[POL] Németek.... ahhh

https://youtu.be/RlUmVp5DVUI?si=EJE10oJ24DHyrkTP

Eközben Orbán elszigetelődik! Magyarország kilép az EU-ból. Ukrajna megnyeri a háborút. Az ÁKK nem váltja vissza az állampapírt! Gyurcsány megnyeri az előrehozott választásokat!

Merj te is hülyeséget álmodni! :)

Hozzászólások

Ausztria -> Nemetorszag eddig is volt. Nem is tudtam Cseh es Lengyel reszen eddig nem volt semmi.

Nem Nemetorszagban es nem is ismerem Nemetorszag helyzetet. De ettol meg nem gondolom, hogy barmilyen jogallam lebontasa tortenne. Egyreszt azert mert azt mar megtudtuk a magyar kormanytol, hogy Nemetorszag nem letezik. Ha megis letezne es eppen lebontanak, akkor pedig plakatokon hirdetnek Magyarorszagon, hogy Nemetorszagban milyen rossz.

Mert elhiszi, amiket ott olvas/nez. Onallo velemenyalkotas nem szukseges, ha vannak velemenyvezerek.
Itt pedig -kulfoldi tamogatassal- megmondjak neki, miert hulye mindenki mas, o pedig mitol lesz hihetetlenul felvilagosult. Ettol o felsobbrendu lesz, csakugy, mint a hasonszoruek. 

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Abba a tereles utcaba direkt nem hajtottam be. Megfeleloen valaszoltam is ra. A szemelyem nem valtoztat se a magyar se a nemet helyzeten. Szoval szerintem se kanyarodjunk el az eredeti tematol.

A szemelyes reszhez nekem boven eleg, hogy bolcsnek tartasz. Tenyleg koszonom. Ez toled megtiszteltetes, mert a birkak csak a pasztorukat tekintik bolcsnek. Ez azt jelenti vezetodnek tekintesz engem is.  Tenyleg koszonom. Megsporoltal nekem egy zsak krumplit, amit adnom kellett volna, hogy ezt mondd.

A szemelyeskedes, mint valasz, eleg sokat elmond rolad.
Ha egy ilyen utan bolcsnek tartalanalak, akkor valoban birka lennek.
Igy viszont csak konstatalom, hogy az ilyen szerencsetleneket azzal lehet felbaszni, hogy betereled oket a kovetkezo 2/3 cimkeju faszerdobe. A szemelyeskedes -es az eltero velemenyek figyelmen kivul hagyasa ilyen szintu arroganciaval- ugyanis ebbe az iranyba vezet. :)
 

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

A szemelyemrol mondtal csak velemenyt. A comment, amire valaszt vartal is a szemelyemrol szolt. Orulok, hogy eszrevetted, nem vagy te teljesen elveszett gyerek. Jar a keksz :)

Persze a bugyborekolas kozben elrejtetted benne azt, hogy bolcsnek tartasz. Ebbol nehezen hatralsz mar ki.

Ezt tenyleg koszonom. Megtisztelo.

A velemenyed krumplis reszevel pedig rossz ajton kopogtatsz. Keress valakit, aki Magyarorszagon el es hazalj nala :)

Fogalmam sincs, miert en szemelyem lett a tema. Gondolom a bugyutasag mellett nehezebb ervelni, mint masra mutogatni, hogy "bezzeg o olvas mindenfele ujsagot, nem csak magyarnemzetet" :)

Nem ugy tunt, hogy poennak szantad a threadet es megis gyorsan atfordult ezzel a commenteddel mutogatasba es erolkodesbe. Szerintem vedd tovabbra is poenra, aztan lepj tovabb.

Szep...:( A szir agysebesszek meg hoppon maradnak, pedig hozzak a csaladjukat is. Kivaloan kepzett, a beilleszkedesre maximalisan nyitott emberek, akik csak a szomszedos allamba menekulnek, hat nem tehetnek rola, hogy az Nemetorszag! Ok azok, akik a magyarokkal ellentetben nem agresszivak, mindannyian dolgozni akarnak es hasznos tagjai a jogallami europai alomnak. Erre tessek :(
Szerintem mindenkepp Magyarorszagon kellene oket letelepíteni, fel vagyok haborodva azon, hogy ez meg senkinek nem jutott eszebe es nem mentek tuntetni emiatt!!!4!

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Azert mennek oda, mert Orban meg Putyin odaig kergeti oket, szemelyesen. Ha ezt nem latod, akkor putyinpincsi viktátorfelszopo vagy! Te csak kotozkodni tudsz, Marci hiteles mediaszemelyiseg, varom a pillanatot, amikor megtehetjuk majd az MTVA vezetojenek; a TASZ -t pedig szerintem az alkotmanybirosag fole kellene rendelni!

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Gulyas egy politikai influenszer. Massal nem foglalkozik, ebben viszont valoban nagyon jo. Az, hogy hatalma / szerepe nincs, szimpla tevedes. Tobb hatalma van -pusztan azaltal, hogy tomegeket tud megszolitani-, mint a teljes parlamenti ellenzeknek es a fel baloldali sajtonak _egyutt_.

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)