Peti viselt dolgai #2

Fórumok

Folytatás innen.

Hozzászólások

>  #troiamedia, avagy Peti vs. Hadházy II

Egy valamire érdemes figyelni: most lepleződik le a kiépített politikai garnitúra: bármennyire is valószínütlennek látszik: Hadházy is részese, a neki szánt szerep volt az ostorozó, lebuktató, ő is őfelsége ellenzékének a tagja, akinek hitelességét a fütyisz áldozatok árán építette fel, és most amikor helyzet válságosságig fajult, mert a rendszerből kilépett MP az egész rendszer működését fenyegeti,Hadházy felépített hitelességét vetik be ellene - és tulképp ez az, ami leírja, h 1) mennyire be vannak már szarva a fütyiszben; 2) Hadházy mennyire a rendszer része. Az egész politikai garnitúra, orbánostul, gyurcsányostul, hadházystúl, toroczkaistul, mind-mind egyazon bábszínház része - és ennek a bábszinháznak a léte forog most a kockán - és MP kíméletlenül el fog bánni vele, ahogy eddig is - színre lépésétől - ez után is ő irányit és a kivénhedt fiatal demokraták és az ő "ellenzékük" csak rémülten kapkodják a fejüket a vesztüket megérezve. 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Az egész politikai garnitúra, orbánostul, gyurcsányostul, hadházystúl, toroczkaistul, mind-mind egyazon bábszínház része

:D Peti bobóc kimaradt a felsorolásodból.

Én majd akkor fogok még jobban röhögni, amikor kiderül erről a Messiásodról _is_, hogy fals bálvány volt :D

trey @ gépház

Ettől nem tartok.  Ugyanis esetében a fals bálvány kifejezés azt írná le, h ő is, mint Hadházy a rendszer része, és az egész MP jelenség meg a Tisza párt, csak Orbán sokszorosan újragondolt tervének a része...
Lássuk be, erre azért elég kicsi az esély! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Végülis nem a Fidesz tartotta el, csakúgy, mint Hadhazyt (Fidesz képviselő volt), MZP-t (a családjával együtt) cuccolta haza a vasarhelyi önkormányzat 2011-ben. MP sem a NER kitartottja volt 14 évig, ugye? Ja, de :) 

Szóval de, ez mind Orbán embere, azzal a feladattal, hogy az ellenkezőjét bizonygassak a hiszékeny választoknak. Ezzel a saját szavazóik is kapnak gumicsontot, a másként gondolkodók meg a következő messiast. 

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Oké, feltéve, de nem megengedve, h ez így van, akkor MPvel messze túllőttek az elképzelehető célokon, mert hiába a sötét feltételezés a fideszes megbizatásáról, ő önjáróvá vált és bedönteni látszik az egész, a rendszerváltás óta kiépült politikai szisztémát. Hát aligha lehet a fütyisz meg A Családfő célja, h ellenzékbe kerüljenek! :-D 

Nincs már jelentősége, ha így is lett volna - mán nekünk választóknak. De A Családfő szempontjból lehet bosszúságra okot adó jelentősége, amikor kénytelen lesz átadni a karmesteri pálcát! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

"Van annak egy diszkrét bája, amikor Menczer Tamás volt külügyi államtitkár, az állampárt bukott kommunikációs igazgatója, aki nyakig benne volt a 300 milliárdos kínai lélegeztető gép mutyiban, számon kér rajtam olyan szabályos diákhiteles szerződéseket, amelyekkel kapcsolatban a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal még politikai megrendelésre sem tudott törvénytelenséget megállapítani.

Az is érdekes, hogy Hadházy Ákos, a magát keményvonalas ellenzékinek valló képviselő miért állít olyat, hogy nem válaszoltam a szerződésekkel kapcsolatban felvetett kérdéseire, miközben többször személyesen tájékoztattam a megrendelt szolgáltatások, tanulmányok és kutatások céljáról és utóéletéről. Természetesen pontosan tudom, milyen politikai célok húzódnak meg a háttérben és erről tájékoztatni is fogok rövidesen mindenkit. Addig is remélem, hogy Hadházy képviselő úr élvezi a kormánypropagandában elnyert hirtelen jött népszerűséget.

Szintén vicces volt olvasni Szentkirályi Alexandra bukott főpolgármester-jelölt újabb agyszüleményeit egy Vitézy-Karácsony-Magyar-Kutyapárt szivárványkoalícióról. Miközben a Fidesz és Karácsony Gergely dicsérik egymást napok óta oda-vissza és a kormány egyeztet titokban a fővárossal a budapesti olimpiai pályázatról.

Régi, jól bevált trükk, hogy támadd az ellenfeledet azzal, amit te magad teszel.

Mi inkább dolgozunk a kormányváltáson."

forrás MP fb

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Elkezdett velem úgy üvöltözni az utcán és közben közeledni felém, hogy – nem szeretném túldramatizálni a helyzetet, de – ott megijedtem, fenyegetve éreztem magam és féltem. És én nem szoktam annyira félni valójában, de amikor egy nővel szemben áll egy férfi, aki minden dühét, erejét, hangját kiadja, az tényleg nagyon ijesztő tud lenni egy nő számára. És ha jól emlékszem, én akkor sírva is fakadtam, vagy csak később. Mindenesetre láttam, hogy ül a gyerek az autóban és sír.

 

– emlékezett vissza Vogel Evelin, aki akkor kételkedni kezdett, hogy folytassa-e a kapcsolatát Magyarral. „Ez volt az a pont, amikor elgondolkodtam, mi az, amit én áldozok fel, és miért áldozom fel. 

 

Elmesélte, hogy a választások előtt pár nappal párja azt mondta neki, szeretne vele maradni, de annyira azt se bánja, ha szakítanak, mert úgyis „bárkit megkaphat ebben az országban, ebben a pozícióban”. Ez a beszélgetés volt az utolsó csepp a pohárban, ami után Vogel Evelin eldöntötte, szakít Magyar Péterrel.

 

Brééking:

Magyar Péter válasza:

Ebben a helyzetben nem tehetek mást, mint hogy feljelentést teszek zsarolás bűntette miatt az illetékes hatóságnál

 

És hogy szerinte mi van a háttérben:

A Tisza Párt elnöke arról is írt, hogy a volt barátnője május óta zsarolja őt, valamint a pártját. „30 millió forintot akart fenyegetéssel kizsarolni tőlünk. Nemcsak tőlem, hanem a párt másik 5 kollégájától is követelte az említett összeget” – tette hozzá.

„Miután a zsarolását visszautasítottuk, felvette a kapcsolatot a Fidesz alelnökével, Kubatov Gáborral, és havi 5 millió forintos és egyéb juttatásokért cserébe elvállalta az Indexen megjelent hazug propagandainterjút” – hangsúlyozta.

Hú b+! Ez a kemény nem a gyémánt! Csaj morcos lett, mert Peti lapátra tette,,, Nekem jezd szimpatikus lenni Magyar. :D

Az egész fideszes mocskok közül egyedül ő állt ki Vargáért és Novákért a többi gerinctelen fülét farkát behúzva lapított…

Köszönöm Evelinnek, hogy megerősítette, amit hónapok óta írok erről a nárcisztikus félnótásról. 🤭 🍿

Ha jól számolom, ez a negyedik nő, amelyik arról számol be, hogy egy agresszív ember, aki mellett félelmet éreztek.

A politikus volt párja azzal indokolta, hogy miért kereste meg lapunkat, hogy felelősséget érez mindazokért, akiket ő beszélt rá arra, hogy álljanak be Magyar mögé.

Már, akit sikerült :D

trey @ gépház

LOL bazzeg, úgy tűnik a rogán-művek MP-n akarja kikésérletezni, h lehet az exnőket felhasználni, de rendre nem sikerül a kívánt cél elérni, mert ahogy volt felségével készült "interjú" ez is csak egy ócska hamisítvány, talán nem annyira nyilvánvalóan, mint az, de értően figyelve, teljesen egyértelmű, h ez mindenemű spontenaitást mellőző megrendezett dolog. 

> A politikus volt párja azzal indokolta, hogy miért kereste meg lapunkat, hogy felelősséget érez mindazokért, akiket ő beszélt rá arra, hogy álljanak be Magyar mögé.

LOL, és persze ezt baromságot be is nyalod! Gratula! 

Na most, csak h emlékeztessék mindenkit, Evelin akkor tűnt el a színről, amikor az anyjának a büntető ügyét elkezdték piszkálni, és arról cikkeztek. Majd ezek után Evelin bemegy ehhez a sajtóhoz, mit sem törődve az anyját lejárató cikekkel, állítólagos felelősségérzetétől hajtva, h elárulja a nagyérdeműnek, h MP nem olyan amilyennek látszik, hanem történetesen pont olyan mint amilyenek a propaganda kívánja láttatni! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

ezt magadtól találtad ki vagy a FB csoportba adták le, hogy kell védeni ??

MP egy köcsög volt mindig is - csak rosszabb lett, hogy a politikába egy időre pajzsra emelték..

 

Megírtam már, hogy valahonnét ismerem Evelin egyik család tagját - így nem a levegőbe beszélek.

Felét se mondta el Evelin, hogy milyen cirkuszok voltak.

:D

Mindenki hazudik! Rogán!

  1. A volt feleség, aki már akkor feljelentette, amikor még senki sem tudta ki ez a szerencsétlen.
  2. A rendőr, aki jelentést írta.
  3. A Tinder-barátnő.
  4. A szórakozóhelyen levő lányok.
  5. A videózó ember, akinek a telefonja a Dunában landolt.
  6. Az ex-barátnő.

Mindenki ugyanarról számol be. Mindegyik azt erősíti, amit én is látok. :D

Ahogy a sajtóval viselkedik. Legyen az jobbos vagy balos.

Ahogy a politikusokkal viselkedik. Legyen az kormánypárti vagy ellenzéki.

HAHAHA

Ember, nem nekem kell szemüveg, hanem neked :D

trey @ gépház

Megkezdődött a hatalmi harc Peti körül, Evelin és köre bejelentkezett:

...

a közösségünknek, a pártnak, ami ugyanúgy a te gyereked, mint az enyém is. Vannak dolgok, amiket azonban meg kell ismerniük az embereknek. Én ugyanis még mindig hiszek egy valódi változás lehetőségében, de attól félek pont a te személyiséged lesz ennek az akadálya. Péter! Értsd meg!

...

BehringerZ új Messiása: Evelin

Nem Rogán ez, hanem lófejet tettek az ágyába, megküldék a selyemzsinórt 🤣 Olvassatok a sorok között.

trey @ gépház

Ebben lehet igazság, de kivételes intelektussal van dogunk, képes lesz majd akkor, a megváltozott helyzethez alkalmazkodni remélhetően! Egyenlőre [és feltehetően még jó darabig] pont arra a lángra van szükség ami benne lobog. Kivételes ember de nehéz természetű - nem ritka párosítás! 

Most h lezártuk MP személyiségének boncolgatását, talán rátérhetünk A Család kormányának 130 pontos megszorító csomagjára! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

MP mondta h valameiylk sajtópernél a tanú a bíróságon bevallotta, h befolyásolták h hazudjon MP-re nézve terhelőt. De hát egyáltalán nem példa nélküli h mocskos fidesz milyen eszközöket használ, külön film is van már a fekete kampányokról VALÓTLANUL címmel. 
Szóval zsarolással, kényszerítéssel, előnnyel stb rá tudják venni akár a férfi tanúkat is a hazudozásra, egy nőt meg pláne. 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Nem zörög a haraszt, Jaku... 

Jo, jo, de azt azert meg mindig nem ertem, hogy ha MP peldaul valoban megverte volna Magyarorszag igazsagugyminiszteret, akkor hogy lehet meg mindig szabadlabon? En ha csak kozel mennek egy miniszterhez, es agresszivan neznek ra, mar harman terdelnenek a hatamon. Hogy van ez akkor?

Jahh, azért van ez a rengeteg családon belüli erőszak, mert a rendszer működik. Ebben egyetértek. Ha azonban igaz lenne mindez - feltetelezzuk - akkor miért nem a sitten nézegeti a tiszafa leveleit? 

Nos, igen. Azért, mert ez az egész szinjatek. A csávó nem vert meg senkit. A csávó a Fidesz embere. A legveszelyesebb Momentumot (!) kellett eltakaritania, ez sikerült is. A többi meg ment a levesbe. A partja meg szépen beult a Fidesz helyére a neppartba. És senkit nem lep meg, hogy lett a csávó 4 hónap alatt az egyedüli ellenzéki erő. Baszki még pénze sem volt a kampányra. :D

A partjabol meg Behringer sem tud egy embert sem felsorolni név szerint! (elég lesz tehát csak egy embernek kivonulnia belőle és eltűnt a teljes ellenzék (!!!)) 

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Az lenne a demokrácia igazi halála. Tovabbmegyek: ha van valami, ami miatt egy nepfelkeles is kitorhet, az egy ilyen esemény. És ott már nem fideszes meg magyaros lesz, hanem egy rakás kibaszott dühös ember.

Rohadtul ne legyen igazam... 

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Nos, igen. Azért, mert ez az egész szinjatek. A csávó nem vert meg senkit. A csávó a Fidesz embere. A legveszelyesebb Momentumot (!) kellett eltakaritania, ez sikerült is. A többi meg ment a levesbe. A partja meg szépen beult a Fidesz helyére a neppartba. És senkit nem lep meg, hogy lett a csávó 4 hónap alatt az egyedüli ellenzéki erő. Baszki még pénze sem volt a kampányra. :D;

Szerintem ez az okfejtés áll a legközelebb a valósághoz.

támogatók

Azért támogató és támogató között elég nagy különbségek vannak. KGBéla is átfedésben ugyanilyen pozíciót foglalt el. Gondolom vele kapcsolatban sincsenek fenntartásaid és az ugyanilyen USA vagy esetleg bármi egyéb külföldi pénzből finanszírozottakkal.

Neked úgy tűnik, hogy Párhuzamos befolyással bír a jelenlegi magyar miniszterelnökre vagy éppen, hogy próbál bárkit segíteni aki a helyére pályázik?

--

Az általad említett példa egyébként pont nem illik, hisz szegény pofára esett mikor direktben beleszólt volna a kormányzásba ('98 után)

a Tisza párt legfrissebb pénzügyi beszámolója itt elérhető:

https://magyartisza.hu/transzparencia

Aszerint 234 millió Ft bevételük volt. Ebből 142 millió Ft "egyéb támogatások magánszemélyektől". Ezt azért lehetett volna részletezni.

Jó példa erre a Fidesz beszámolója ( https://fidesz.hu/documents/Fidesz-Magyar-Polgari-Szovetseg-2023.-evi-penzugyi-kimutatasa.pdf )  , ahol az 500e Ft feletti támogatók név szerint fel vannak sorolva.

Mondjuk a Fideszében is van egy 200 millió Ft-os tétel "Egyéb bevétel" címén. Ezt se ártott volna részletezni.

Lakva ismerszik meg az ember. Otthon nincs őrség. Nem tudom, így történt - e, vagy sem, de a csávó viselkedese, amit úgy általában lenyom, nem arra utal, hogy azért mentek szét, mert a Rogan azt mondta. Amúgy akikkel dugott eddig, egyik sem volt róla túl jó véleménnyel. Nem hinném, hogy mindenki a Rogan embere lenne.

Minden zavaros. Ha az őszinte véleményem a fontos, akkor asszem egy gigantikus show részesei vagyunk, lásd fentebb. 

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Itt -  gondolom - arról lehet szó, h a Tisza képviselőinek szüksége van az EU-ban jártás személyek tanácsaira. Mivel ez egy új párt, ugyan van olyan képviselője aki korábban más minőségben Brüsszelben dolgozott az EUnak, illetve MPnek van tapasztalata, de ő ugye, mint pártelnök nem tud ott lenni mindig és fogni a tapasztalatlan képviselők kezét. Sztem van annyira bürokratikus meg hatalmas az EU, h önerőből egy kezdő képviselő nem boldogul ott. Valszínüleg a Néppárton belül Webertől kértek segítséget ehhez, és így lettek ezek az asszisztensek, és valószínüleg tényleg nagy hasznukra lehetnek. Más kérdés h közben szivárogtathatnak a Néppárt felé. 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Ma beszélt erről: minden pártnál, a Fidesznél is, úgy van h vannak hazai, meg nemzetközi asszisztensek, ez a bevett gyakorlat az EUban. 20-30 asszisztens közül van 4 nemzetközi asszisztensük. Még hozzá tenném, h emlékszem, h mondta az árvizí védekezés során együtt pakolta - hááát talán vácon történt - a zsákokat egy fiatal egyetemistával és beszélgettek közben és olyan jó benyomást tett rá, h  a végén meghívta őt asszisztensnek Brüsszelbe. 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Én másképp gondolkodom a dolgokról mint amit MP kévisel. De egyrészt a saját nézeteimen felülemelkedve azért támogatom MP-t, mert benne van meg a potenciál az Orbán és family levltására; másrészt tudom, h MP sem teljesen a saját meggyőződését képviseli a Tisza párton keresztül, hanem ő is a saját egyébként  jobboldali nézetein felül emelkedve egy centrista politizálást valósít meg, azon megfontolásból, h az országunknak most erre van szüksége. 
 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

az országunknak most erre van szüksége.

Semmiképp se tudom olyan sötéten látni a helyzetet, hogy azt gondolhatnám, épp egy ilyen MP-féle piperkőc strici emelné ki az országot a kedvezőtlen állapotából. Ha a sors különös fintoraként nem tűnik el a süllyesztőben a következő néhány hónap során, sőt, hatalomhoz jutna, kizártnak tartom, hogy jótékony hatása lenne a tevékenységének.

Sztem korrekt volt. Az ilyen kozmedia interjuk(vagy barmilyen manupulativ interju) lenyege, hogy a riporter ugy teszi fel a kerdest, hogy a kerdes elso mondataban/egyik feleben tol egy kamu allitast/provokaciot majd tesz fel egy kerdest hozza. Ahol a kerdes szinte lenyegtelen.

Ha nem cafolja a kamut akkor az a baj, de ha meg cafolja akkor ugye megkapja, hogy miert nem a kerdesre valaszol.

Ilyenkor roviden meg kell emliteni, hogy kamu az allitas es a fokuszt mashova helyezni a valaszkor es nem engedni, hogy visszaterelje a temat a butasagra.

Egy masik opcio, hogy a kerdes tagabb kontextusba kell helyezni, ahol bovebben is lehet cafolni es a kerdest megvalaszolni.

De ha gyorsan le akarja rendezni, akkor ra kell mutatni a kamura es kozolni, hogy mivel a kerdes hamis allitasra epit, igy nem lehet pontosan megvalaszolni.

O kombinalta azzal, hogy sajat propagandat tolt az idos hallgatoknak, de azon kivul amugy kb tankonyvi peldavalaszokkal kezdte mondatait, amit manipulativ kerdesekre kell adni.

Nem volt elegge felkeszulve a riporter. Gondolom o ahhoz szokott, hogy a kerdesek es a valaszok is elore meg vannak irva. Elnyomta a riportert, mint egy cigit :)

> Te mit válaszolnál egy ilyen kérdésre?

Wtf ilyen?

Nekem ezen nem kell gondolkodni, mert tőlem nem kérdeznék ezt ha én lennék miniszterelnők, akkor sem. Sikerül felfognod a különbséget? Nem a kérdés szorul minősítésre, nem annak az ilyensége a probléma, hanem az, h a Családfő országlása alatt annak családjának kezébe került az ország vagyona! Most már látod h milyen volumenű dolgokat voltál képes összetéveszteni?

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Ha az M1-re gondolsz, ott minden kérdést megvárt, mindre válaszolt, csak közben a műsorvezető próbálta félbeszakítani, meg kisiklatni a válaszát, és ő [a műsorvezető] kért tőle elnézést, h mindig félbeszkítja. Bárki megnézheti: Magyar Péter interjú - M1 - Ma reggel
Egyébként meg szépen kiosztotta őket - neki nem kell h a vezérlőből a fülére mondják a következő mondatot, mint a műsorvezetönek. Ő csípőből és egyedül elintézi az egész nyomorult bagázst legyenek akárhányan is háttérben akik mindig kitalálják a következő kérdést. 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Orbán Balázzsal is ez lenne? Vagy miért nem megy el?

Orbán Balázs ép ma fossta tele a médiét az évszázad hülyeségével. Szerintem valami szer hatása lehetett, vagy be volt baszva.

Pont 56-ból kiindulva mi valószínűleg nem csináltuk volna azt, amit Zelenszkij elnök csinált 2,5 évvel ezelőtt, mert felelőtlenség, mert látszik, hogy belevitte egy háborús védekezésbe az országát, ennyi ember halt meg, ennyi területet vesztett, mondom még egyszer, az ő joguk, szuverén döntésük, megtehették, de ha minket megkérdeztek volna, akkor mi nem tanácsoltuk volna, azért, mert 56-ban az lett, ami lett. Mert megtanultuk, hogy itt óvatosnak kell lenni, és óvatosan kell bánni a nagyon értékes magyar életekkel. Azokat nem lehet csak úgy odadobni mások elé.

Lefordítom neked: Egy orosz agresszió esetén Magyarország jelenlegi politikai vezetése nem védekezne...

Ebből az látszik OB teljesen alkalmatlan a poziciójára (politikai tanácsadó), mert képtelen volt felmérni, h ez a kérdés így felvetve alkalmatlan az egyetértésre, épp ellenkezőleg csak nem eldönthető vitákat tud szülni. Egészen elképesztő amit a Fidesz megenged magának már külpolitika terén: a Családfő nyilvános rendezvényen beszól a lengyeleknek, fikázza őket; továbbá kijelenti, h ő nagyon szeretné ha Trump nyerné a választás; most OB enged meg magának ilyen ostoba kritikát az ukránok felé. Mire jó ez? Hergelni ellenünk másokat?  

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Egy orosz agresszió esetén Magyarország jelenlegi politikai vezetése nem védekezne...

Mondod ezt egy HUP-on, ahol kiderült, hogy a fele már külföldre szökött, onnan osztja az észt, a másik fele meg kijelentette, hogy háború esetén megpattan, vagy levágja az ujját, hogy ne kelljen menni harcolni.

:D

trey @ gépház

ROTFL :D Azt se tudom mirol beszelsz! Meg csak magyar allampolgar sem vagyok :DD

Corvin kozi harcosok: https://imgur.com/a/rjTeEdl

Szoval en csak annyit tudok hozzafuzni, amit a fidesz is hozzafuzott, azaz Eljen trianon! Haboruzni pedig nem fog kelleni, onkent lemondanatok az orszagrol, tehat teged sem fognak behivni, ne aggodj :)

Ott te olyanokrol beszeltel akik kulfoldre szoktek :) Esetemben semmi szokes nem volt. Tehat hazudsz, ahogy szoktad. Ha azt mondtad volna, hogy akik nem magyar allampolgarok es kulfoldre koltoztek nagyon sok evvel ezelott, akkor tenyleg beletartoznek :)

 

De ne aggodj egy velemenyen vagyok veled es a tobbi fideszessel ebben, engem meggyozott Orban Balazs, eljen Trianon, hajra fidesz! Csak igy tovabb!

🍿

Névtelen bohócként azt hazudozol itt, amit akarsz. Nekem csak migránsok vagytok, csak nem éppen befele, hanem kifele. Egy a közös bennetek: nektek, kibiceknek kuss van.

Arra figyelj, hogy a háborúpárti új gazdáid nehogy beleeszkaláljanak téged is a kedvenc háborújúkba, mert mehetsz idegen hazádat szolgálni. Illúzióid ne legyenek, az első sorban a gyüttmentek/auslander-ek (te :) mennek majd a fronton.

Ez van, akinek se itt, se ott nincs rendes hazája :D

trey @ gépház

ROTFL :D

A hazugsagot te toltad, te fajkanko! Nekem nincs gazdam, hiaba projektalod masra az eleted es valtasz mindig mas temara meg szemelyeskedesen belul is, ha epp egyik hazugsag nem jon be.

Raadasul akinek nincs gazdaja az ott lakik, ahol neki vagy epp a csaladjanak jobb :) Ezt tudom nehez feldolgozni, mert te nyiltan politikai kutyaban csuszol maszol, a limitalt kepessegeid miatt pedig roghoz vagy kotve, igy orokre kutyaban is maradsz :)

 

De visszakanyarodok a fo szalhoz, miutan teged a hup userek szemelye jobban erdekelt itt valamiert, mint a fidesz fo uzenete. Szoval abban meggyozott Orban Balazs es egyet tudok erteni mar a fidesszel es veled, azaz eljen trianon! :D

Vigyázz, Magyar Péter haverod szerint amit itt előadtál, az hazaárulással ér fel! Értelmezhető is lenne rád, ha lenne hazád.

Végre valamiben egyetértünk Petikével :D Mondjuk, ennek megállapításához nem kellett Petike, elég a kommentjeid olvasni.

Raadasul akinek nincs gazdaja az ott lakik, ahol neki vagy epp a csaladjanak jobb :)

Elírtad, nem gazdája, hanem hazája! Hasonló a csengése, de mennyire más a jelentése :D :D

trey @ gépház

Illúzióid ne legyenek, az első sorban a gyüttmentek/auslander-ek (te :) mennek majd a fronton.

Persze, az ilyen haditervek (t.i. nulla elkotelezettseggel, de maximalis egyeni vesztenivaloval rendelkezo emberek frontra kuldese) legendasan jol szokott elsulni. Sun Tzu tanulhatna a huptol.

Gyorsan osszemostal ket dolgot szokas szerint, az egyik esetben csak megszabadulnak azoktol, akiket problemasnak velnek, a masik esetben pedig torvenytisztelo, jellemzoen gazdasagilag aktiv lakosok vannak, akik viszont leszarjak a fegyveres konfliktust, mert nem az o orszagukrol van szo. Elso adando alkalommal dobbantanak, ha elkezded besorozni oket, cserebe onnantol ugye adobevetel meg gazdasagi aktivitas sincs.

Egyebkent az sem igaz, hogy a bortonbol csak ugy kiviszik oket a fontra, altalaban jar erte valami konnyites a buntetesben, esetleg akar kegyelem. Nem lehet honvedelmet alapozni olyan emberekre, aki kenyszerbol vannak csak ott.

+ latom beszerkesztettel egy harmadik dolgot is, akik mar allampolgarok is az uj orszagukban

jellemzoen gazdasagilag aktiv lakosok vannak, akik viszont leszarjak a fegyveres konfliktust, mert nem az o orszagukrol van szo.

+1

En spec barhol kezdek uj eletet, ahol jobbak a korulmenyek vagy nincs haboru. Senkiert nem fogok kuzdeni, max magamert. Mi elonyom szarmazna abbol, ha az aktualis politikai elit fennmaradasaert meghalnek? Semmi. :D

Ez mar csak ilyen. Ismerjuk egymast. En onzo vagyok, de legalabb szabad es ezt fel is vallalom. Te meg a kutyapozod vallalod fel. Tok jol megferunk igy egymas mellett. :)

De amugy kezd szimpi lenne a fidesz igy, hogy jott egy tokos ember a partbol es felvallalta vegre, hogy nekik sem fontos egy orszag sem, csak az egyen, meg azt, hogy buszke trianonra is es o is igy intezte volna! :)

Ha jol hallottam uj zaszlaja is lesz Magyarorszagnak, ami alatt egyesulhetnek az allampolgarok. Ez is orvendetes.

Csak igy tovabb!! :D:D

🍿

A közös pont: a állam szempontjából a feláldozhatók.

akik viszont leszarjak a fegyveres konfliktust, mert nem az o orszagukrol van szo. Elso adando alkalommal dobbantanak, ha elkezded besorozni oket, cserebe onnantol ugye adobevetel meg gazdasagi aktivitas sincs.

Ezeknek nincs országuk.

Egyebkent az sem igaz, hogy a bortonbol csak ugy kiviszik oket a fontra, altalaban jar erte valami konnyites a buntetesben, esetleg akar kegyelem. Nem lehet honvedelmet alapozni olyan emberekre, aki kenyszerbol vannak csak ott.

Jaja, sokra mennek vele. Általában dezertálnak, szimplán gyilkolnak (nem azt akit kéne), vagy csak ágyútöltelékként végzik. Annak is szánják őket.

trey @ gépház

Trianonon érdemes volna gondolkodni is, a mai napig a politika meghatározó kérdése kellene, hogy legyen. Elsősorban az a kérdés, hogy hogyan kerüljük el a megismétlődését. Trianon fő oka az volt, hogy nem volt elég magyar ember és emiatt nem volt elég erős az érdekérvényesítő képességünk.
Annak az oka pedig, hogy nem volt elég magyar, talán éppen az volt, hogy szembeszálltunk a törökökkel a kereszténység védelmében és emiatt évszázadokig háborús frontvonal volt Magyarország közepe. Érdemes a mai fejünkkel elgondolkodni azon, hogy ésszerű volt-e a kereszténységet védeni annyi véráldozattal. Vajon lett volna-e lehetőségünk valamilyen módon inkább kimaradni a háborúból? Az Erdélyi Fejedelemségben érdekes módon túlélték a székelyek a viharos időszakot, míg az Alföld elnéptelenedett.
Nyilván a másik ok a generációkon át tartó nagyon gyenge születésszám a magyar népességben.
Érdemes a mai korra vetíteni Trianon tanulságait.

Ugye ez a Kossuthon az M1-es szereplése után volt 10 perc különséggel. Ott már felhúzták picit, ráadásul én nem tudom ki ez ariporter, de ez egy kibaszott smasszer: itt én érkedezek; ez nem az hely ahol ön kérdez...
Namost, az nem úgy van, h egy ilyen kretén szava figyelembe van véve. Itt arról van szó, h a legnagyobb ellenzéki párt vezetője beszél a választókhoz, azon a caatornán ami közpénzből van fenntartva. Nem a riporter által feltett kérdések a fontosak, hanem MP, mint pártvezető mondandója. A riporter maximum kelléként funkcionál ebben a folyamatban, de MPnek nincs szüksége erre a kellékre. Nem arról van szó, h ne lehetne neki kellemetlen kérdéseket fetenni. Lehet.  Nem bujik ki válasz alol. Bele szokott állni a kellemetlen kérdésekbe is.  Viszont érthető h nem volt nőjéről akar beszélni, mégiscsak ellenzék vezetője. Menjen a faszba aki a nőügyeit firtatja! Amit ez a riporter megenged magának, én azonnal kibasznám a rádióból! De propagandának pontosan ilyen tetü alakokra van szüksége. Szal mi a nve a riportenek? Szeretném megjegyezni!  

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Nincs helye idétlen szellemeskedésnek! Ez nem egy kvíz műsor, hanem országunk hanyatlasának tanuságtétele. Erre propagandára kb annyit költenek, mint a teljes egészségügy költségvetés fele. Vérlázító! Azt kellett volna válaszolnia a riporter nagyokos ...és milyen költségvetésből kívánja ezt fedezni kérdésére, hogy pl. részben az ön fizetése terhére! Csak érezze magát megszólítva a rohadék! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Fidesz médiában:

Aki előállítja a kérdéseket: Tóni

Aki alákérdez: riporter

Aki válaszol: beszélőfej

 

Független közmédiában:

A riportalany függetlenül elmondhatja véleményét bármiről

 

Peti melyik volt?

Nem hinném, hogy olyan kontexusban lennétek, hogy Petizhetnéd. Másrészt ez itt a két fenti rendszer házasítása volt. Mindenki hozta a saját értékrendjét. A közmédia riportere a bulvárt, míg Magyar Péter a közérdeklődést foglalkoztató kérdésekben szólalt meg.

Az egy érdekes kérdés, hogy egyesek akik ‘leszarom a politikát’ cimkét raknak véleményük mögé, miért köpködik messiás petit ekkora lendülettel? A házmester sorra nyitja a “Peti viselt dolgai” témákat, a többi a falkából meg kórusban csahol neki…

Szóval miért is?

Jajj, Kálmán! Nem azért nyílt "új" téma, mert a Peti ennyire érdekes, hanem mert az eredetit teleszemeteltétek 1000 kommenttel, a kiadó irányelve pedig az, hogy 1000 után újat kell nyitnom. 🫢

Szemeteljetek kevesebbet, kevesebb lesz az "új" téma!

trey @ gépház

> MP féle "megújulás" jegyében

Jól van észkombájn! Minimál szinten érteni kéne miről van szó!  Ráadásul a gyengébbek kedvéért még le is van írva, igen, abban amire hivatkozol. Tisza Szigetet bárki alakíthat, kb ahogy bárki kimehet az utcára is. 
A Tisza Pártnak rendkivüli kihívást jelent, h megnyissa ~10.000 jelentkező elött párttagság lehetőségét. Nem ereszthetnek rá a pártra egyszerre ekkora tömeget. Igen, vannak szándékoltan elhelyzett ügynökök fideszes, egyéb megbízással. A szervezet építése folyamatban van, Radnai Márk alelnök a felelőse.

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

KGBéla nem volt pénztárnok, ellenben a Jobbik EU parlamenti képviselője volt.  Radnai Márk papája szintén nem volt pénztárnok. A Jobbik pénztárnoka Szabó Gábor volt legjobb tudomásom szerint. Na most az nem úgy van, h te idefújod a taknyodat én meg megtörlöm utána az orrod! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Az baj a hozzád hasonló kreténekkel, h képtelenk rá, h ne kreténként szemléljék a világot. Egyfelöl azt hiszik, h mindenki olyan kretén mint ők, és így kreténség tulkép a normál állapot, és mint ilyen újnormál, már nem is minősíthető kreténnek. Másfelöl viszont hiába mutatnak nekik tükröt, abban saját kreténségüket meglátni nem képesek. 

A Chemolimpexnél több mint 10.000 ember dolgozott. 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Mert szted az a civilizált társalgás h turhádad idefújod nagybüszkén: Chemolimpex  -  és ettől várod h nagy ámulatba essenek a többiek, h naháááát baszki ez tudja a varázsszót! Nem is kell már többet irnia! Sőt mit számit h az imént még gizikét a gözekével keverte, azt sem tudja eszik-e v. isszak, de, de, de a varázsszót tudja: Chemolimpex! Barom!

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Szerkesztve: 2024. 09. 27., p – 20:31

Szétröhögöm az agyam. Tóni összehozta a Vogel interjút, gondolom sokba került. Aztán Orbán megint leradírozza a témát… Ma már senki sem beszél Vogel luvnyáról! Pedig trey beszerezte a a többheti popcornt. :D

Szerkesztve: 2024. 09. 27., p – 21:18

Wello új száma:

Peti, Peti 

   ne legyél geci !

Elfog a jeges iszony,

    hátba egy szigony,

Mikor olyan a viszony,

   hogy a nőd a spion.

 

Tegnap a luvnya még veled szexel

ma meg randizik az indexszel

 ott ezerrel téged flexel,

mint aki összejött egy T-rexszel.

 

Nem lehetsz valami nagy stratéga

        ha a szeretőd volt a tégla.

Azt hitted, hogy csini és ari,

    de közben egy matahari.

 

Ha a maca sértett

nem tudja, mit miért tett.

Mogoldotta okosba:

poloskának poloska!

én viccesnek találom -- látszik, hogy van benne munka - szórakozat - jobban, mint amit itt egyesek előadnak.

Persze nem kell komolyan venni - úgy, ahogy BZ csinálja vagy jaku elvártárs.

Nem a Ludas Matyi újságból kell tájékozdni.

Szerintem nem cél a mocskolódás - görbe tükör..

Ők is bukott államfők, akik pedofiloknak osztogattak elnöki kegyelmet? Lézerjanó is nagyon szeretné tudni, amit te nem, hogy miért kapott kegyelmet Kónya Endre?

 

Én meg azt szeretném tudni, hogy hova dugtátok el Bese Gerit? Él még? 🤣🤣🤣