Van mostanság bármi jó, epizodikus sorozat?

Fórumok

Lehetőleg sci-fi. Semmi nagyobb, epizódokon/évadokon átívelő nagy misztérium, terv, kifejlet, csak egy epizód = egy történet = egy végkifejlet.

Olyan Star Trek TOS, A-Team, McGyver, Knight Rider, Magnum, Xena, Hercules stb. formátum...?

Hozzászólások

The rookie-t nézzük most esti agyzsibabsztónak megfelel. Amolyan 2000-es évek vasárnap délutáni műsorsáv feelingje van.

Aláírás _Franko_ miatt törölve.
neut @

A-Team, McGyver sci-fi? :)

amugy ha mar tenyleg scifi: kormanyinfo, valasztasi musorok...

Szerkesztve: 2024. 06. 04., k – 11:56

Kapcsolódóan: olyan jó sorozatot tudtok, ahol a részek nem hosszabbak, mint 30 perc? Barátnőm szeret ilyeneket nézni és néha néznék vele, de ezek az 1+ órás részek nekem túl hosszúak :D

Dark Matter nem tűnik rossznak, én a The Boys-t is valahol sci-finek nevezném, For All Mankind egy érdekes sorozat egy párhuzamos univerzumban az Amcsi vs CCCP űrfegyverkezési verseny máshogy alakult mint igazából (nekem azért tetszett nagyon az első 3 évad mert nem egy eltúlzott sci-fi hanem közelebb áll a realitásokhoz). Három test probléma...... mondjuk ezek mind olyanok hogy a részek között összefüggő történet szál van, szoval nem egy részes történetek mint a Black Mirror (szerintem ezt a szintet amit a Black Mirror-ban kapttunk nem éri el egyik sem).

Szerkesztve: 2024. 06. 04., k – 16:02

-x-

Monk a flúgos nyomozó

Annak idején kimaradt, nekem nagyon tetszik, egy rész egy történet.

Van egy fő szál ami időnként előkerül, de ott is egy történet egy rész, gondolom, majd az utolsó évad utolsó részében lesz megoldva.