[pol] Ellenkonzultació

Hozzászólások

"Nem fogjuk hagyni, hogy újabb hazugság kampánnyal árasszák el az országot, ezúttal nem lesznek olyan hazug plakátok, hogy “a magyar emberek 97%-a döntött”."

1) hazugságkampány egybeírandó (több más ilyen hiba mellet. pont a bölcsészeknek még írni sem sikerül?)
2) mi az, hogy nem hagyjátok? Mit tesztek ellene?

Teljesen mindegy, hogy ezer, százezer, félmillió lap érkezik vissza. Egy teljesen kamu, ellenőrizhetetlen számot fognak harsogni a tévék-rádiók-újságok. Innentől egyféleképp lehet a plakátok ellen tenni: azonnal az összeset letépni, lefújni, megsemmisíteni. Erre készülnek? Mert akkor jó cél, támogatható, ellenőrizhető. 

És megnézném mit tenne a rendőrség, ha hirtelen országos szinten tízezernyi óriásplakát lenne lefújva... (???)

" Innentől egyféleképp lehet a plakátok ellen tenni: azonnal az összeset letépni, lefújni, megsemmisíteni."

Hülye vagy? Ahhoz fel kéne állni a székből. Meg szükség lenne hiteles, motiváló, követhető vezetőre, meg bátor, tettre kész párttagságra. Annó a Budaörsi úton, hónapokon keresztül egy holdkóros Jobbikos többet tett, mint amennyi az egész baloldali párttagság.

"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

Nem. Adott ember vagy emberek becsípődése a vesztes mentalitás jele. Minden az életben egy sakkjáték. A gyerek óvodába vitelétől kezdve a bevásárláson át egészen a start-upod tőkéjének a megszerzéséig. Ahhoz, hogy ezen a sakktáblán sikeresen mozogj az egészet át kell látnod, kompromisszumokat kell találnod vagy épp a többi bábút egymás ellen fordítani. Ha csak egy bábúra koncentrálsz szemed elől veszíted a teljes táblát. Ha nincs az ember nyerő passzban hajlamos egy ellenfelet minden roszs forrásaként kipécézni magának. Emiatt még a saját balfaszságát is a másik tevékenysége számlájára írja, ami egy önerősítő folyamatot eredményez. És innentől nincs felállás, mert amíg el nem engedi azt, hogy egy ellenfél ellen küzdjön csak vesztes maradhat

.
A magyar ellenzéki politikai elit legnagyobb rákfenéje, hogy csak megrekedtek egy rendszerben és nem tudnak, nem akarnak kitörni belőle. Belemerevedtek az "Orbán geci, Orbán geci" mantrázásába, de nem veszik észre, hogy a teljes politikai struktúrájuk a teljes párttagságukkal együtt alkalmatlanná teszi őket arra, hogy kitörjenek ebből a szerepből.
Annó, a Jobbik és utána a Mi hazánk is azért tudott sikeres lenni, mert alulról építette fel magát. Nem jobbra-balra igazoló politikusok gittegyletéből áll a tagság 90%-a. Meg tudták szólítani a fiatalokat, a vidékieket és ha más nem látszatsegítséget nyújtottak.

"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

A siker és sikeresség egy erõsen szubjektív fogalom. Ebbõl adódóan egy külsō szemlélō àltal sikertelen személy próbàlkozàsai is okozhatnak sikerélményt az adott személynek. És ez itt a kulcs, mert ha a sikertelen próbàlkozàst vesztésként és nem tanulàsi folyamatként éli meg az ember, és nem tesz kísérletet a kudarc okainak feltàràsàra, akkor soha nem lesz képes olyan stratégiàt kialakítani, amivel a céljait elérheti.

Az ellenzék esetében, pont ez a probléma, nem képesek tanulni.

"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

[POL] előtagot használd légyszíves.

Biztos ez is vmi fideszes dolog. Begyujtik az ures kerdoiveket, majd a kenyuk-kedvuk szerint kitoltve leadjak, hogy meglegyen a 97% :)

Má' megint a zÓbánt másolják.

Nem ciki ez nektek?

Ez mi, hogy a konzultációs íveket üresen gyűjtik? Komolyan retardált az ellenzék. Például átírhatnák a kérdéseket úgy, hogy ne csak megalkuvó válaszokat lehessen adni rá! Például:

1. Brüsszel el akarja törölni a rezsitámogatást. Egyetért-e azzal, hogy a kurva anyját Brüsszelnek?

2. Brüsszel el akarja törölni a kamatstopot. Egyetért-e azzal, hogy a kurva anyját Brüsszelnek?

3. Brüsszel meg akarja szüntetni a magyarországi extraprofitadót. Egyetért-e azzal, hogy a kurva anyját Brüsszelnek?

4. Brüsszel Magyarországon is migránsgettókat akar létrehozni. Most már tényleg a kurva anyjukat, remélem egyetért mindenki!

 

+1 Egyetért-e azzal, hogy itt volna az ideje kilépni az öngyilkos politikát folytató EU-ból és hasonszőrű szervezetekből és helyettük egyszerű szabadkereskedelmi megegyezésekre kell törekedni - lehetőleg mindkét oldallal - politikai szövetség helyett?

>oltastagado.

Nem tagadom a létezésüket :-) Csak azt állítom, hogy a jelentős részüknek nem felel meg a tudományosság kritériumának a szükségességüknek, a biztonságosságuknak és a hatékonyságuknak a bizonyítása.

Az EU-ra visszatérve: az EU "nemzetállamainak" a vezetésének a többsége a Kalergi tervet hajtja végre. Az EU maga is ezt hajtja végre. Egyáltalán nem értem, hogy mi hasznunk van _hosszú távon_ ebből a szövetségből. Értem én, hogy a többség csak a rövid távú érdekeit nézi, és megvehető 30 ezüsttallérral. De magyarázza el nekem valaki, hogy miért jó nekünk, ha végrehajtják rajtunk is a Kalergi tervet! Vagy hogy a nem fehérek bevándorlásának erőltetése mitől nem a Kalergi terv végrehajtása? Szóval, hogy mit értek félre?

Nem Orbánt védem, ő is egy köpönyegforgató ellenséges ügynök véleményem szerint - még akkor is ha ő maga sem tud róla. És tényleg kár a rezsicsökkentést belekeverni, mert az megint egy kicsinyes kérdés a jelenre. De a bevándorlás kérdésében teljesen jogos, hogy ellen kell állni ezeknek a külföldről irányított ellenséges szervezeteknek.

Idéztél egy mondatot tőlem, amiben nem is volt kérdés, hanem állítás volt. Erre írtad, hogy a választ a linkelt könyv adja meg. Kérdezem, hogy hogyan, ha érdemesnek tartom elolvasom, de ahhoz valami ajánlás kell. Most meg a részfaszú baglyokkal jössz. Én a világos beszédet szeretem, ez pedig nem az.

Wikipédiáról: "A mű az összeesküvés-elméletek népszerűségével foglalkozik az idők folyamán" - Tehát ha jól értem arra utalsz, hogy a Kalergi terv nem egy összeesküvés, hanem csak egy összeesküvés-elmélet. Annak ellenére, hogy a szemünk előtt valósul meg, nem létezik.

Miért nem mondod azt, hogy a bevándorlás nem létezik? Vagy hogy létezik, de csak véletlen az egybeesés a Kalergi tervvel? Vagy hogy véletlen az egybeesés, és aki ellenzi a bevándorlást az hülye? Szerintem azért nem mondod, mert te is érzed, hogy nevetséges volna ezeket mondani. Utalgatni arra, hogy "összeesküvés-elmélet" - pláne komoly irodalmi hivatkozással vastag könyvre, amit csak művelt emberek olvasnak - az ajánlott retorikai fogás, ha normál vitában védhetetlen az álláspont.

Ha még mindig nem találkoztál vele, akkor itt van egy rövid leírás: https://www.magyaridok.hu/velemeny/a-kalergi-terv-es-a-globalis-elit-33…

Még rövidebben idézetek a linkelt cikkből:

"Az 1922-ben megjelent Páneurópa – egy indítvány, illetve az 1923-ban publikált Páneurópa című műveiben világosan kifejtette, hogy egy egyesült európai államot kell létrehozni, amely szupranacionális, azaz nemzetek feletti lesz."

"Vagyis a nemzeti érzés káros, elvetendő"

"új világrendnek, amelyben a népek egyesülnek és feloldódnak."

És a kulcskérdés: "Különös hangsúlyt helyez arra, hogy a jövő Európáját nem az őshonos népek birtokolják majd, hanem egy kevert fajú, „fajta alatti” embertípus, amely a különböző rasszok kényszerített keveredésének az eredménye. Ennek érdekében Európa né­peit színes népekkel – ázsiaiakkal, afrikaiakkal – kell keresztezni, hogy létrejöjjön egy identitás, etnikai hovatartozás nélküli, gyökértelen sokaság, amelyet a jövőbeli hatalmi elit könnyűszerrel tud uralni."

A kérdések tehát: Valóban a Kalergi terv valósul meg jelenleg az EU-ban (és az USA-ban is, de most nem az a téma)? Annak ellenére, hogy nagyjából az összes EU politikus minden lényeges döntésben a Kalergi-terv javára dönt, lehetséges-e hogy ez nem szándékos? Lehetséges, hogy nincs összeesküvés, csak elmélet? Függetlenül attól, hogy van-e összeesküvés, ésszerű-e ellenállni a Kalergi-tervnek, vagy pedig szeretnénk, hogy beteljesüljön a terv?

Körülbelül ilyesmire számítottam. Nem fogod elhinni, de a hagyományos észjárással nézve ennek majdnem annyi értelme van, mint annak, hogy a Föld azért lapos, hogy a Chemtrailnek könnyebb dolga legyen.

PS: viszont Illig elmélete a naptárhamisításról még sokkal jobb, azt én is melegen ajánlom.

Mellébeszélés van, válaszok nincsenek. Támogatod a bevándorlást, vagy nem? Van határozott álláspontod, amit vállalsz is, vagy csak beszólogatsz a "magas lóról"?

PS: a 300 éves naptárhiba elméletet ismertem már, ennél még van egy jobb is, hogy nem csak egyszer 300 évet, hanem kétszer 300 évet szúrtak be. Nem összeesküvés, hanem egyszerű hiba: abból adódik, hogy többféle időszámítás volt, és utólag eltérő skálákat raktak egymás mellé. A bizonyíték pedig tárgyi emlékekre épül. Nagyon érdekes, szerintem is érdemes tanulmányozni. A kérdésben nem jutottam konkluzív döntésre magamban, de szerencsére nem annyira húsbavágó kérdés ma, hogy mindenképpen el kelljen dönteni mit tartunk igaznak. Ebben _nagyon_ különbözik a bevándorlás kérdésétől, ami ma történik és nagyon fontos.

Már megint a Karácsony?

trey @ gépház

Ez valami fideszes psy-op? Ha muszaj lenne visszakuldeni, akkor jo esellyel ugyanez az egymillio ember ikszelne rajta neha nemmel, magyarul minden nekik adott szavazolap noveli a kormanyparti valaszolok aranyat. Ugyes.