Ausztriában migránsok verték a Pride felvonulókat

Fórumok

Videó: Migránscsoport támadt a linzi Pride résztvevőire

Az idei linzi Pride-felvonulás után egy hét fős LMBTQ-aktivista csoportot körülvettek, zaklattak és megvertek a nagy tömegbe verődött migránsok. Három lány számára a találkozás kórházban végződött – írja a heute.at híradására hivatkozva a Mandiner.

Link: https://demokrata.hu/vilag/video-migranscsoport-tamadt-a-linzi-pride-re…

Hozzászólások

Ausztria távoli szemlélőjeként mit lehetne erre írni? 🍿

trey @ gépház

A buziknak nem kellene feltűnősködni, a migránsokat meg nem kéne beengedni. De, ha már az osztrák ennyire "okos", hogy mindegyiket ölelgeti, legalább azzal lehetne tisztában, hogy az arabok, afgánok stb. nem komázzák a homokosokat. Legalább gondoskodna arról, hogy ne vegyüljenek, mert abból baj lesz.

Mi itt szemlélők vagyunk.

a propagandába

Melyikbe? A Willcommenskultur-ba vagy a szivárványosba?

trey @ gépház

Alkalmazkodok hozzád. Mivel nem vagy hajlandó beszélgetni komolyan a problémáról, marad a szintednek megfelelő kommunikáció.

Ha már a buzikról és a migránsokról nem akarsz, attól még beszélhetnél az osztrákok szervezőképességéről is. De mivel azok ölelgetik ezeket (jósrácok), ezért nyilván erről sem fogsz.

Tehát, ott tartottunk, hogy mert a migránsok közt is van ostoba, ezért hát nem kell ezzel foglalkozni. De, ugye, akkor azért készülni kellett volna rá? Vagy a nagy liberalizmus, felnőtt társadalom szellemében hagyni kell őket, ha verjék agyon egymást, juttassák egymást kórházba?

trey @ gépház

Mi a baj a kerkonzi migráncsokkal? :P

Védett fajok ha találkoznak... 

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Érdekes, hogy erről a hírről szinte alig találok valamit.

Biztosan akkor, ott és úgy történt, ahogy nekünk előadják? :)

Írta már valaki, hogy kévét vagy egy pohárbort kér?