Tablettel áll elő a OnePlus

Címkék

Február 7-én ...

Hozzászólások

most szolok, hogy a twitterben megint elb*sztak a linket :) akit erdekel a cucc, a masik linken probalkozzon

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Szerkesztve: 2023. 01. 28., szo – 19:52

tudom, neked trey #worksforme, de én ettől a cégtől se vennék semmit, és miért is?

az oldalukat "átkapcsolva" Magyarország-ra, az Audio-t sikerült lefordítaniuk Hang-ra, a Community-t meg közösség-re, a Terms of Sales-t Eladások Feltételei-re, a többi menüpont maradt ami... az utóbbiban a Hang megváltozik Audió-ra, a közösség meg "vissza" Community-re, és pld. ezt olvashatjuk: "2.3 Elutasíthatjuk a rendelését, amennyiben: (B) a Terméket már gyártjuk;

most akkor olyan terméket nem tudok megrendelni, amit már gyártanak? (költői kérdés, mert látom: "(ii) the Product is no longer being produced;")

ha ilyen "katasztrofális" az oldaluk, akkor a termékeik/szolgáltatásaik milyenek lehetnek? 

ilyenkor érti meg az ember az apple huszárokat...

szerkesztés: nem csak azzal van a "problémám" (tudom az enyém, de nem lesznek álmatlan éjszakáim emiatt), hogy nem képesek normális fordítást végezni, hanem az olyan következetlenségekkel, hogy az egyik menüpontot magyarul kisbetűvel írják, a többit meg naggyal, ez nem bántja a szemüket?
az Audió-nál csak arra szerettem volna rámutatni a kiemeléssel, hogy akkor ez most nem az angol kifejezésre változik "vissza", hanem jön a korábbi Hang helyett egy újabb magyar szó...

Sajnos komoly cégek, (pl. Bosch, Samsung) is leszarják a fordítás minőségét. Egy nagyon komoly félreértés miatt, a Bosch KTS-ünk is német nyelven fut régóta. Ha nem google-el van fordítva, akkor valami csókos bölcsésznek adtak milliókat a semmire.

Azt hittem a termékről vagy a mellérakott szolgáltatásról lesz valami objektiv meglátásod, problémád, de az hogy a marketinganyag hogy van leforditva, szintén érdekes (nem, szerintem konkrétan senkit se érdekel, és te se azt fogod nézegetni ha megveszed). Nem az, én se veszek ezektől semmit, de nem emiatt :)

Szerkesztve: 2023. 01. 28., szo – 22:08

Telefonból még elmegy az android legfeljebb hamar hulladék lesz, tablet még mindig az apple privilégiuma, android még nem tudta másolni, sőt egyenesen nevetséges a megvalósítás mint egy 10+ colos telefon.

sudo mount -o ro /hup.hu

Tapasztalatból (~10 év) mondom hogy irtó nagy teljesitménybeli és funkcióbeli különbségek vannak az egyes android build -ek között. Nem csak azért mert Android 11 vagy 12 vagy bármi, hanem azért is mert a gyártók rendszerint negativ irányba "fejlesztik" tovább a saját szutykaikkal a rendszert. A OnePlus -ról mondjuk (még) nem hallottam túl sok rosszat az OxygenOS kapcsán (igen, az ő általuk customizált androidot igy nevezik).

Galaxy Tab S8 #worksforme :-) Bementem a Samsung meg Apple boltba is, nézegettem őket, firkálgattam rájuk, lépkedtem menüben, beletekertem pár videóba youtubeon. Azt láttam amit a reviewokon is, nincs túl nagy különbség közöttük ami van az meg nálam a Samsung javára. Amit írsz az szerintem 3-4 éve volt igaz, látványosan késett pl. a firka a Samsungokon, míg iPadon nagyon szépen követte a tollat. Ja és tollat adnak Samsung mellé btw, nem kell külön 70k-t kicsengetni érte.

most akkor február 27. vagy 7.?

mindegy. amúgy sem érdekel

4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.

ez a kilogo kamera egy vicc, foleg egy tableten amit esetenkent asztalra leteve hasznalnal...

Már generációk óta ott van a telefonokon is. Amúgy meg a csomagban lévő szilikon tok kiegyenlíti. :)

"Always code as if the guy who ends up maintaining your code will be a violent psychopath who knows where you live." John F. Woods

Kozben vegre megtalaltak a jelszot a DNS beallitasahoz. :D