. Tudtommal egyébként sem.

Nem is fogok. A kommunikáció kimerül a részemről abban, hogy itt dokumentálom, aztán ha olvassa, olvassa. Szemmel láthatóan igen, mert ha újabb levelet ír, tájékoztatást kapok róla.

trey @ gépház

Teljesen véletlen egybeesés: proton.me-ról jött egy account törlési kérelem.

Az utóbbi időben megnőtt a proton.me-ről érkező mail forgalmam, ami azért érdekes, mert az elmúlt 25 évben nem jött összesen annyi, amennyi csak az elmúlt hónapban :D

trey @ gépház