Microsoft Noemi (hungarian) TTS - offline verzió elérhető-e?

Fórumok

Van-e olyan elérhető (megvehető) verziója a Noemi magyar "változatának", amit lehet teljesen offline használni? Tehát, hogy nem kell hozzá se Azure, se másféle felhős cucc; az ember megveszi, telepíti, használja, net nélkül. Aki tud valamit, ne tartsa magában.

Hozzászólások

Hali!

 

Ilyen nem létezik sajnos, ez cloud-only. Igény pedig lenne rá. A narrator bővült a legújabb Win 11 frissítéssel természetes emberi hangokkal néhány populáris nyelven, talán ez egy folyamat és idővel lesz offline megoldás a Noemi ill. a Tamas voice-okra.

TheAdam

Makkon nekem most Tünde van, internet nélkül is megy. Nem tudom hogy ki lehet-e valahogy hámozni az os-ből.

Jelenleg a menő kis cégek üzleti modellje arra épül, hogy elég vonzóak legyenek, hogy egy nagy cég felvásárolja. Ha nem az MS, akkor más. Ha ez véges idő alatt nem jön össze, a kockázati befektető elzárja a pénzcsapot és megy az egész a lecsóba.

Persze tisztelet a kivételnek, aki saját tőkéből lábra áll és növekedni tud gyorsabban, mint ahogy a tőkeerős konkurencia legyorsulja mihelyst pénzszagot érez a témában

A menő kis cégeket felvásárolhatja ezután is bárki akinek nagyobb a f*sza. Csak az versenyhatósági döntés alapján nem lehet a mikroszoft. Vagy más $1 Trillion company. Aminek ekkora méretnél megszabják melyik területekre merészkedhet be. Ezáltal elkerülve, h. Omnicorp legyen 50-100 év múlva az egyetlen Cég, akihez mehetsz dolgozni, vagy az egyetlen cég akiktől majd veheted az akármit is.

Governments were worried about Microsoft having too much power so intervened

Authorities in the UK and US wanted to make sure Microsoft wouldn’t make it more expensive, harder or even impossible to play some games on consoles from other companies. However, a judge in America rejected an attempt to stop the deal. The UK’s competition regulator originally blocked the merger, but after Microsoft made some tweaks, it looks likely to allow it. The EU and China said ok to the deal.

https://www.bbc.com/news/newsbeat-63920033

Microsoft makes new bid to unblock Call of Duty deal - Augusztus 22

https://www.bbc.com/news/business-66578883

Microsoft's new Call of Duty deal set for UK approval - Szeptember 22

https://www.bbc.com/news/business-66875075