A pótlásról ...

Béla elfelejtette csatolni a panaszos levelei mellé a válasz nélkül maradt előzményeket (amik a SPAM folder-be mentek, de rákeresve a címére szépen előbukkantak), de én megtettem. ^ Jogászunk szerint a leveleinek tartalma (anyázás, felkeresésre utaló fenyegetés stb.) bőven kimeríti a zaklatás tényállását, feljelentést javasol. Béla mostani és jövőbeli leveleinek nyitottam egy külön folder-t megfelelő szabállyal ... nehogy kipurgálja a GMail a SPAM folderből :)

Hozzászólások

Mit szeretne amugy elerni? Az oke, hogy ezek utan mar ertelemszeruen nem fogod megadni neki, de mi lenne a celja?

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?

Szerintem egy HUP accot akart (lásd kép), de a "Pattogj te cigány, legyen meg estére mert mérges leszek!" valahogy nem gyorsította meg a folyamatot ... Nem is értem miért ... :D

Nyilván, nem lett meg estére, mert maga a levele is a SPAM-ban végezte. Hát, meg kéne tanulni rendesen kérni!

Nem vagyok haragtartó, nyugodtan megpróbálhatja most majd glazserbozso54@proton.me címről, de arra kérem, hogy jó helyre küldje, a szabályoknak megfelelően :D :D :D

trey @ gépház

Ez jo!

Azt hittem valaki irt valamit a hupra, amit magara vett, es toroltetni akarta (esetleg a hozzaszoloval). Esetleg nem tetszik a Switcheseknek, hogy a Telex es Reddit mellett itt is megjelent a hir.

Erre kiderul, hogy csak "az osszeadas nem ment neki". :)

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?

Csökkenteni a magányát, csak nem tudja kifejezni érzéseit. Annyi biztos, hogy szeretne domináns, potens egyednek mutatkozni, miközben fenntartja a rejtélyesség látszatát az anonim mail-el. Ez egy, bonyolultan megkoreografált, érzelmektől és izzó hormonoktól átjàrt, digitális násztánc, hogy felfigyeljenek rá.

Valójában, egy csodálatos barátság kezdetét látjuk...

"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

Valójában, egy csodálatos barátság kezdetét látjuk...

Nem biztos, mert jelezték, hogy az imént írt egy 20 soros szánom-bánom levelet, amit egy "kurva anyád"-dal zárt és amiben valami olyasmit hebegett, hogy nem folytatná a kommunikációt, amit nem értek, mert eddig is kb. a mailer daemon-nal társalgott max 🤭

A leveleiben a feladót igazán kijavthatná, hogy egyezzen az aláírással, csak, hogy ha feljelentésre kerül a sor mégis, akkor helyes név szerepeljen a beadványban.

😄

trey @ gépház

Oh, ez csak a beetető fázis, most a puha oldalát akarja megmutatni, hogy ő nem egy rosszfiú, hanem egy érző, sérült lélek, aki elragadtattak az érzései és a kezeletlen altesti fájdalmai. A levél zárásánál, azonban  kilóg a lóláb. Javaslom, hogyha személyes találkozóra kerül a sor, akkor csak óvatosan az alkoholfogyasztással, mert az ilyen ember nem támad szemből és kitelik tőle a gina használata. Ajánlatos vinni egy gardedámot, arra az esetre, ha eldurvulnának a dolgok és erőszakossá válna. Ha viszont sikerül vele szót értened, netalán még a kémia is működne köztetek és komolyra fordulna a dolog, akkor mindenképpen védekezzél, mert nem tudhatod, milyen betegségeket hordoz ez az ember!

Jut eszembe, ha accot akart, sikerült neki megoldania a matek feladatot?

"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "