Kripto tárca invalid

Üdv,

A binance-nál egy tranzakció (küldés) "pending" állapotban van. Nem érkezik meg a cél tárcában:

Application pending

  • Please provide a valid refund address - an address via the same network as your deposit. Your Binance address cannot be used for the refund.
  • There are insufficient funds in your Spot Wallet to pay the handling fee. Please ensure that you have x BUSD before submitting the request again.
  • Please confirm the deposit value concurrently. It is not advisable to recover the deposit if the value is less than the handling fee of x BUSD .

A binance saját tárcája nem jó? :o

Most vár egy másik ETH (BSC network) tárca címre. Most adjunk meg egy Coinbase ETH tárca címet?

After your request has been approved, an amount equivalent to the handling fee will be frozen in your Spot Wallet. This amount will be deducted after your assets have been recovered and automatically released if recovery is unsuccessful.

Retrieval Address

The recovered cryptocurrency will be returned to this address. Please make sure that the address corresponds to the network. (coin: ETH, network: BSC)

 

(A binance ügyfélszolgálat nem tudom hol érhető el, csak egy chat robot van, ha jól láttam.)

 

Van ötlete valakinek mit kellene tenni?

Hozzászólások

Ha jól látom itt nem egyszerűen egy tranzakcióról van szó, hanem refundról, írja hogy nem használhatsz Binance címet, próbálj esetleg saját walletet, ha a többi segítséget már mind végigpróbáltad/ellenőrizted.

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS

Feltételezem, hogy igen (de vedd figyelembe, hogy akkor ismét egy másik exchange szolgáltatásaira leszel utalva a saját szabályaikkal). Ha ez segít, akkor pár éve coinbase walletről amiket a tanulós izéken dobáltak kriptók azok mind probléma nélkül átmentek nálam anno binance-re.

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS

Működik mire? Én csak arra célzok, hogy ez olyan mint egy banki szolgáltatás, és amíg náluk tárolsz bármit addig igazodnod kell hozzájuk. Peer-to-peer módon is vásárolhatsz különféle tokeneket és tárolhatod őket saját magad által létrehozott címeken, a "bank" (értsd exchange) egy plusz szolgáltatás, én például akkor hagytam a fenébe a Binance-ot amikor elkezdett állandóan zaklatni a végeláthatatlan "know your customer" surveyekkel. Nem fogom beszkennelni a személyimet nekik például.

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS

Szerkesztve: 2022. 12. 17., szo – 02:02

Húha, ez igen! 

A leírás szerintem egyértelmű, "Please make sure that the address corresponds to the network. (coin: ETH, network: BSC)"

Én azt javasolnám, hogy rakjál fel egy böngésződbe egy metamaskot, - ha még nincsen - utána add hozzá a BSC láncot (lásd google) és oda kérd a kifizetést. Hogy aztán abból hogyan lesz normál ETH láncon létező ETH? Szerintem a binance-en lehet átváltani, de ezügyben majd kijavít valaki, talán a google. A legjobb, ha meg tudod kerülni.

Plusz esetleg gondold át, hogy az elmúlt 10 évben hogy lehetett bitcoint elveszíteni. Úgy, hogy egy tőzsdén tartottad, harmadik félre bíztad. A kripto lényege pontosan az, hogy nálad van és nem egy "bank"-ban. Amíg ilyen binance és coinbase szintű kókányokra bízod, időről-időre el fogják lopni, elcsalják. Ne a saját károdon tanulj :(

Elég jó becslés szerintem. Hozzátenném, hogy java részük még akkor veszett el, amikor naponta tudtál két blokkot otthon kibányászni és 0.01 dollár volt egy bitcoin. De biztos, hogy mostanában is történnek adatvesztések.

Ha itthon, én őrzöm az adatokat, akkor tudom, hogy én vagyok értük a felelős, megteszem, amit szerintem meg kell. Ha harmadik félre bízom, az nekem mindig az a hasonlat, hogy odaadom az összes pénzem a szomszédnak, aztán ha kell, majd átmegyek érte és visszakérem... vagy meglesz, vagy nem.

De biztos, hogy mostanában is történnek adatvesztések.

Már csak abból kiindulva, hogy az otthoni dzusnka PC-nél sokkal megbízhatóbbra tervezett rendszerekben is bőven van adatvesztés, simán.

tudom, hogy én vagyok értük a felelős, megteszem, amit szerintem meg kell

Hogyne, hogyne, te igen, a lakossági userek 99,99%-ának meg még annyi backupja sincsen, hogy havonta egyszer lementse az adatait egy pendrive-ra.

Ha harmadik félre bízom, az nekem mindig az a hasonlat, hogy odaadom az összes pénzem a szomszédnak, aztán ha kell, majd átmegyek érte és visszakérem... vagy meglesz, vagy nem.

Abban a centralizált világban, amit a Bitcoin és társai fel akarnak számolni, vannak mindenféle felügyeletek, szerződések a szomszéddal, stb. Ez nyilván nem foolproof, de nagyságrendekkel több effort elsikkasztani egy bankot, mint egy BTC-tőzsdéről kiutalni mindent a saját walletbe.

20 éve voltak az otthoni PC-k dzsunkák. Most már megbízhatóak. (sosem lesz 100%, nehogy ebbe köss bele) 

A lakossági user ne spekuláljon kriptóval, én azt mondanám, de úgyis fog. És ha valaki olyannal spekulál, amihez nem ért, akkor őt 1) át fogják verni 2) beleszalad a saját hülyeségébe.

2-3 éve, hogy nagyon megszaladtak az ingatlanárak, a csapból is folyt, hogy most érdemes ingatlant venni, majd kiadni bérbe! Aztán most a 30 milliós lakásokat 150 ezerért lehet kiadni... Aki előre nem gondolkozott, az most vakarja a fejét. Mondjuk az ingatlannal legalább annyira nagyot nem tud bukni... a kriptóval tud!

20 éve voltak az otthoni PC-k dzsunkák. Most már megbízhatóak. (sosem lesz 100%, nehogy ebbe köss bele) 

Ugyanúgy megpusztulnak az adathordozók, jöhet ransomware, stb. Annyival szerintem nem javult a helyzet.

megszaladtak az ingatlanárak, a csapból is folyt, hogy most érdemes ingatlant venni

Jó, hát a bug-high-sell-low típusú kisbefektetőn nem lehet segíteni, az igaz. :)

Ugyanúgy megpusztulnak az adathordozók, jöhet ransomware, stb. Annyival szerintem nem javult a helyzet.

Pontosan. Nalunk meg mindig ez a terminusz technikusz: "nem rack-mount haz" == "dzsunka". Persze, ertem hogy, de. Marmint ugy de hogy a rack-mounton belul is megpusztul az adathordozo, de konstrukciobol adodoan azert joval egyszerubb dolgunk van.

Ha harmadik félre bízom, az nekem mindig az a hasonlat, hogy odaadom az összes pénzem a szomszédnak, aztán ha kell, majd átmegyek érte és visszakérem... vagy meglesz, vagy nem.

Nem tudom ez a hasonlat mennyire all. Ha a szomszedra bizod es elotte kozjegyzo elott irsz egy papirt rola es megnevezel 2 kezest akkor rogton 98% eselyed van visszakerni es nem 50% ;)

"Már nem csak tehetségekből, de a hülyékből is kifogytunk..."